- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
bizim alt yolda mahallede sayılır hemen bir eczane varda mahalle eczanesi gibi orda erken testin olacağını sanmıyorum çarşıya gittiğimde alırım o zamanAma normal testte çıkma ihtimali yokki canım alma bence hiç
bizim alt yolda mahallede sayılır hemen bir eczane varda mahalle eczanesi gibi orda erken testin olacağını sanmıyorum çarşıya gittiğimde alırım o zaman
:))))))) ay cok tatlısınız...
üzerime alınsam mı bilemedim şimdi
erkekler hamile kalsaydı eğer benimki çoktan evi çocukla doldurmuştu bu rahatlıkla
kızma kendıne yaaaa bu umutlanma cok normal kıı her evlı ve bebek ısteyen bayan yapıyo bunu..aman ıyı sorun olmasında yeter kı sen psıkolojık gecıkmıs ol cnku o daha kotu ınsanın psıkolojısını bozuyo tescıllendı onaylandı :) hem on gune kadarkı gecıkmede normal syılıyormus on gunden fazla gecıkme olursa suphelı skıntılı durum denılıyomus :)Aynen hala hastalanmadim ama bence benimki tamamen psikolojik canım. Kist falan olamaz çünkü daha geçen ay başka bi problem için ultrasona girmiştim tertemizdi kist falan yoktu. Son 1 ayda olur mu bilemem hala olmadım mumkunse bikaç gün daha olmayayım misafirlerim gelcekondan sonra herhangi bi zaman olurum yani sonuçta bebek mebek yokmus. Ben adetimin gecikmesini istedigim için gecikti. Midemin bulanmasini istedigim için bulandı çünkü beyine ne sinyal gonderirsen o sana o şekilde yanıt verdigini düşünüyorum. Hepsi benim sacma salak umutlarımdı çok kızıyorum kendime.
Aman ya artık bıraktım herseyi akışına. Sonuçta ben istediğim kadar cabaliyim Allah ne zaman isterse o zaman vericek.kızma kendıne yaaaa bu umutlanma cok normal kıı her evlı ve bebek ısteyen bayan yapıyo bunu..aman ıyı sorun olmasında yeter kı sen psıkolojık gecıkmıs ol cnku o daha kotu ınsanın psıkolojısını bozuyo tescıllendı onaylandı :) hem on gune kadarkı gecıkmede normal syılıyormus on gunden fazla gecıkme olursa suphelı skıntılı durum denılıyomus :)
evt canım bence daha iyi olurbizim alt yolda mahallede sayılır hemen bir eczane varda mahalle eczanesi gibi orda erken testin olacağını sanmıyorum çarşıya gittiğimde alırım o zaman
Aman ya artık bıraktım herseyi akışına. Sonuçta ben istediğim kadar cabaliyim Allah ne zaman isterse o zaman vericek.
Cannim ovulasyon testlerinde n almani tavsiye ederimkızlar merhaba hepinize sormak istediğim bişey var hani yumurtlama dönemlerinde yumurta akı kıvamında uzayan bi akıntı varya dikkat ettim 2-3 aydır onu göremiyorum dikkat ediyorum sadece çok yogun şekilde su gibi akıntım var acaba yumurtam oluşmuyormuki 5 aydır bebek için çalışma yapıyorum kısmet
heleki bu yorumuna cok güldümmmm...allahta seni güldürsünnn:)
benimde bu ay akıntım su gibiydi yakızlar merhaba hepinize sormak istediğim bişey var hani yumurtlama dönemlerinde yumurta akı kıvamında uzayan bi akıntı varya dikkat ettim 2-3 aydır onu göremiyorum dikkat ediyorum sadece çok yogun şekilde su gibi akıntım var acaba yumurtam oluşmuyormuki 5 aydır bebek için çalışma yapıyorum kısmet
siz de bekleyemeyengillerden misiniz bizim gibi
Ayy evet ondan bende
kızlar merhaba hepinize sormak istediğim bişey var hani yumurtlama dönemlerinde yumurta akı kıvamında uzayan bi akıntı varya dikkat ettim 2-3 aydır onu göremiyorum dikkat ediyorum sadece çok yogun şekilde su gibi akıntım var acaba yumurtam oluşmuyormuki 5 aydır bebek için çalışma yapıyorum kısmet
bende de genelde su gibi akinti oluyor 21 haziran da oldu 20 haziran ve 21 hazirani degerlendirdik sanirim 22 hazirani da degerlendirdik (ay hatirlayamiyorum). dongum 27-28 gunde bir. bu haftasonu belli olmasi lazim ancak hic bir belirtim yok.benimde bu ay akıntım su gibiydi yahesaplarıma göre yumurtlama dönemimdeki hafta çok az akıntım oldu.. o da çoğunluk su gibiydi. yumurtlama olmayan günümde oldu akıntım aşırı ama o 3 gündede ilişki olmadı malesef anormal gerginlik sebeplerinden.(tartıştıkta ondan )
ovulasyon testi ile yapmadım ama döngüm hep 28-30 diye sitedeki hesaplayıcıyı kullanarak yapmıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?