Kac gun gecmisti hadi bakalım hayirlisi :)[/QUOTE
adet günümdü canım değer 2.00 çıktı yükselir mi yoksa hamile değil miyim
Kac gun gecmisti ki
ne bileyim genelde benim kist oluşabiliyo ondan öyle söyledim canım bide çok kasıklarım ağrıyo bacağımla kalçama vuruyo ağrısı bide bel ağrım çokİnş cnm neden öyle bir belirtinöi var? Neden öyle söyledin?
yaptırdığın laboratuarın referansı kaçtan başlıyo acaba canımbgn adet olma günümdü adet olmayınca kanda baktırıp erken öğrenmek istedim ama 2 çıktı anlamadım
Allah razı olsun canım inşAllahAllah yar ve yardimcin olsun canim. Iyi haberlerle gel
benimde adet günüm yarın ama bugün olacakmışım gibi kasıklarımda çok ağrı varArkadaşlar benim regl bugün yarın geliyor sabah ateşimi ölçtüm yerlerdebu ay da olmadı Allah'ım gerçekten yoruldum nerde yanlış yapıyorum acaba???
Cnm kasık ağrısı aynı zamanda hamilelik belirtisidir Endişe etme benim belirtim bile yokbenimde adet günüm yarın ama bugün olacakmışım gibi kasıklarımda çok ağrı varbu ayda olmayacak galiba
Bende atesimi ölçtüm 36.1 kac olursa hamilelik oluyorArkadaşlar benim regl bugün yarın geliyor sabah ateşimi ölçtüm yerlerdebu ay da olmadı Allah'ım gerçekten yoruldum nerde yanlış yapıyorum acaba???
belki seninde belirtisiz olur. herkeste farklı farklıymış hakkımızda hayırlsııCnm kasık ağrısı aynı zamanda hamilelik belirtisidir Endişe etme benim belirtim bile yok
Cnm 7 aydır ateş ölçüyorum şimdiye kadar hiç şaşırmadı Aşağıya döğru hareket edince 2 güne gelir keşke Dediğin gibi olsabelki seninde belirtisiz olur. herkeste farklı farklıymış hakkımızda hayırlsıı
Cnm öyle rastgele yapılan tek bir ölçümle yorum yapmak imkansız regl1 den başlamalısın hergün sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan hergün aynı saatte dil Altından dijital derece ile ölçüp tablo oluşturmalısın ancak o şekilde yardımcı olabilirimBende atesimi ölçtüm 36.1 kac olursa hamilelik oluyor
Canım kötü şeyler getirme aklına, kist bile olsaaresi var ama pozitif düşünelim.ne bileyim genelde benim kist oluşabiliyo ondan öyle söyledim canım bide çok kasıklarım ağrıyo bacağımla kalçama vuruyo ağrısı bide bel ağrım çok
Bende sabah tek çizgiyi gördüm ama gelen sadece kahve leke, bari sökülsede kurtulsam...Arkadaşlar benim regl bugün yarın geliyor sabah ateşimi ölçtüm yerlerdebu ay da olmadı Allah'ım gerçekten yoruldum nerde yanlış yapıyorum acaba???
günaydınnn herkese...Üzülmek yok arkadaşlar moral bozmayalım. Hayırlısı deilmiş demek ki Rabbim en hayırlı zamanlarda versin hepimizeCanım kötü şeyler getirme aklına, kist bile olsaaresi var ama pozitif düşünelim.
Bende sabah tek çizgiyi gördüm ama gelen sadece kahve leke, bari sökülsede kurtulsam...
Benmde yarın ya adet olacağım zaman sancıdan duramıyodm şimdide tık yok çok hafif bisi var ama dunki testimde negatifti tek umudum geç dollenmebelki seninde belirtisiz olur. herkeste farklı farklıymış hakkımızda hayırlsıı
yaptırdığın laboratuarın referansı kaçtan başlıyo acaba canım
Adet günü ise değer düşük canim. Idrar testi yaptın mı yoksa direkt kan mi werdin? Bekle bir iki gün daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?