- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
İnternetten spariş verburası küçük bir yer herkes beni tanıyo gidemem
9 gün mü geçti canım regln?9 gun ve gene negatif cok üzülüyorum
Evet bugun 99 gün mü geçti canım regln?
AA çok olmuş canım bence bi kan testi yaptır emin ol çünkü idrara geçmeyebiliyomuşEvet bugun 9
Negatifi gorunce korkuyorum ya bi raz daha bekleuim sonra gidcemAA çok olmuş canım bence bi kan testi yaptır emin ol çünkü idrara geçmeyebiliyomuş
Ayniymis durumumuz canim yaa.bu ay ins hamis kalabilirizkaramuk kurusu
Negatifi gorunce korkuyorum ya bi raz daha bekleuim sonra gidcem
Anladım canım ..Ben de bugün erken testte negatifi gördüm ve direk regl sancılarım başladı bakalım neler olucakNegatifi gorunce korkuyorum ya bi raz daha bekleuim sonra gidcem
Hadi inşallah benim de 5 :) En yakın BAT kimin şu an kızlarr???????
Hadi inşallah senden güzel haberler alırızBENİM. 1 TEMMUZ BU GÜN
3 gun sonra tekrar yaparim artk olmadi dktoraAnladım canım ..Ben de bugün erken testte negatifi gördüm ve direk regl sancılarım başladı bakalım neler olucak
walla canım benimki 4 Temmuz bugün erken test yaptım çıkmadı..moralini bozmak istemiyosan yapma bekle derim..yine de sen bilirsinArkadaşlar bat a 6 gün var..7 temmuzda adet olmam lazım..şimdi test yapsam cıkarmı yoksa erkenmi?? bu arada haöileliğe dair bir belirtim yok..sadece çenemde sivilce cıktı..birde ara sıra belim agrıyo..sanırım adet olacagımm((
canım bencede bekle sonra üzülmeni istemem bende bi kaç kere test yaptım negatif cıkınca çok üzüldüm şimdi bekliyorumArkadaşlar bat a 6 gün var..7 temmuzda adet olmam lazım..şimdi test yapsam cıkarmı yoksa erkenmi?? bu arada haöileliğe dair bir belirtim yok..sadece çenemde sivilce cıktı..birde ara sıra belim agrıyo..sanırım adet olacagımm((
bende 7 temmuzda bekliyorum. Bence test için erken. hatta üzülmek istemiyorsan hiç test yapma bekle. bende de hiç belirti yok. ne ağrı ne sancı ne başka şey. zerre belirti yok. üzülme, beraber dua edelim sabırla bekleyelim inşallahArkadaşlar bat a 6 gün var..7 temmuzda adet olmam lazım..şimdi test yapsam cıkarmı yoksa erkenmi?? bu arada haöileliğe dair bir belirtim yok..sadece çenemde sivilce cıktı..birde ara sıra belim agrıyo..sanırım adet olacagımm((
Benimdd bat 7.temmuz insallah. Bu ay güzrl haber aliriz.bende 7 temmuzda bekliyorum. Bence test için erken. hatta üzülmek istemiyorsan hiç test yapma bekle. bende de hiç belirti yok. ne ağrı ne sancı ne başka şey. zerre belirti yok. üzülme, beraber dua edelim sabırla bekleyelim inşallah
Benimdd bat 7.temmuz insallah. Bu ay güzrl haber aliriz.
bende 7 temmuzda bekliyorum. Bence test için erken. hatta üzülmek istemiyorsan hiç test yapma bekle. bende de hiç belirti yok. ne ağrı ne sancı ne başka şey. zerre belirti yok. üzülme, beraber dua edelim sabırla bekleyelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?