- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
Ben negatifi gördüm ins sen güzel haberler verirsin CNmbugünde bitti yarında biterse 4 gün kalıyor of puf tıssss
İNŞ CÜMLEMİZE CANIMhadi canım güzel haberlerini alırız inşallah
GEÇEN AY DA 3-4 TANE VARDI YUMURTAM VERMEDİ CANIM BU SEFER VERDİ HAYIRLISI BEN HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUN BİR TANE OLSUN BİR İLK DİYORUM SONRA BU KADAR STRES YAPMAM AMA BAKALIM İKİZ DE OLURSA KISMET BİRDEN OLUR İKİ BEBİŞ ÇOK ZOR OLUR BAKMASI AMA ALLAH KUVVET VERİR HERALDEmerhaba tatlim ama benim bildigim fazla yumurta olunca catlatmiyorlar cunku hepsi beraber dollenirse cogul gebelik olabilir die.
hakkinda neyse hayirlisi o olsun genede doktorlar bilir de ben soyliyimd dedim
Ben negatifi gördüm ins sen güzel haberler verirsin CNm
GEÇEN AY DA 3-4 TANE VARDI YUMURTAM VERMEDİ CANIM BU SEFER VERDİ HAYIRLISI BEN HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUN BİR TANE OLSUN BİR İLK DİYORUM SONRA BU KADAR STRES YAPMAM AMA BAKALIM İKİZ DE OLURSA KISMET BİRDEN OLUR İKİ BEBİŞ ÇOK ZOR OLUR BAKMASI AMA ALLAH KUVVET VERİR HERALDE
ALLAH GÖNLÜNDEKİNİ HAYIRLISIYLA VERSİN CANIMahh ah bende ikizim olsun çok isterdim ikiz istenmezmi yaaa
GEÇEN AY DA 3-4 TANE VARDI YUMURTAM VERMEDİ CANIM BU SEFER VERDİ HAYIRLISI BEN HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUN BİR TANE OLSUN BİR İLK DİYORUM SONRA BU KADAR STRES YAPMAM AMA BAKALIM İKİZ DE OLURSA KISMET BİRDEN OLUR İKİ BEBİŞ ÇOK ZOR OLUR BAKMASI AMA ALLAH KUVVET VERİR HERALDE
öyle canım geçen ay vermemişti bu ay çatlatma iğnesi vurun dedi yarın sabahtan vurunacağım VEREN ALLAH ALLAHIM YARABBİM HERKESİN YANINDA BANA DA HAYIRLI SAĞLIKLI İMANLI KURSAKLI EVLATLAR NASİP ETSİN BİR Mİ OLUR İKİ Mİ BİLİNMEZ BİLEN VERİR İNŞ UMUDUM BUne diyelim hakkinda neyse hayirlisi o olsun canim belli olmaz belki biri sansli gelir belki ikisi kismetinde ne varsa o cikicak sansina saglikli olsunda :)
öyle canım geçen ay vermemişti bu ay çatlatma iğnesi vurun dedi yarın sabahtan vurunacağım VEREN ALLAH ALLAHIM YARABBİM HERKESİN YANINDA BANA DA HAYIRLI SAĞLIKLI İMANLI KURSAKLI EVLATLAR NASİP ETSİN BİR Mİ OLUR İKİ Mİ BİLİNMEZ BİLEN VERİR İNŞ UMUDUM BU
amin canıminsallah canim hadi bakalim guzelce catlar saglikla dollenir ve tutunur melegin
sıkma canını ben sımdı gırebıldım yenı okudum mesajını bıdahakı aya ınsallah ama suan asıl dusunmemız gereken neden halen hastalanmadın...Ben negatifimi aldım kizlar. Inşallah siz böyle bi sonuç almazsınız tokat gibi oluyo valla sabah sabah. ... Allahım inşallah diğer tüm anne olmak isteyenler benim bu sabah yasadigimi Yaşamaz. Amin...
Aynen hala hastalanmadim ama bence benimki tamamen psikolojik canım. Kist falan olamaz çünkü daha geçen ay başka bi problem için ultrasona girmiştim tertemizdi kist falan yoktu. Son 1 ayda olur mu bilemem hala olmadım mumkunse bikaç gün daha olmayayım misafirlerim gelceksıkma canını ben sımdı gırebıldım yenı okudum mesajını bıdahakı aya ınsallah ama suan asıl dusunmemız gereken neden halen hastalanmadın...
teşekkür ederim canım... :)inşallah Allah isteyen herkese tez vakittenasip etsin :) belirtilerim çok fazla olmadı mide bulantım filan yok hala fakat göğüslerim on gün önceden acaip şişdi ve hasaslaştı dokunamıorum bile bide adetime yakın günler aynı adet sancısı gibi ağrılarım oldu kesin adet olcam bu ay da olmadı dedim ama olmadı :) yani kısacaadet belirtilerine çok benzior
Üzülme canım hayırlısı olsun herşeyin yine denersin vazgeçmek yok İnşallah bi gün güzel sağlıklı çocukların olur(bak çoğul söyledim Allah söyletti) :) İnşallah isteyen herkesin olur bi gün üzülme lütfenyaptımmmm malesef negatif çıktı
adet oldum malesef...
inşallah bekleyen kimse bu durumu yaşamaz
çok çok üzgünüm
AAAA çok tebrik ederimmmmInsallah artik 9 ay o bekleyisten uzak kalacagim ☺
Benim de karnımda uyandığımdan beri garip garip ağrılar var regl ağrısı gibi ama bu kadar erken regl olmaz heralde dimi yaa çok gerildimbugünde bitti yarında biterse 4 gün kalıyor of puf tıssss
Insallah artik 9 ay o bekleyisten uzak kalacagim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?