Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Aslında biz şu anda kan testi yaptırsak çıkar ama en iyisi beklemek bence
Di mi? Ne zaman yaptirsam bilmiyorum. 9 agustos adet tarihi 10 ununa kadar beklesem mi ya bilmiyorum ki. Belkide suanda tutunmaya calisiyordur. Sen ne zaman yaptiracaksin canim? Evde testimde yok. Almiyorum bilerek yoksa duramicam yapicam

Di mi? Ne zaman yaptirsam bilmiyorum. 9 agustos adet tarihi 10 ununa kadar beklesem mi ya bilmiyorum ki. Belkide suanda tutunmaya calisiyordur. Sen ne zaman yaptiracaksin canim? Evde testimde yok. Almiyorum bilerek yoksa duramicam yapicam
Aynen bende yapmamak için almıyorum. Aslında ayın 10 u eşimin doğum günü. O gün yapsam diyorum testi, sonra da çatlarım o güne kadar cuma sabahı yapayım diyorum

Lekelenmen var mı?

Bende lekelenme falanda yok sadece sut gibi akinti oluyor akiskan falanda degil, yerlesme kanamasi falan icinde erken anladigim kadariyla...off bilemedim

Bende lekelenme falanda yok sadece sut gibi akinti oluyor akiskan falanda degil, yerlesme kanamasi falan icinde erken anladigim kadariyla...off bilemedim
Aslında yerleşme kanaması kişiden kişiye göre değişiyormuş kiminin bir hafta önce kiminin adet günü kiminin de 5-6 haftalıkken olmuş...

Offf okadar stres yaptım ki.
Daha ilk deneme olmasına rağmen. Dün gece rüyamda gördüm hamileydim. Az önce ofiste başımı masaya koymuştum iş yok azıcık kestireyim diye yine hamileli gibi bişiler gördüm. Sanırım aşırı bilinç altıma işledi bu durum benim
Çok üzerine durmucam düşünmücem stres yapmıcam diyorum, Başkaları aylarca yıllarca bekliyor ilk denemede tutucak diye bir şey yok diyip aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama 1 saat sonra kendimi yine ya forumda buluyorum ya nette gebelik ile ilgili araştırma yaparken

Kizlar benim bat 9 agustos ya ne zaman kan testi yaptirayim?Bir tuafim ya. Boyle halsizim, kanim cekilmis gibi, keyfim yok gibi. Anlamadim ben bu.isten bişey...
Bende bunlar var bende havalara bağlıyorum ya. 1 haftadır hep uyuyasım geliyor. Geceleri rahat uyunmuyor sıcaklardan ter su içinde kalıyoruz gündüzde sıcak bunlatıyor.. (böyle düşün de bebişin varsa süprz olsun) :)

O zaman rica edicem beni 10 una kadar uyutun. 10unda.uyandirirsiniz :))
Tamam o zaman öyle yapalım
Günler geçmek bilmiyo ya
Benim de dün başladı lekelenmem bugün de idrardan sonra peçeteye geldi sadece çok açık bir kahve.. Bir de adet olucakmışım gibi karnım ağrıyor

insanız işte hepimiz aynıyız yalnız değilsin merak etme :)

Tamam o zaman öyle yapalım
Günler geçmek bilmiyo ya
Benim de dün başladı lekelenmem bugün de idrardan sonra peçeteye geldi sadece çok açık bir kahve.. Bir de adet olucakmışım gibi karnım ağrıyor
Ayy sende lekelenme de var hadi hayırlısı. Hadi inşallah olacak olacak olacak :)

Ayy sende lekelenme de var hadi hayırlısı. Hadi inşallah olacak olacak olacak :)
Ay inşallah canım :) çok dua ettim ramazanda hz yuşa ya ve aziz mahmud hüdayi hz ne gittim çok dua ettim... Zaten kapısında da yazıyor bu türbelerde dua edenlerin duası kabul oluyormuş

İnşallah öyledir. İnşallah öyledir tatlım duayla bekliyoruz hayırlısı olsun

Ay inşallah canım :) çok dua ettim ramazanda hz yuşa ya ve aziz mahmud hüdayi hz ne gittim çok dua ettim... Zaten kapısında da yazıyor bu türbelerde dua edenlerin duası kabul oluyormuş
Evet canım bende gecen hafta Eyüp Sultan hazetlerine gittim. Rabbim ol derse olur zaten. Ol diyeceklerinden nasip etsin bizi inşallah. Burdaki herkesin kucagını yavrusuyla doldursun.

Evet canım bende gecen hafta Eyüp Sultan hazetlerine gittim. Rabbim ol derse olur zaten. Ol diyeceklerinden nasip etsin bizi inşallah. Burdaki herkesin kucagını yavrusuyla doldursun.
Amin canım rabbim isteyen tüm müslüman kardeşlerimize nasip etsin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…