Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

darısı bizlere inşallah..benimde adetime 1 hafta var.. sizde ne gibi belirtiler oldu..???
Insallah canimm isteyen herkese insallah..
Bende pek belirti olmadi normalde birhafta onceden baslar agrilarim bu ay baslamadi sadece hafif gogys hassasiyetim oldu. Tam batta kan verdim ben 871.9 cikti deger Cuma gunu. Pazar aksamida idrarda cift cizgiyi gordum merakimdan yaptim ☺

ya benimde kasıklarımda batmalar ve sancılar var çok dinliyoruz belkide kendimizi ondan da olabilir bilemiyorum
Evt olabilir canım aslında ben de dün eşime söyledim erken gebelik testi sparişi verdim diye çarşamba yapıcam diye.. O da dediki neden beklemiyosun 4 gün daha c.tesiye kadar diyo bu kadar bekledin diyo bak bu kadar stres yaparsan olmicak falan dedi moralim bozuldu Yaa heycanlıyım dedim duramıyorum dedim.. Tmm sen bilirsin diyo nası rahat yaa bu erkekler

aynen benimkide..
bat 5 temmzda ben 7 temmzda kan testi için randevu aldım muayenede olurum belki diye niye acele ediyorsun bu kadar diyor eczanedeki testi yap yatermiş.. ne zaman kan testi yaptırmalıyım sana göre pek i dedim 1 2 aylık olsun öyle diyor ayyy anlamyorlar bu heyecandan ki

Al işte Al birini vur ötekine Ben de 6 sında akşam yola çıkıcaz aslında biraz da ondan acele ediyorum öğreniyimki var veya yok bi doktora görüneyim gitmeden doktor randevusunun da hemen alamayabilioruz yani belki tatilde bi tedbir almam gerekir ne biliyim belki dikkat etmem gereken bişey olur ama yok işte anlamıyo düşünmüyo hiç bunları

ahh ah aşırı rahat benimki her konuda

kızlar benim ilk hamileliğimde çok farklı bir gebelik belirtisi yaşamıştım bazıları da yaşıyor bunu ama herkes yaşamayabilir tabiki..
genzimde kan kokusu gibi ya da tadı gibi bir şey oluyor
dün gece yine aynı tadı hissettim evet bata daha var bu sefer biraz erken hissettim ilk hamileliğimde tam bat da bu kokuyu almıştım bu sefer erken aldım
budamı psikolojik bilemiyorum
tekrardan diyorum herkes için geçerli olmaybilirr

ve bir sürü belirti yaşayan başka bir arkadaş var o da hamile çıkmadı yani bu işler belirtiyle olmuyor biz vakit dolduruyoru z işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…