Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım bende arkadaşlara katılıyorum kan testi yaptırmalısınn

İşin enteresan yanı erken gebelik testinde hayali bi çizgi göremeyince bütün hamilelik belirtilerim yarım saat içinde Regl belirtilerine dönüşüverdi (( Bu gidişle 3 gün önce regl bile olurum ben ((
ben erken gebelik testleinede güvenmiyorum canım sabret biraz daha
ben ilk bebeğimde adetime bir hafta kala erken testlerden yaptım negatif çikti
adet tarihimde (bat) da yaptım normal testi silik çıktı kan verdim hamileymişim
belki daha yerleşmemiştir hem yerleşme çoğu kez bat gününde oluyor

İnşallah canım herşeyin hayırlısı olsun

aynı gün benimde canımmm :/ beklicez mecbur bazen aklıma bazı delilikler giriyor git al diyorum ama çıkmıyor yani erken çıkmıyor boşuna üzücen kendini boşver kızım diyip kendimi ikna ediyorum

Benimdd bat 7.temmuz insallah. Bu ay güzrl haber aliriz.

3'ümüzünde 7 Temmuz. Hadi bakalım Allahtan hayırlısı. Kaçıncı ayınız sizin? benim 2.ay bu..

3'ümüzünde 7 Temmuz. Hadi bakalım Allahtan hayırlısı. Kaçıncı ayınız sizin? benim 2.ay bu..

Canım tedavide 3. ayım...ilk ay sadece klomen kullandım olmadı..şuan klomen+ çatlatma iğnesinde 2. ayım..inşallah daha fazla uzun sürmez.. bakalım ayın 7 sinde kimler güzel haberler verecek..::)

İnşallah canım ama pek sanmıyorum negatifi gördüm direk adet belirtileri yaşamaya başladım psikolojik midir bilmem ama öyle malesef
canim iste ben de of yapim en azindan negatifse adeti beklerim diye dusunuyorum en azindan kafaya takmam biter. Yani kafama takmadigim ay hamile kaldim lafini soylemeyi ben de nasil isterim ama takiliyor iste yani gorunurde esim de ben de saglikliyiz cok sukur. ama hayirlisi bakalim. tatilde Turkiyeye geldigimizde bir test yaptiricaz bakalim ne varmis ne yokmus. Bir de BAT a kadar kendimi dinleyip sonra adetimi de nedensiz geciktirmim offf kafam karisik aman neyse :) hayirlisi diyelim napalim.

ay nasil tertemiz bir negatif sonuc cikti anlatamam
Aynen valla benim de öyle çıktı işte canım ama adet olucam beklentisine giremiyosun işte handikap bu zaten yine bi umut acaba diyo insan ilk bikaç saat umudumu yitirmiş gibiydim şimdi yine içimde bi umut yeşillendi bak

umut fakirin ekmegi zaten o umut hic bitmiyor. Siz doktora gitmis miydiniz canim oncesinde?

umut fakirin ekmegi zaten o umut hic bitmiyor. Siz doktora gitmis miydiniz canim oncesinde?
benim durumum biraz karışık canım bebek düşünmezken kontrol için gittiğimde yumurtalık rezerwlerimde azalma falan tespit edildi ama diğer hormonlarımda yumurtlamada çatlamada falan sorun yok şu anda sadece bi anda bitebilir erken menapoz olabilir denilmişti, biz de ondan sonra karar verdik işte 3. denemeydi bu ay doktor ilk zamanlar normal deneyelim olmazsa ilaç demişti regl olunca bana doktor yolları gözüktü yani

ahhh anladim canim gecmis olsun. bizim de ucuncu denemeydi. Biz Kanada da yasyoruz burda cidden genel doktoru goruyorsunda o doktorun seni kadin doguma yonlendirmesi cok zor yonlendirmiyorlar bir turlu. Bakalim ben de bir sansimizi deniyelim diyorum. Yarina belki gideriz doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…