Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar sol kasığımda batma var sürekli uyumak istiyorum ve göğüslerim çok acıyo sanki rengi koyulaştı sizce hamilemiyimdir yada bana mı öyle geliyo

ya hic bir belirti yok bat 4-5 temmuz ama acaba yarin prediktorun erken gebelik testini yapsam mi diye dusunuyorum. Hic daha once erken test yapmadim hic bir belirtimde yok ama ne bilim bir yanim yap diyor bir yanim yapma. 20-21 haziranda yumurtlamam oldu akintidan takip ettim. Siz ne dersiniz?

Merhaba. 10 mayıs da adet oldum. Sonra 9 haziran da adet oldum. Bir
sonraki adetimi 9 temmuzda bekliyorum. 20 haziranda ovulasyon testleri
yapmaya başladım. Günde iki kere, 12 saat arayla.Ama testlerimin hepsi
negatif ve tek çizgi çıktı. bu arada eşimle iki günde bir düzenli ilişki
yaşadık. Bir de 27 hazirandan bu yana ovulasyon testlerinde ikinci
çizgi silik çıkmaya başladı. Kullandığım markaya göre bu yine de negatif
demek. Sonra 29 haziranda kanamam oldu, iki kere birer damla ve açık
renkli. Korkup internetten araştırdım ve yerleşme kanamasıyla benzer
olduğunu öğrendim. Bugün 30 haziranda hiç kanamam yok ve ben hamilelik
testi yaptım. Negatif çıktı. Karnımda arada kasılmalar oluyor. Adet
sancıma göre çok cok az. Hani eliniz ayağınız uyusur ya, benzer bir
hissi karnımda yaşıyorum. Bir de normalin üç katı kadar wc ye gidiyorum.
Onun dışında hiç bir belirti yok. Acaba ben kendimi psikolojik olarak
mı kandırıyorum yoksa hamile miyim? Hamilelik testinin negatif çıkması
normal mi? Yerleşme kanaması oldu ama bir daha ki adetime bir hafta
kadar var. Bu hesaba göre yerleşme kanamasınin zamanı normal mi?
Yerleşme kanamasından ne kadar sonra hamilelik testi doğru sonuç verir?

bence sizin gidip bir kan vermeniz gerek. kafanızda sorularla durmaktan iyidir.

Yapma derim canım bekle ben yaptım sonuçtan hiç memnun kalmadım koskoca bi NEGATİFFFFF (((

İşin enteresan yanı erken gebelik testinde hayali bi çizgi göremeyince bütün hamilelik belirtilerim yarım saat içinde Regl belirtilerine dönüşüverdi (( Bu gidişle 3 gün önce regl bile olurum ben ((

İşin enteresan yanı erken gebelik testinde hayali bi çizgi göremeyince bütün hamilelik belirtilerim yarım saat içinde Regl belirtilerine dönüşüverdi (( Bu gidişle 3 gün önce regl bile olurum ben ((
kızlar meraba bi sorum olucak lütfen cvplayın ben 11 mayıs tarihinde ilişki yaşadım içime boşalma olmadı (ama zevk suyu falan aktımı bilmiyorum ) 28 mayısta adet oldum adetimde normaldi ama 29 haziranda adet olmam gerekirken hala olmadım bi hamilelik varmıdır

Yoktur canım zaten regl olmuşsun şüpheli ilişkiden sonra kafana taktığın için gecikmiştir stresten bi de malum mevsim değişikliklerinde böyle aksamalar olabilir çok takılıyosan normal bi idrar testi al yap bu kadar zamanda bişey varsa çıkmamaması imkansız

evet regl oldum bide en son ilişkiyi 11 mayısta yaşadım bi daha yaşamadım ve normaldi oda adetim geçikene kadar bi hamilelik aklımda söz konusu bile degildi hani hamileliğe dair en ufak belirti yoktu bende 29 haziranda olmam lazımdı işte olmadı

canım eczanelerde 3 TL ye fln gebelik testleri satılıyo bu kadar kafa yormana gerek yok al yap bi tane için rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…