Evt 4 benimki de şimdi testlerim geldi fortestler yarın yapsammı yapmasammı çok tereddütteyimgenelde batlar 5 :) galiba yada benim hatırladığım 3 4 kişi var
Ay inşallah canım :)yaa hiç bir belirtim yok benimm...gecen aylarda kasık ağrım olmuştu psikolojik mide bulantılarım olmuştu ama negatif cıktı.. bu ay hiç bişe yokk...bide hamileymişimm:)))))
doğru yaa.. hiç belli olmuyo bu işler.kızlarrrr
geçen sayfada var ya canım bir arkadaş hiçbir belirti yaşamamış ama şimdi hamişş yani
Evt olabilir canım aslında ben de dün eşime söyledim erken gebelik testi sparişi verdim diye çarşamba yapıcam diye.. O da dediki neden beklemiyosun 4 gün daha c.tesiye kadar diyo bu kadar bekledin diyo bak bu kadar stres yaparsan olmicak falan dedi moralim bozulduYaa heycanlıyım dedim duramıyorum dedim.. Tmm sen bilirsin diyo nası rahat yaa bu erkekler
Ne mümkün o rahatlık bizi doğuştan terketmişaynen benimki de bekle bu ne acele akışına bırak diyor ama ben yapamıyorum tabi
Ne mümkün o rahatlık bizi doğuştan terketmişAma onların da doğası böyle yapıcak bişey yok işte :)
hahahahahhaaaaerkekler hamile kalsaydı eğer benimki çoktan evi çocukla doldurmuştu bu rahatlıkla
hahahahahhaaaaValla aynen benimki de en kötü basket takımı kurmuştu
4 Temmuz canım 5 gün var dahasenin bat kaçtı bu arada :)
Ben şu testi yarın yapiim da bi moralimi boziim diyorum4 Temmuz canım 5 gün var daha
sen erken testten cevap alırsan bende erken test alıcamBen şu testi yarın yapiim da bi moralimi boziim diyorumsonra da varsa bişey sürpriz olsun bu bekleyiş fena yaaa
Ama normal testte çıkma ihtimali yokki canım alma bence hiçnormal bir test alıcam bende ya ama moralimi bozmadan
Bi de internetten uygun aldım ben 3 tanesini 47 TL mi öyle bişeysen erken testten cevap alırsan bende erken test alıcam
Geçmiş olsun canım ama öyle düşünme demekki zamanı gelmemiş yine olur sağlıkla doğar bu sefer inşallah.. Herşeyin hayırlısı olsunMerhaba bayanlar.. benim 18 nisanda 23 haftalikken gebeligim sonlandirildi. 2 bycuk ay oluyor ve ben dün korunmayi biraktim. Adetime 16 gün var.. bian once bebek istiyorum ama yine ayni seyleri yasamaktanda cok korkuyorum
Ben şu testi yarın yapiim da bi moralimi boziim diyorumsonra da varsa bişey sürpriz olsun bu bekleyiş fena yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?