Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızma kendıne yaaaa bu umutlanma cok normal kıı her evlı ve bebek ısteyen bayan yapıyo bunu..aman ıyı sorun olmasında yeter kı sen psıkolojık gecıkmıs ol cnku o daha kotu ınsanın psıkolojısını bozuyo tescıllendı onaylandı :) hem on gune kadarkı gecıkmede normal syılıyormus on gunden fazla gecıkme olursa suphelı skıntılı durum denılıyomus :)

Aman ya artık bıraktım herseyi akışına. Sonuçta ben istediğim kadar cabaliyim Allah ne zaman isterse o zaman vericek.

Sizce 2 bucuk ay az bi sure mi dogumdan sonra.. 23 haftalikken normal yolla suni sanci verilerek dogum yaptim daha dogrusu ilacla düşük deniliyor buna. Dogumum kolay oldu hamd olsun. 2 kere adette gördüm. Dün dedim artik buraya kadar korunmayacagim

kızlar merhaba hepinize sormak istediğim bişey var hani yumurtlama dönemlerinde yumurta akı kıvamında uzayan bi akıntı varya dikkat ettim 2-3 aydır onu göremiyorum dikkat ediyorum sadece çok yogun şekilde su gibi akıntım var acaba yumurtam oluşmuyormuki 5 aydır bebek için çalışma yapıyorum kısmet

Cannim ovulasyon testlerinde n almani tavsiye ederim

benimde bu ay akıntım su gibiydi ya hesaplarıma göre yumurtlama dönemimdeki hafta çok az akıntım oldu.. o da çoğunluk su gibiydi. yumurtlama olmayan günümde oldu akıntım aşırı ama o 3 gündede ilişki olmadı malesef anormal gerginlik sebeplerinden.(tartıştıkta ondan)
ovulasyon testi ile yapmadım ama döngüm hep 28-30 diye sitedeki hesaplayıcıyı kullanarak yapmıştım..

Canım ben de akıntı olayını çözemiyordum, hesaplayıcılarla da net sonucu göremem diye ovulasyon testi aldım. Dün sipariş etmiştim bugün geldi. Cuma günü yapmaya başlayacağım. Bence en garantisi bu.

bende de genelde su gibi akinti oluyor 21 haziran da oldu 20 haziran ve 21 hazirani degerlendirdik sanirim 22 hazirani da degerlendirdik (ay hatirlayamiyorum). dongum 27-28 gunde bir. bu haftasonu belli olmasi lazim ancak hic bir belirtim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…