Aminnnm Allahim isteyen herkese dostuma dusmanima nasip etsin kucaklarini bos koymasin Rabbim ☺AAAA çok tebrik ederimmmmAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Aminnnm Allahim isteyen herkese dostuma dusmanima nasip etsin kucaklarini bos koymasin Rabbim ☺
Amin canım allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :)Aminnnm Allahim isteyen herkese dostuma dusmanima nasip etsin kucaklarini bos koymasin Rabbim ☺
Insallah canimm isteyen herkese insallah..darısı bizlere inşallah..benimde adetime 1 hafta var.. sizde ne gibi belirtiler oldu..???
Benim de karnımda uyandığımdan beri garip garip ağrılar var regl ağrısı gibi ama bu kadar erken regl olmaz heralde dimi yaa çok gerildim
Aminnnm Allahim isteyen herkese dostuma dusmanima nasip etsin kucaklarini bos koymasin Rabbim ☺
Evt olabilir canım aslında ben de dün eşime söyledim erken gebelik testi sparişi verdim diye çarşamba yapıcam diye.. O da dediki neden beklemiyosun 4 gün daha c.tesiye kadar diyo bu kadar bekledin diyo bak bu kadar stres yaparsan olmicak falan dedi moralim bozulduya benimde kasıklarımda batmalar ve sancılar var çok dinliyoruz belkide kendimizi ondan da olabilir bilemiyorum
Evt olabilir canım aslında ben de dün eşime söyledim erken gebelik testi sparişi verdim diye çarşamba yapıcam diye.. O da dediki neden beklemiyosun 4 gün daha c.tesiye kadar diyo bu kadar bekledin diyo bak bu kadar stres yaparsan olmicak falan dedi moralim bozulduYaa heycanlıyım dedim duramıyorum dedim.. Tmm sen bilirsin diyo nası rahat yaa bu erkekler
Al işteaynen benimkide..
bat 5 temmzda ben 7 temmzda kan testi için randevu aldım muayenede olurum belki diye niye acele ediyorsun bu kadar diyor eczanedeki testi yap yatermiş.. ne zaman kan testi yaptırmalıyım sana göre pek i dedim 1 2 aylık olsun öyle diyor ayyy anlamyorlar bu heyecandan ki
Al işteAl birini vur ötekine Ben de 6 sında akşam yola çıkıcaz aslında biraz da ondan acele ediyorum öğreniyimki var veya yok bi doktora görüneyim gitmeden doktor randevusunun da hemen alamayabilioruz yani belki tatilde bi tedbir almam gerekir ne biliyim belki dikkat etmem gereken bişey olur ama yok işte anlamıyo düşünmüyo hiç bunları
Hadi inşallah benim de 5 :) En yakın BAT kimin şu an kızlarr???????Son 8 gün kaldı benim
Millet belirti hissediyorum şu bu diyor ama bende hiç bişi yok yahu :)Hadi inşallah benim de 5 :) En yakın BAT kimin şu an kızlarr???????
Valla bende de pek bişey yok canım regl olma ağrısı gibi ince bi ağrı haricinde pek bişey yokMillet belirti hissediyorum şu bu diyor ama bende hiç bişi yok yahu :)
Son 8 gün kaldı benim
Valla bende de pek bişey yok canım regl olma ağrısı gibi ince bi ağrı haricinde pek bişey yok
İnşallah biz de öyleyizdir yaa :)kızlarrrr
geçen sayfada var ya canım bir arkadaş hiçbir belirti yaşamamış ama şimdi hamişş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?