- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Di mi? Ne zaman yaptirsam bilmiyorum. 9 agustos adet tarihi 10 ununa kadar beklesem mi ya bilmiyorum ki. Belkide suanda tutunmaya calisiyordur. Sen ne zaman yaptiracaksin canim? Evde testimde yok. Almiyorum bilerek yoksa duramicam yapicamAslında biz şu anda kan testi yaptırsak çıkar ama en iyisi beklemek bence
Aynen bende yapmamak için almıyorum. Aslında ayın 10 u eşimin doğum günü. O gün yapsam diyorum testi, sonra da çatlarım o güne kadar cuma sabahı yapayım diyorumDi mi? Ne zaman yaptirsam bilmiyorum. 9 agustos adet tarihi 10 ununa kadar beklesem mi ya bilmiyorum ki. Belkide suanda tutunmaya calisiyordur. Sen ne zaman yaptiracaksin canim? Evde testimde yok. Almiyorum bilerek yoksa duramicam yapicam
Lekelenmen var mı?Di mi? Ne zaman yaptirsam bilmiyorum. 9 agustos adet tarihi 10 ununa kadar beklesem mi ya bilmiyorum ki. Belkide suanda tutunmaya calisiyordur. Sen ne zaman yaptiracaksin canim? Evde testimde yok. Almiyorum bilerek yoksa duramicam yapicam
Yok canim lekelenme sadece sık olmamakla beraber iste hafif sut damlaciklari gibi beyaz akinti oluyor. Ayy inşallah eşine en güzel hediyeyi verirsin dogum günündeLekelenmen var mı?
Aslında yerleşme kanaması kişiden kişiye göre değişiyormuş kiminin bir hafta önce kiminin adet günü kiminin de 5-6 haftalıkken olmuş...Bende lekelenme falanda yok sadece sut gibi akinti oluyor akiskan falanda degil, yerlesme kanamasi falan icinde erken anladigim kadariyla...off bilemedim
O zaman rica edicem beni 10 una kadar uyutun. 10unda.uyandirirsiniz :))Aslında yerleşme kanaması kişiden kişiye göre değişiyormuş kiminin bir hafta önce kiminin adet günü kiminin de 5-6 haftalıkken olmuş...
Amin canım inşallah :)Yok canim lekelenme sadece sık olmamakla beraber iste hafif sut damlaciklari gibi beyaz akinti oluyor. Ayy inşallah eşine en güzel hediyeyi verirsin dogum gününde
Bende bunlar var bende havalara bağlıyorum ya. 1 haftadır hep uyuyasım geliyor. Geceleri rahat uyunmuyor sıcaklardan ter su içinde kalıyoruz gündüzde sıcak bunlatıyor.. (böyle düşün de bebişin varsa süprz olsun) :)Kizlar benim bat 9 agustos ya ne zaman kan testi yaptirayim?Bir tuafim ya. Boyle halsizim, kanim cekilmis gibi, keyfim yok gibi. Anlamadim ben bu.isten bişey...
Tamam o zaman öyle yapalımO zaman rica edicem beni 10 una kadar uyutun. 10unda.uyandirirsiniz :))
insanız işte hepimiz aynıyız yalnız değilsin merak etme :)Offf okadar stres yaptım ki.
Daha ilk deneme olmasına rağmen. Dün gece rüyamda gördüm hamileydim. Az önce ofiste başımı masaya koymuştum iş yok azıcık kestireyim diye yine hamileli gibi bişiler gördüm. Sanırım aşırı bilinç altıma işledi bu durum benim
Çok üzerine durmucam düşünmücem stres yapmıcam diyorum, Başkaları aylarca yıllarca bekliyor ilk denemede tutucak diye bir şey yok diyip aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama 1 saat sonra kendimi yine ya forumda buluyorum ya nette gebelik ile ilgili araştırma yaparken
Ayy sende lekelenme de var hadi hayırlısı. Hadi inşallah olacak olacak olacak :)Tamam o zaman öyle yapalım
Günler geçmek bilmiyo ya
Benim de dün başladı lekelenmem bugün de idrardan sonra peçeteye geldi sadece çok açık bir kahve.. Bir de adet olucakmışım gibi karnım ağrıyor
Ay inşallah canım :) çok dua ettim ramazanda hz yuşa ya ve aziz mahmud hüdayi hz ne gittim çok dua ettim... Zaten kapısında da yazıyor bu türbelerde dua edenlerin duası kabul oluyormuşAyy sende lekelenme de var hadi hayırlısı. Hadi inşallah olacak olacak olacak :)
İnşallah öyledir. İnşallah öyledir tatlım duayla bekliyoruz hayırlısı olsunBende bunlar var bende havalara bağlıyorum ya. 1 haftadır hep uyuyasım geliyor. Geceleri rahat uyunmuyor sıcaklardan ter su içinde kalıyoruz gündüzde sıcak bunlatıyor.. (böyle düşün de bebişin varsa süprz olsun) :)
insanız işte hepimiz aynıyız yalnız değilsin merak etme :)
Evet canım bende gecen hafta Eyüp Sultan hazetlerine gittim. Rabbim ol derse olur zaten. Ol diyeceklerinden nasip etsin bizi inşallah. Burdaki herkesin kucagını yavrusuyla doldursun.Ay inşallah canım :) çok dua ettim ramazanda hz yuşa ya ve aziz mahmud hüdayi hz ne gittim çok dua ettim... Zaten kapısında da yazıyor bu türbelerde dua edenlerin duası kabul oluyormuş
Amin canım rabbim isteyen tüm müslüman kardeşlerimize nasip etsin hayırlısıylaEvet canım bende gecen hafta Eyüp Sultan hazetlerine gittim. Rabbim ol derse olur zaten. Ol diyeceklerinden nasip etsin bizi inşallah. Burdaki herkesin kucagını yavrusuyla doldursun.
Söyle beni de atsınlarAcaba editörlere söylesemde bi süre beni gebelik forumundan atsalarmı napsalar kii
İnsanlıktan ziyade kadınız meraklıyız
Seni neden
Söyle beni de atsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?