Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

merhaba tatlim ama benim bildigim fazla yumurta olunca catlatmiyorlar cunku hepsi beraber dollenirse cogul gebelik olabilir die.
hakkinda neyse hayirlisi o olsun genede doktorlar bilir de ben soyliyimd dedim
GEÇEN AY DA 3-4 TANE VARDI YUMURTAM VERMEDİ CANIM BU SEFER VERDİ HAYIRLISI BEN HAYIRLI SAĞLIKLI OLSUN BİR TANE OLSUN BİR İLK DİYORUM SONRA BU KADAR STRES YAPMAM AMA BAKALIM İKİZ DE OLURSA KISMET BİRDEN OLUR İKİ BEBİŞ ÇOK ZOR OLUR BAKMASI AMA ALLAH KUVVET VERİR HERALDE

Ben negatifi gördüm ins sen güzel haberler verirsin CNm

arkadaşım ya inş. birdahaki sefere inş. olursunn
bakalım herşeyin hayırlısı olsun illa bu ay kalayım diyemem asla hakkımızda hayırlıysa bu ay versin allahım
değilse de sabrını versin inşallah

ahh ah bende ikizim olsun çok isterdim ikiz istenmezmi yaaa

kızlar normal aylarda yani hamile değilken bile vüculdumuz her ay hamile kalacakmış gibi kendini hazırlıyor ve adetten önce bir takım belirtiler veriyor yani göğüslerde şişme kasık sancısı...vb
yani vüculdumuz zaten her ay hamileymiş gibi belirti verdiğinden bu belirtilerin gerçekte hamile olduğumuz zamanla ayrılamamasının sebebi budur
bizde ben de dahil bunu bilmeme rağmen kendimi vüculdumu dinlemekten ve acaba bu hamilelilk belirtisimi diye
debelenmeden duramıyorum gece uyuyamayıp tekrar tekrar erken gebelik belirtilerini okuyorum ama durum bundan bundan ibaret dostlarımm

ne diyelim hakkinda neyse hayirlisi o olsun canim belli olmaz belki biri sansli gelir belki ikisi kismetinde ne varsa o cikicak sansina saglikli olsunda :)

ne diyelim hakkinda neyse hayirlisi o olsun canim belli olmaz belki biri sansli gelir belki ikisi kismetinde ne varsa o cikicak sansina saglikli olsunda :)
öyle canım geçen ay vermemişti bu ay çatlatma iğnesi vurun dedi yarın sabahtan vurunacağım VEREN ALLAH ALLAHIM YARABBİM HERKESİN YANINDA BANA DA HAYIRLI SAĞLIKLI İMANLI KURSAKLI EVLATLAR NASİP ETSİN BİR Mİ OLUR İKİ Mİ BİLİNMEZ BİLEN VERİR İNŞ UMUDUM BU

insallah canim hadi bakalim guzelce catlar saglikla dollenir ve tutunur melegin

Ben negatifimi aldım kizlar. Inşallah siz böyle bi sonuç almazsınız tokat gibi oluyo valla sabah sabah. ... Allahım inşallah diğer tüm anne olmak isteyenler benim bu sabah yasadigimi Yaşamaz. Amin...
sıkma canını ben sımdı gırebıldım yenı okudum mesajını bıdahakı aya ınsallah ama suan asıl dusunmemız gereken neden halen hastalanmadın...

sıkma canını ben sımdı gırebıldım yenı okudum mesajını bıdahakı aya ınsallah ama suan asıl dusunmemız gereken neden halen hastalanmadın...
Aynen hala hastalanmadim ama bence benimki tamamen psikolojik canım. Kist falan olamaz çünkü daha geçen ay başka bi problem için ultrasona girmiştim tertemizdi kist falan yoktu. Son 1 ayda olur mu bilemem hala olmadım mumkunse bikaç gün daha olmayayım misafirlerim gelcek ondan sonra herhangi bi zaman olurum yani sonuçta bebek mebek yokmus. Ben adetimin gecikmesini istedigim için gecikti. Midemin bulanmasini istedigim için bulandı çünkü beyine ne sinyal gonderirsen o sana o şekilde yanıt verdigini düşünüyorum. Hepsi benim sacma salak umutlarımdı çok kızıyorum kendime.

teşekkür ederim canım... :)

yaptımmmm malesef negatif çıktı
adet oldum malesef...
inşallah bekleyen kimse bu durumu yaşamaz
çok çok üzgünüm
Üzülme canım hayırlısı olsun herşeyin yine denersin vazgeçmek yok İnşallah bi gün güzel sağlıklı çocukların olur(bak çoğul söyledim Allah söyletti) :) İnşallah isteyen herkesin olur bi gün üzülme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…