Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Arkadaşlar bat a 6 gün var..7 temmuzda adet olmam lazım..şimdi test yapsam cıkarmı yoksa erkenmi?? bu arada haöileliğe dair bir belirtim yok..sadece çenemde sivilce cıktı..birde ara sıra belim agrıyo..sanırım adet olacagımm((

Mrb arkadaslar.. ben 2 bucuk ay once 23 haftalik gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim. 2 kez adet oldum üstüne. Bugün doktora gittim korunmama gerek olmadigini soyledi. Yarin yumurtalama günüm normal sartlar altinda. Bu gece esim nobetci evde yok artik yarin aksam Allah ne verdiyseeee :) bat a 16 gün var.. cok heyecanliyimmmm :)

walla canım benimki 4 Temmuz bugün erken test yaptım çıkmadı..moralini bozmak istemiyosan yapma bekle derim..yine de sen bilirsin

canım bencede bekle sonra üzülmeni istemem bende bi kaç kere test yaptım negatif cıkınca çok üzüldüm şimdi bekliyorum

bende 7 temmuzda bekliyorum. Bence test için erken. hatta üzülmek istemiyorsan hiç test yapma bekle. bende de hiç belirti yok. ne ağrı ne sancı ne başka şey. zerre belirti yok. üzülme, beraber dua edelim sabırla bekleyelim inşallah

İnşallah canım yaaa...şu ramazan ayı hürmetine inşallah bebiş haberlerini alırız..AMİNNN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…