Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Gunaydin sevgili anne adaylari,
bata son 4. Heyecan dorukta. Bugun sabah ezaniyla uyandim sonra bi daha uyuyamadim. Midemde hafif inceden bir bulanti var hala. Bugun test yapacak varsa bol şans diliyorum.

Arkadaşlar benim regl bugün yarın geliyor sabah ateşimi ölçtüm yerlerde bu ay da olmadı Allah'ım gerçekten yoruldum nerde yanlış yapıyorum acaba???

Eklentiler

• image.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaşlar benim regl bugün yarın geliyor sabah ateşimi ölçtüm yerlerde bu ay da olmadı Allah'ım gerçekten yoruldum nerde yanlış yapıyorum acaba???
benimde adet günüm yarın ama bugün olacakmışım gibi kasıklarımda çok ağrı var bu ayda olmayacak galiba

belki seninde belirtisiz olur. herkeste farklı farklıymış hakkımızda hayırlsıı
Cnm 7 aydır ateş ölçüyorum şimdiye kadar hiç şaşırmadı Aşağıya döğru hareket edince 2 güne gelir keşke Dediğin gibi olsa
Bende atesimi ölçtüm 36.1 kac olursa hamilelik oluyor
Cnm öyle rastgele yapılan tek bir ölçümle yorum yapmak imkansız regl1 den başlamalısın hergün sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan hergün aynı saatte dil Altından dijital derece ile ölçüp tablo oluşturmalısın ancak o şekilde yardımcı olabilirim

ne bileyim genelde benim kist oluşabiliyo ondan öyle söyledim canım bide çok kasıklarım ağrıyo bacağımla kalçama vuruyo ağrısı bide bel ağrım çok
Canım kötü şeyler getirme aklına, kist bile olsaaresi var ama pozitif düşünelim.
Bende sabah tek çizgiyi gördüm ama gelen sadece kahve leke, bari sökülsede kurtulsam...

Canım kötü şeyler getirme aklına, kist bile olsaaresi var ama pozitif düşünelim.

Bende sabah tek çizgiyi gördüm ama gelen sadece kahve leke, bari sökülsede kurtulsam...
günaydınnn herkese...Üzülmek yok arkadaşlar moral bozmayalım. Hayırlısı deilmiş demek ki Rabbim en hayırlı zamanlarda versin hepimize

belki seninde belirtisiz olur. herkeste farklı farklıymış hakkımızda hayırlsıı
Benmde yarın ya adet olacağım zaman sancıdan duramıyodm şimdide tık yok çok hafif bisi var ama dunki testimde negatifti tek umudum geç dollenme

yaptırdığın laboratuarın referansı kaçtan başlıyo acaba canım

Min:0 Max: 5 değer aralıkları canım benim benimki 2 çıktı eğer cumaya kadar kırmızılar gelmezse bi daha tekrarlarım ama bi umutlandım. Gecen ay 1.20 çıkmıştı bu ay böyle çıkınca bi umut :)

Adet günü ise değer düşük canim. Idrar testi yaptın mı yoksa direkt kan mi werdin? Bekle bir iki gün daha :)

Idrar ovulasyon hepsini Yaptım baktım böyle olmayacak en iyisi kan tahlili yaptırıyım rahatlığım dedim ama 2 çıkınca yükselir mi yoksa bişi yok mu yine arada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…