walla canım benimki 4 Temmuz bugün erken test yaptım çıkmadı..moralini bozmak istemiyosan yapma bekle derim..yine de sen bilirsin
canım bende arkadaşlara katılıyorum kan testi yaptırmalısınnMerhaba. 10 mayıs da adet oldum. Sonra 9 haziran da adet oldum. Bir
sonraki adetimi 9 temmuzda bekliyorum. 20 haziranda ovulasyon testleri
yapmaya başladım. Günde iki kere, 12 saat arayla.Ama testlerimin hepsi
negatif ve tek çizgi çıktı. bu arada eşimle iki günde bir düzenli ilişki
yaşadık. Bir de 27 hazirandan bu yana ovulasyon testlerinde ikinci
çizgi silik çıkmaya başladı. Kullandığım markaya göre bu yine de negatif
demek. Sonra 29 haziranda kanamam oldu, iki kere birer damla ve açık
renkli. Korkup internetten araştırdım ve yerleşme kanamasıyla benzer
olduğunu öğrendim. Bugün 30 haziranda hiç kanamam yok ve ben hamilelik
testi yaptım. Negatif çıktı. Karnımda arada kasılmalar oluyor. Adet
sancıma göre çok cok az. Hani eliniz ayağınız uyusur ya, benzer bir
hissi karnımda yaşıyorum. Bir de normalin üç katı kadar wc ye gidiyorum.
Onun dışında hiç bir belirti yok. Acaba ben kendimi psikolojik olarak
mı kandırıyorum yoksa hamile miyim? Hamilelik testinin negatif çıkması
normal mi? Yerleşme kanaması oldu ama bir daha ki adetime bir hafta
kadar var. Bu hesaba göre yerleşme kanamasınin zamanı normal mi?
Yerleşme kanamasından ne kadar sonra hamilelik testi doğru sonuç verir?
İnşallah canım ama pek sanmıyorum negatifi gördüm direk adet belirtileri yaşamaya başladım psikolojik midir bilmem ama öyle malesefSaol canım, inşallah regl olmazssın bebiş haberini verirsin bizlere..
ben erken gebelik testleinede güvenmiyorum canım sabret biraz dahaİşin enteresan yanı erken gebelik testinde hayali bi çizgi göremeyince bütün hamilelik belirtilerim yarım saat içinde Regl belirtilerine dönüşüverdi(( Bu gidişle 3 gün önce regl bile olurum ben ((
tanısın canım ne olacak ki hamile olmak utanılacak bir durum değilburası küçük bir yer herkes beni tanıyo gidemem
kan testi yaptır bencede boşuna bekliyorsun kan testi kesin sonuçverirEvet bugun 9
ayyyy çok heyecanlıııı çok şanslısınnnnBENİM. 1 TEMMUZ BU GÜN
ben erken gebelik testleinede güvenmiyorum canım sabret biraz daha
ben ilk bebeğimde adetime bir hafta kala erken testlerden yaptım negatif çikti
adet tarihimde (bat) da yaptım normal testi silik çıktı kan verdim hamileymişim
belki daha yerleşmemiştir hem yerleşme çoğu kez bat gününde oluyor
İnşallah canım herşeyin hayırlısı olsunben erken gebelik testleinede güvenmiyorum canım sabret biraz daha
ben ilk bebeğimde adetime bir hafta kala erken testlerden yaptım negatif çikti
adet tarihimde (bat) da yaptım normal testi silik çıktı kan verdim hamileymişim
belki daha yerleşmemiştir hem yerleşme çoğu kez bat gününde oluyor
aynı gün benimde canımmm :/ beklicez mecbur bazen aklıma bazı delilikler giriyor git al diyorum ama çıkmıyor yani erken çıkmıyor boşuna üzücen kendini boşver kızım diyip kendimi ikna ediyorumArkadaşlar bat a 6 gün var..7 temmuzda adet olmam lazım..şimdi test yapsam cıkarmı yoksa erkenmi?? bu arada haöileliğe dair bir belirtim yok..sadece çenemde sivilce cıktı..birde ara sıra belim agrıyo..sanırım adet olacagımm((
Benimdd bat 7.temmuz insallah. Bu ay güzrl haber aliriz.
Arkadaşlar bat a 6 gün var..7 temmuzda adet olmam lazım..şimdi test yapsam cıkarmı yoksa erkenmi?? bu arada haöileliğe dair bir belirtim yok..sadece çenemde sivilce cıktı..birde ara sıra belim agrıyo..sanırım adet olacagımm((
Amin canım Amin.. Kalbî Amiin..İnşallah canım yaaa...şu ramazan ayı hürmetine inşallah bebiş haberlerini alırız..AMİNNN...
İnşallah canım ama pek sanmıyorum negatifi gördüm direk adet belirtileri yaşamaya başladım psikolojik midir bilmem ama öyle malesef
3'ümüzünde 7 Temmuz. Hadi bakalım Allahtan hayırlısı. Kaçıncı ayınız sizin? benim 2.ay bu..
canim iste ben de of yapim en azindan negatifse adeti beklerim diye dusunuyorum en azindan kafaya takmam biter. Yani kafama takmadigim ay hamile kaldim lafini soylemeyi ben de nasil isterim ama takiliyor isteİnşallah canım ama pek sanmıyorum negatifi gördüm direk adet belirtileri yaşamaya başladım psikolojik midir bilmem ama öyle malesef
ay nasil tertemiz bir negatif sonuc cikti anlatamamİnşallah canım ama pek sanmıyorum negatifi gördüm direk adet belirtileri yaşamaya başladım psikolojik midir bilmem ama öyle malesef
Aynen valla benim de öyle çıktı işte canım ama adet olucam beklentisine giremiyosun işte handikap bu zaten yine bi umut acaba diyo insan ilk bikaç saat umudumu yitirmiş gibiydim şimdi yine içimde bi umut yeşillendi bakay nasil tertemiz bir negatif sonuc cikti anlatamam
umut fakirin ekmegi zaten o umut hic bitmiyor. Siz doktora gitmis miydiniz canim oncesinde?Aynen valla benim de öyle çıktı işte canım ama adet olucam beklentisine giremiyosun işte handikap bu zaten yine bi umut acaba diyo insan ilk bikaç saat umudumu yitirmiş gibiydim şimdi yine içimde bi umut yeşillendi bak
benim durumum biraz karışık canım bebek düşünmezken kontrol için gittiğimde yumurtalık rezerwlerimde azalma falan tespit edildiumut fakirin ekmegi zaten o umut hic bitmiyor. Siz doktora gitmis miydiniz canim oncesinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?