Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Neden olacak işte cnm hepimizin ortak sorunu şu bebek işini unutsak belki gelecek aklıma getirmiyim diyorum işte yine bazen yoğun bakamıyorum ama eve geliyorum kendimi topik BAŞINDA buluyorum yine bebek beni de atsınlar belki kafaya bu kadar takmayız :)

Sanırım senin 1 tane bebişin var ikinciyi istiyorsun herhalde. Ne güzel kucağın boş değil en azından :) Allahım ayırmasın.
İsteyen bekeleyen herkezin kucağını doldursun Allahım.

Sanırım senin 1 tane bebişin var ikinciyi istiyorsun herhalde. Ne güzel kucağın boş değil en azından :) Allahım ayırmasın.
İsteyen bekeleyen herkezin kucağını doldursun Allahım.
Çok şükür evet zaten onun için istiyorum herkes diyor nasıl ikinciye cesaret ediyorsun kendim için değil ona bir yoldaş Şart tek başına olmuyor Rabbim çok bekletmesin

Erken gebelik testi Yaptım bişi yok ovulasyon Yaptım bişi yok bgn yumurtlamadan sonra 14. Günüm fazla zorlamıyım dimi :)

Erken gebelik testi Yaptım bişi yok ovulasyon Yaptım bişi yok bgn yumurtlamadan sonra 14. Günüm fazla zorlamıyım dimi :)
Ovulasyon Günü'nden eninsen 14. Gün çıkması gerekti cnm ya Hayırlısı olsun yine de insan kırmızılar gelene kadar bir Ümit bekliyor işte

Ovulasyon Günü'nden eninsen 14. Gün çıkması gerekti cnm ya Hayırlısı olsun yine de insan kırmızılar gelene kadar bir Ümit bekliyor işte

Pembe damla bile olmayan küçücük lekelenmelerim var başka bişi yok gecen ay kahverengi geldiğinde anlardım adet olacağımı bu ay lekelenmelerim hep pembe anlamadım neyse bi kaç gün daha bekliyim olmadı kan tahlili yapıyım

Aynen cnm en garanti kan tahlili

Merhaba kızlar yardım edin lütfen bebek cok istiyorum hyrlısyla olur inş reglm 15 gün gecikti teste yaptım cıkmadı 10 12 gün önce kandan baktrdım çıkmadı birşey. Bugün hastneye gttim tahliller yarkn cıkıcakmış bu 10 günün içinde degişiklik olmuş olabilirmi

Hepimizin ortak isteği bebiş tatlım, umarım pozitif olur sonucın ve şaşırtır seni :)

doğru benimde öyle oldu..3 ay hamilelik belirtilerim vardı,kasıklarda ağrı mide bulantısı akıntı ws.Benimde doktorum öle sölemişti..Gelsin bu ay bebişş :)

Hadi ya umarım iyi nişeydir, ozaman yarın zaten adet günüm, yarın sökülecek anlaşıldı tatlım iyi bişey olmasına sevindim :)

aynen kızlar, ben çok panikleyip gittim doktora. üstelik ilk lekelenmelerden sonra gecikme de olunca test de yaptım, silik çizgi gördüm. Bu bile olumlu dedi doktorum. Spermler ile yumurtanın buluştuğunu gösteriyormuş. Kimyasal gebelikleri kötü algılamıyor anladığım kadarıyla doktorlar.
Hepimize gelsin bebişlerrrr :)

Evet kahverengi akıntılar yumurtanın spermlerden etkilendiğini gösteriyormuş

Canım mutlaka kullan ovulasyon testini çok yardımcı oluyor.
Canım buay kullanmıştım zaten, ama hergün ilişki olduğu için olmadı sanırım. Benden damla damla arada kahve leke geliyor, onun haricinde bir değişiklikte yok:/

Evet kahverengi akıntılar yumurtanın spermlerden etkilendiğini gösteriyormuş

Hadi ya, sizden yemi yeni şeyler öğreniyorum canlar...bunu ilk deda duydum, bizim yumurtalar spermciklerden baya etkilenmişler desenize:)
Böyle hiç lekelenme olmadan hamilelik yasayanlar ne kadar sanslılar, kafalarına takacak hiçbirşey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…