Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

bi sağlık sorunun yoksa acelen de yoksa bikaç ay daha dene bence canım gitme yani en normal insanların bile 4-5 ayda ancak oluyo çevremden biliyorum

bi sağlık sorunun yoksa acelen de yoksa bikaç ay daha dene bence canım gitme yani en normal insanların bile 4-5 ayda ancak oluyo çevremden biliyorum
ya iste o cevre neden ben de yok saka saka. Cogu arkadasim vallahi masallah ilkinde hamile kaliyorlar ya ayni zaman da basladiklarimizin hepsi hamile suan. Oyle olunca da insanin morali bozuluyor sanki biraz. Tabiki onlar adina cok mutluyum ama bizim niiideeennn olmuyo diye bagirasi geliyor insanin ama cok sagol canim destegin icin

haklısın canım ama gerçekten böyle olması normal yani benim acelem olmasa en az 6-7 ay normal denerdim doktor falan bunlar hep stresli işler o masaya oturmak bile ayrı bi stres sonuçta

bat bugün, bir yandan regl olacakmışım gibi bütün belirtileri yaşıyorum sivilcem bile çıktı, öbür yandan içimde yine hüsrana uğramaktan korkan kocaman bir acaba.. iş cıkısı koşa koşa gidip test alıp baksam mı yoksa bir kac gun daha dursam mı bilemedim..

yarın sabah yap bence

az önce mahallenin eczacısına gittimm gebelik testi istedim erken test yokmuş çalışan kız bana kaç gün geçti dedi bende geçmedi daha dedimm o kız da bizdenn çıktıı
sen bu testi al illa alacam diyorsan ama yapma dedii o da bat bekliyormuşş her gün sabah gelince burda yapıyorum dedi
ama çıkmıyorr dedii elimin altında olunca dayanamayıp yapıyorumm dedii

canım benim de bat 7 si.test yaptım negatif çıktı,biraz daha bekle istersen

benim de bat 4-5 temmuz ben de bugun predictor erken gebelik testi yaptim tertemizden bir negatif cikti Allahtan bugun tatil burada hala yataktan cikmadim tembellik ediyorum
Benimde 5 temuz bugun bende negatifi gordum umudum kalmado bu ay icin insallah bidahki aya diyorum kan tahİlilide yaptirdim bakalim yarin onu alcam ama hic umutlu degilim o testte negatif citi sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…