tabikide var 5e kadar şüpheli onun 5tende yukarı var 3gün sonra artarsa değeri herşey yolunda demek bilirsin dktorlar hemen var dmeezKizlar size sorum olacak. Isyerinden arkadasim bat a 5 gun varken beta hcg testi yptirmis. 8.31 cikmis degeri doktor var gibi 3 gun sonra tekrar yptir demis. Olma ihtimali var mi ? Degeri dusuk ama adeti gecmeden 5 gun once ypmis
kesinlikle olma ihtimali var. 5 in üstü gebelik sayılır. fakat sonraki tahlillerinde katlamalı gitmeli hayırlısı olsunKizlar size sorum olacak. Isyerinden arkadasim bat a 5 gun varken beta hcg testi yptirmis. 8.31 cikmis degeri doktor var gibi 3 gun sonra tekrar yptir demis. Olma ihtimali var mi ? Degeri dusuk ama adeti gecmeden 5 gun once ypmis
kesinlikle olma ihtimali var. 5 in üstü gebelik sayılır. fakat sonraki tahlillerinde katlamalı gitmeli hayırlısı olsun
Ben kendimi hamile gibi hissetmiyorumDarisi bize yacharmant yarin sende de hayirli haberi bekliyorumm.
sanki kasığımı şişiriyorlar ara ara birden şaldır şaldır kanamam gelecek
Hayır idrar testi yapıcam evde bir şey çıkarsa pazartesi baktırırım kana.Benim de sadece kasik agrim ve akintim var balgam gibi. Bel fitigi oldugu icin bende bel agrimi hic saymiorum her adetten once bni delirticek derece agrio zaten. Cagirma kirmiziyi gelmicek de tatlim. Yarin sen kan testi mi yaptiracaksin?
Hayır idrar testi yapıcam evde bir şey çıkarsa pazartesi baktırırım kana.
silikte olsa idrarda çıkması gerek tabii varsa, planlı yapıyoruz çünkü yoksa gerçekten yoktur. hesaplamalarım doğrultusunda böyle. eğer çıkmaz ve de adet gecikirse o zaman baktırırım.Once kanda baktirsan daha iyi degil mi bazen kanda cikiyo ama idrar da cikmio bizim batlarimiz ayni seninle cunku daha var.
Catladigi gun- 1 gun oncesi- 2 gun oncesi esinin spermi kuvvetliyse en fazla 3 gun oncesi.Ya aklım iyice karıştı gerçekten. Dr gitsen bir dert gitmesen ayrı bir dert. Peki bu yumurta catladiktan ne kadar sonra iliski olmasi lazim
Evet anlayabilirsin, o gun biraz boyle cektikce uzayan turde bi akinti olur.Evet dediğin çok mantıklı. Bende senin gibi düşünüyorum. Acaba diyorum dr gitmeden mi catladi. Ama solda 11 mm bir yumurta gördü ona da büyümemis dedi. Ancak endimetrium kalınlığı da ii dedi. Adet gününde test yap dedi. Ya anlamadım açıkçası kendi kendiyle çelisti. Ben kendim vajinal akıntı ile yumurtanın catladigi ni anlayabilir miyim
Ben de yarın idrar testi yapacağım hadi hayırlısıHayır idrar testi yapıcam evde bir şey çıkarsa pazartesi baktırırım kana.
Haydi hayırlısıBen de yarın idrar testi yapacağım hadi hayırlısı
hadi bakalııımm yarın neler olacakYarına iyi haberlerinizi bekliyorum kızlar, ben de yapacagım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?