- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Normal test yaptım çıkmadı tatlım...Sen test yaptın mı canım
Adet öncesi akıntılardan olmasın? Belki yarına öbür güne adetin gelir... Bekle bakalım iki gün... Yine olmazsan testi yenilersin...Normal test yaptım çıkmadı tatlım...
Adet öncesi oluyordu ama 1gün sonra hemen sökülüyordu, ama bugün 3. Gün oldu...inş kist fln değildir. Ondan korkuyırum hayırlısı...Adet öncesi akıntılardan olmasın? Belki yarına öbür güne adetin gelir... Bekle bakalım iki gün... Yine olmazsan testi yenilersin...
Umarım kist değildirnormal adet günüm 5-6sı çünkü...hayırlısı
Benimde normalde akıntının ertesi günü sökülür ama bundan birkaç ay önce aynı seninki gibi 3 gün önceden başladı lekelenmem bende endişe etmiştim ama söküldü adetim bende de kist yoktu zaten sıkma canını illa kistten olucak diye bişey yok yani sıcaklıkların artmasından da olabilirAdet öncesi oluyordu ama 1gün sonra hemen sökülüyordu, ama bugün 3. Gün oldu...inş kist fln değildir. Ondan korkuyırum hayırlısı...
sanırım hepimiz hava kurbanıyız hemen hemen herkesin lekelenmesi oldu bu ayBenimde normalde akıntının ertesi günü sökülür ama bundan birkaç ay önce aynı seninki gibi 3 gün önceden başladı lekelenmem bende endişe etmiştim ama söküldü adetim bende de kist yoktu zaten sıkma canını illa kistten olucak diye bişey yok yani sıcaklıkların artmasından da olabilir
Sağol tatlım inş, bunları mı adet başlangıcı diye kabul edeceğiz, yoksa adet geldiğinde mi?Benimde normalde akıntının ertesi günü sökülür ama bundan birkaç ay önce aynı seninki gibi 3 gün önceden başladı lekelenmem bende endişe etmiştim ama söküldü adetim bende de kist yoktu zaten sıkma canını illa kistten olucak diye bişey yok yani sıcaklıkların artmasından da olabilir
ya kızlar regliden kaç gün sonra test yapmalıyız...inşallah canım regl geçince evde test yap egerki negatifse ve lekelenme varsa doktora görün
acele etme bence sıcaklardan da olabilir havalar berbatt...Kizlar benim bat 9 agustos ya ne zaman kan testi yaptirayim?Bir tuafim ya. Boyle halsizim, kanim cekilmis gibi, keyfim yok gibi. Anlamadim ben bu.isten bişey...
ya kızlar regliden kaç gün sonra test yapmalıyız...
anladım teşekkür ederim meleğimreglden 1 hafta sonra kesin diorlar da hiç belli olmuyor ki benim 5 gün kala silik çikti 4 gün kala gayet belli idi
Canim haklisin acele etmemem lazim ama sicaklardan etkilendigimi dusunmuyorum cunku bugun hiç dışarı çıkmadım ve Istanbul/kurtköyde oturuyorum ben havaalanida cok yakin buralar pufur pufur esiyor.acele etme bence sıcaklardan da olabilir havalar berbatt...
rica ederim şeker şeyanladım teşekkür ederim meleğim
sence hamilemiyim yaaaarica ederim şeker şey
İnşallah bebeğim ne desem yalan olur ki :)sence hamilemiyim yaaaa
Ben doktoruma sormuştum lekenin başladığı gün ilk gündür demiştiSağol tatlım inş, bunları mı adet başlangıcı diye kabul edeceğiz, yoksa adet geldiğinde mi?
Aslında biz şu anda kan testi yaptırsak çıkar ama en iyisi beklemek benceKizlar benim bat 9 agustos ya ne zaman kan testi yaptirayim?Bir tuafim ya. Boyle halsizim, kanim cekilmis gibi, keyfim yok gibi. Anlamadim ben bu.isten bişey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?