Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar size sorum olacak. Isyerinden arkadasim bat a 5 gun varken beta hcg testi yptirmis. 8.31 cikmis degeri doktor var gibi 3 gun sonra tekrar yptir demis. Olma ihtimali var mi ? Degeri dusuk ama adeti gecmeden 5 gun once ypmis

Psikolojik mi bilmiyorum yuzumde yanma yemek pisiriyorum miden bulaniyor
lutfen ya bu ay olsun diyorum 2si 3u gibi olmam lazim

Kizlar size sorum olacak. Isyerinden arkadasim bat a 5 gun varken beta hcg testi yptirmis. 8.31 cikmis degeri doktor var gibi 3 gun sonra tekrar yptir demis. Olma ihtimali var mi ? Degeri dusuk ama adeti gecmeden 5 gun once ypmis
tabikide var 5e kadar şüpheli onun 5tende yukarı var 3gün sonra artarsa değeri herşey yolunda demek bilirsin dktorlar hemen var dmeez

kesinlikle olma ihtimali var. 5 in üstü gebelik sayılır. fakat sonraki tahlillerinde katlamalı gitmeli hayırlısı olsun

sanki kasığımı şişiriyorlar ara ara birden şaldır şaldır kanamam gelecek

Benim de sadece kasik agrim ve akintim var balgam gibi. Bel fitigi oldugu icin bende bel agrimi hic saymiorum her adetten once bni delirticek derece agrio zaten. Cagirma kirmiziyi gelmicek de tatlim. Yarin sen kan testi mi yaptiracaksin?

Benim de sadece kasik agrim ve akintim var balgam gibi. Bel fitigi oldugu icin bende bel agrimi hic saymiorum her adetten once bni delirticek derece agrio zaten. Cagirma kirmiziyi gelmicek de tatlim. Yarin sen kan testi mi yaptiracaksin?
Hayır idrar testi yapıcam evde bir şey çıkarsa pazartesi baktırırım kana.

Once kanda baktirsan daha iyi degil mi bazen kanda cikiyo ama idrar da cikmio bizim batlarimiz ayni seninle cunku daha var.
silikte olsa idrarda çıkması gerek tabii varsa, planlı yapıyoruz çünkü yoksa gerçekten yoktur. hesaplamalarım doğrultusunda böyle. eğer çıkmaz ve de adet gecikirse o zaman baktırırım.çünkü geç döllenme için sürekli ilişki gerekir.

Evet anlayabilirsin, o gun biraz boyle cektikce uzayan turde bi akinti olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…