- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
bi sağlık sorunun yoksa acelen de yoksa bikaç ay daha dene bence canım gitme yani en normal insanların bile 4-5 ayda ancak oluyo çevremden biliyorumahhh anladim canim gecmis olsun. bizim de ucuncu denemeydi. Biz Kanada da yasyoruz burda cidden genel doktoru goruyorsunda o doktorun seni kadin doguma yonlendirmesi cok zor yonlendirmiyorlar bir turlu. Bakalim ben de bir sansimizi deniyelim diyorum. Yarina belki gideriz doktora
ya iste o cevre neden ben de yokbi sağlık sorunun yoksa acelen de yoksa bikaç ay daha dene bence canım gitme yani en normal insanların bile 4-5 ayda ancak oluyo çevremden biliyorum
ya iste o cevre neden ben de yoksaka saka. Cogu arkadasim vallahi masallah ilkinde hamile kaliyorlar ya ayni zaman da basladiklarimizin hepsi hamile suan. Oyle olunca da insanin morali bozuluyor sanki biraz. Tabiki onlar adina cok mutluyum ama bizim niiideeennn olmuyo diye bagirasi geliyor insanin ama cok sagol canim destegin icin
hira0131 canım senin ikizlerde çok tatlı görünüyor inş ikizlerin olurrr
ayy ben de ikiz delisiyim yaa şimdi bu ay doktora gidersem klomen falan verirse belki ikiz şansım olur benim de çok istiyorum yaaay canım benimmmm..cok tşk ederimm. inşallah ikizim olurr...zaten sırf ikiz delisi olduğum için foto koydumm..:)
offf ben de yaaa keske oldugunda ikiz olsa :)ayy ben de ikiz delisiyim yaa şimdi bu ay doktora gidersem klomen falan verirse belki ikiz şansım olur benim de çok istiyorum yaa
yarın sabah yap bencebat bugün, bir yandan regl olacakmışım gibi bütün belirtileri yaşıyorum sivilcem bile çıktı, öbür yandan içimde yine hüsrana uğramaktan korkan kocaman bir acaba.. iş cıkısı koşa koşa gidip test alıp baksam mı yoksa bir kac gun daha dursam mı bilemedim..
İnsallah olmazsinda hamissindir canim.test yaptin mi dun bat gunuyse bugun cikmasi lazimBU GÜN BAT GÜNÜM. HATTA DÜNDÜ OLMADIM BAKALIM BU GÜN YARIN NE OLACAK. BEKLEYİŞ ÇOK HEYECANLI
ayy ben de ikiz delisiyim yaa şimdi bu ay doktora gidersem klomen falan verirse belki ikiz şansım olur benim de çok istiyorum yaa
amin cümlemizinAllah gönlümüze göre versin inşallah...
bende çok isterdimm allah gönlümüze göre versin inşallahhhayy ben de ikiz delisiyim yaa şimdi bu ay doktora gidersem klomen falan verirse belki ikiz şansım olur benim de çok istiyorum yaa
keşke olsa ikizler çok tatlılarr benim kv ikiz ayrıca uzak bir akrabamızın da ikizi varay canım benimmmm..cok tşk ederimm. inşallah ikizim olurr...zaten sırf ikiz delisi olduğum için foto koydumm..:)
benim de bat 4-5 temmuz ben de bugun predictor erken gebelik testi yaptim tertemizden bir negatif ciktiBugun clear blue testini aldim negatif cikti adetime 3 gun kaldi of of
Yaptiricm cnm pazaryesikan testi yaptır bencede boşuna bekliyorsun kan testi kesin sonuçverir
inşallah hamileyizdir :) sonra martta doğum yapacaklar grubu oluştururuzöyle düşünme birşey bilemeyizzz
canım benim de bat 7 si.test yaptım negatif çıktı,biraz daha bekle istersenArkadaşlar bat a 6 gün var..7 temmuzda adet olmam lazım..şimdi test yapsam cıkarmı yoksa erkenmi?? bu arada haöileliğe dair bir belirtim yok..sadece çenemde sivilce cıktı..birde ara sıra belim agrıyo..sanırım adet olacagımm((
Benimde 5 temuz bugun bende negatifi gordum umudum kalmado bu ay icin insallah bidahki aya diyorum kan tahİlilide yaptirdim bakalim yarin onu alcam ama hic umutlu degilim o testte negatif citi sanmambenim de bat 4-5 temmuz ben de bugun predictor erken gebelik testi yaptim tertemizden bir negatif ciktiAllahtan bugun tatil burada hala yataktan cikmadim tembellik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?