- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
Öf sorma ya şimdi düşünüp duruyoruz oldu mu olmadı mı diyeCanım buay kullanmıştım zaten, ama hergün ilişki olduğu için olmadı sanırım. Benden damla damla arada kahve leke geliyor, onun haricinde bir değişiklikte yok:/
Hadi ya, sizden yemi yeni şeyler öğreniyorum canlar...bunu ilk deda duydum, bizim yumurtalar spermciklerden baya etkilenmişler desenize:)
Böyle hiç lekelenme olmadan hamilelik yasayanlar ne kadar sanslılar, kafalarına takacak hiçbirşey yok...
Canım buay kullanmıştım zaten, ama hergün ilişki olduğu için olmadı sanırım. Benden damla damla arada kahve leke geliyor, onun haricinde bir değişiklikte yok:/
Öyle deme kız bende lekelenmen keşke diyom bir işaret olarak
Hadi ya, sizden yemi yeni şeyler öğreniyorum canlar...bunu ilk deda duydum, bizim yumurtalar spermciklerden baya etkilenmişler desenize:)
Böyle hiç lekelenme olmadan hamilelik yasayanlar ne kadar sanslılar, kafalarına takacak hiçbirşey yok...
geçtik canım birazdan halledicez bnmde aklımdaydı da ha bugun ha yarın derken erteledikkSaol cnm Valla böyle zor oluyor her istediğimizde bat tarihlerini görebilsek ne güzel olurarkadaşla irtibata geçebilirsin inşallah
Cnm bir test yapsana sende belirti çokKızlar o kadar midem bulandıki sonunda çıkardım. Ama hala rahatlamadım.
Test yok evde özellikle de almadım. hamile değilsem bile kesin bir sorun var. Iltıhap, enfeksiyon, hormon bozukluğu. Yarın sabah olmazsa alıp yapıcam ama bat 9 agustos daha çok var sanırım. Gerçi çıkanlarda olmuş, emin değilim. Biraz daha mız mızlanırsam eşim hastaneye götürmeye çalışacakCnm bir test yapsana sende belirti çok
Cnm Dediğin gibi Görenler var ikinci çizgiyi.eğer negatif çıkarsa zaten iki gün sonra testi tekrarlarsın hamilesindir inşallahTest yok evde özellikle de almadım. hamile değilsem bile kesin bir sorun var. Iltıhap, enfeksiyon, hormon bozukluğu. Yarın sabah olmazsa alıp yapıcam ama bat 9 agustos daha çok var sanırım. Gerçi çıkanlarda olmuş, emin değilim. Biraz daha mız mızlanırsam eşim hastaneye götürmeye çalışacak
İnşallah canım, inşallahCnm Dediğin gibi Görenler var ikinci çizgiyi.eğer negatif çıkarsa zaten iki gün sonra testi tekrarlarsın hamilesindir inşallah
9 Temmuz sat bat ise 8 Ağustoskızlar liste yapıcam bana nick Sat ve batları bu arada hamiş olan varsa onuda yazarız..
bana bildirin
Foto gönderKizlar bisey sorucam bu kiz kafayi yedi diyEbilirsiniz :) dayanamadim test yaptim daha bata 5 gun var testte ikinci cizginin izlerini goruyorum o zaten normalde de vardir dimi ??????
Tuanam21kızlar liste yapıcam bana nick Sat ve batları bu arada hamiş olan varsa onuda yazarız..
bana bildirin
Fotoda baktim oda gozukmuyo zaten cizgileride isikta goruyorum sadeceFoto gönder
Bazen Işığa tutunca bazı testlerde orda olan çizgide gözüküyor ama inşallah hamilesindir cnm yaFotoda baktim oda gozukmuyo zaten cizgileride isikta goruyorum sadece
Bakalim sabah ilk idrarla yapsammi diyorum yoksa iki gun bekliyimBazen Işığa tutunca bazı testlerde orda olan çizgide gözüküyor ama inşallah hamilesindir cnm ya
Hamilelik yoksa hic cizgi olmuo.bence iki gun sonra tekrar yap.hamile gibisin sanki :))Fotoda baktim oda gozukmuyo zaten cizgileride isikta goruyorum sadece
insaallah canim saolHamilelik yoksa hic cizgi olmuo.bence iki gun sonra tekrar yap.hamile gibisin sanki :))
Bendede sabah yapma iki gün bekle hcg varsa biraz artsıninsaallah canim saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?