evet tatlım burda konuşuoz beraber bekliyoruz birkaç arkadaş yarın sabah test yapacakTamam canım bu topikte mi
Amin canımAynen 2,5 Yaşında aradaki YAŞ farkı açılmadan Rabbim gönderir inşallah
7 kişi yarın sabah test yapacak istersen sen de onlara katılTamam canım bu topikte mi
Ben paztsi yapayım diyorum canım yaa geçen aylarda hüzün oldu çok iyice bekleyeceğim bu sefer7 kişi yarın sabah test yapacak istersen sen de onlara katıl
ayy sende beni çok güldürdün benzetme süperAyy yemek yaptım geldim mesajları dizmişsiniz :))) Çok güldürdünüz yaa beni :)
Kızlar benden de en büyük korku:
Onca zaman ovulasyona dek bekle, ovulasyonda bol bol çalış sonra da fırında ekmek sırasına girer gibi bekle anam bekle ki BAT gelsin. Tam sıra sana geliyor bir bakmışsın ki para yok yanında, hoppalaaa dön sıranın sonuna bi daha bekle sonra aynı sırayı(
İşte her Bat sonrası 7 aydır hep sıra sonunda bir seyleri yanlıs yamışım da sıranın sonuna geri geçmişim gibi geliyor
Ben de kim zinciri kırıp dayanamayıp test yapacak diye bekliyordum. Hayırlısı olsun. Ama senle beraber ben de kocaman bir OF çektim..kızlar ben 1 saat önce test yaptım ama malesef negatif bu ayda yaa
Sabah ola hayrola7 kişi yarın sabah test yapacak istersen sen de onlara katıl
Ben de kim zinciri kırıp dayanamayıp test yapacak diye bekliyordum. Hayırlısı olsun. Ama senle beraber ben de kocaman bir OF çektim..
off valla sıkıldım artık canım yaa 3 sene olucak nerdeyse önceki aylar adet olana kadar kasık bel ağrısı falan çok olurdu bu ayda tam tersi hiç ağrım yok sadece sabahtan bi kasık ağrısıBen de kim zinciri kırıp dayanamayıp test yapacak diye bekliyordum. Hayırlısı olsun. Ama senle beraber ben de kocaman bir OF çektim..
Benim bat 9 agustos carsamba benim ixin erken olur mu?geç döllenme ihtimalim yok. Yumurtam adet baslangici itibariyle 10. Gun catladi.Yilmak yok kizlarr. Bir yemek yemeye gittim dokturmussunuz. Kacak yapmayin beklicez bat a kadar :)) yarin yapacaklar belli digerleri gelin carsamba yapalim
Uzulmek,moral bozmak yok. Herşeyin hayirlisi bu ay olmamasi belki seni uzulecegin biseyden korumak icindir. Bilmezsinki. Hakkinda hayirlisi olsun inşallah. En kisa zamanda guzel haberler alirsin inşallah.off valla sıkıldım artık canım yaa 3 sene olucak nerdeyse önceki aylar adet olana kadar kasık bel ağrısı falan çok olurdu bu ayda tam tersi hiç ağrım yok sadece sabahtan bi kasık ağrısı
ovulasyondan 12 gün sonra kesin çıkar varsaBenim bat 9 agustos carsamba benim ixin erken olur mu?geç döllenme ihtimalim yok. Yumurtam adet baslangici itibariyle 10. Gun catladi.
korkma canım sonunda ölüm yok nasılsa olacak doğru zamanda sağlıkla gelsin yeter
Evet ucunda ölüm yok sadece bi boşluk olucak diğer aya kadar:/ benim en yakın arkadaşım öyle, bunun bir formülü varsa söyle diyorum yok diyor...kız yurtdışlarında gezdi daha yeni hamileyken ben olsam ya bişey olursa oralarda diye korkardım heralde...Umrunda olmadan duran insanlara hayranım zaten..
Kizlar gozum seyirmeye basladi. Hamilelik belirtisi mi diye google den baktim.dusunun neyin kafasini yasiyorum
Kızlar bişi sorucam ben yaklaşık bir haftadır resmen şişim. Karnım 4 aylık gibi gaz problemi yaşıyorum ben Göbek nedir bilmezdim şimdi göbişli biri oldum. Sizde de var mı bu belirtileri yaşayan ? :)
Bence kırmızılar gelene kadar hala Ümit var demektir hem sende bat 5 Ağustos yazıyor belki test için erkendir ne bileyim geç Döllenme falankızlar ben 1 saat önce test yaptım ama malesef negatif bu ayda yaa
aynen canım herşeyde bi hayır vardır Rabbim ne zaman vericeğini bilirUzulmek,moral bozmak yok. Herşeyin hayirlisi bu ay olmamasi belki seni uzulecegin biseyden korumak icindir. Bilmezsinki. Hakkinda hayirlisi olsun inşallah. En kisa zamanda guzel haberler alirsin inşallah.
Benim bat 9 agustos carsamba benim ixin erken olur mu?geç döllenme ihtimalim yok. Yumurtam adet baslangici itibariyle 10. Gun catladi.
bende oğluma kardeş istiyorum 5.5 yaşında bi oğlum var ona doğum kontrl hapı kullanırken hamile kalmıştım 1.5 aylık hamile olmama rağmen idrar testlerimde hiç çıkmamıştıBence kırmızılar gelene kadar hala Ümit var demektir hem sende bat 5 Ağustos yazıyor belki test için erkendir ne bileyim geç Döllenme falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?