Neden olacak işte cnm hepimizin ortak sorunu şu bebek işini unutsak belki gelecek aklıma getirmiyim diyorum işte yine bazen yoğun bakamıyorum ama eve geliyorum kendimi topik BAŞINDA buluyorum yine bebek beni de atsınlar belki kafaya bu kadar takmayız :)Seni neden
Neden olacak işte cnm hepimizin ortak sorunu şu bebek işini unutsak belki gelecek aklıma getirmiyim diyorum işte yine bazen yoğun bakamıyorum ama eve geliyorum kendimi topik BAŞINDA buluyorum yine bebek beni de atsınlar belki kafaya bu kadar takmayız :)
Çok şükür evet zaten onun için istiyorum herkes diyor nasıl ikinciye cesaret ediyorsun kendim için değil ona bir yoldaş Şart tek başına olmuyor Rabbim çok bekletmesinSanırım senin 1 tane bebişin var ikinciyi istiyorsun herhalde. Ne güzel kucağın boş değil en azından :) Allahım ayırmasın.
İsteyen bekeleyen herkezin kucağını doldursun Allahım.
Saol cnm Valla böyle zor oluyor her istediğimizde bat tarihlerini görebilsek ne güzel olurTamam bebisi doyurayim hemen yazıcam
Ovulasyon Günü'nden eninsen 14. Gün çıkması gerekti cnm ya Hayırlısı olsun yine de insan kırmızılar gelene kadar bir Ümit bekliyor işteErken gebelik testi Yaptım bişi yok ovulasyon Yaptım bişi yok bgn yumurtlamadan sonra 14. Günüm fazla zorlamıyım dimi :)
Ovulasyon Günü'nden eninsen 14. Gün çıkması gerekti cnm ya Hayırlısı olsun yine de insan kırmızılar gelene kadar bir Ümit bekliyor işte
Aynen cnm en garanti kan tahliliPembe damla bile olmayan küçücük lekelenmelerim var başka bişi yok gecen ay kahverengi geldiğinde anlardım adet olacağımı bu ay lekelenmelerim hep pembe anlamadım neyse bi kaç gün daha bekliyim olmadı kan tahlili yapıyım
Anladım canım bu ay yumurtlama gününü yakalamak zor olucak ozaman benim için ovu kitleriyle devam bakalım. Buarada halen gelen giden bişey yok offBen doktoruma sormuştum lekenin başladığı gün ilk gündür demişti
Hepimizin ortak isteği bebiş tatlım, umarım pozitif olur sonucın ve şaşırtır seni :)Merhaba kızlar yardım edin lütfen bebek cok istiyorum hyrlısyla olur inş reglm 15 gün gecikti teste yaptım cıkmadı 10 12 gün önce kandan baktrdım çıkmadı birşey. Bugün hastneye gttim tahliller yarkn cıkıcakmış bu 10 günün içinde degişiklik olmuş olabilirmi
Canım mutlaka kullan ovulasyon testini çok yardımcı oluyor.Anladım canım bu ay yumurtlama gününü yakalamak zor olucak ozaman benim için ovu kitleriyle devam bakalım. Buarada halen gelen giden bişey yok off
doğru benimde öyle oldu..3 ay hamilelik belirtilerim vardı,kasıklarda ağrı mide bulantısı akıntı ws.Benimde doktorum öle sölemişti..Gelsin bu ay bebişş :)
Hadi ya umarım iyi nişeydir, ozaman yarın zaten adet günüm, yarın sökülecek anlaşıldı tatlım iyi bişey olmasına sevindim :)
Evet kahverengi akıntılar yumurtanın spermlerden etkilendiğini gösteriyormuşaynen kızlar, ben çok panikleyip gittim doktora. üstelik ilk lekelenmelerden sonra gecikme de olunca test de yaptım, silik çizgi gördüm. Bu bile olumlu dedi doktorum. Spermler ile yumurtanın buluştuğunu gösteriyormuş. Kimyasal gebelikleri kötü algılamıyor anladığım kadarıyla doktorlar.
Hepimize gelsin bebişlerrrr :)
Canım buay kullanmıştım zaten, ama hergün ilişki olduğu için olmadı sanırım. Benden damla damla arada kahve leke geliyor, onun haricinde bir değişiklikte yok:/Canım mutlaka kullan ovulasyon testini çok yardımcı oluyor.
aynen kızlar, ben çok panikleyip gittim doktora. üstelik ilk lekelenmelerden sonra gecikme de olunca test de yaptım, silik çizgi gördüm. Bu bile olumlu dedi doktorum. Spermler ile yumurtanın buluştuğunu gösteriyormuş. Kimyasal gebelikleri kötü algılamıyor anladığım kadarıyla doktorlar.
Hepimize gelsin bebişlerrrr :)
Evet kahverengi akıntılar yumurtanın spermlerden etkilendiğini gösteriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?