Şu çamaşır deterjanı ile olan çıkmış cnm işte :)Ben de varım :)
Ya güvenemiyorumki canım lekelerim de dün akşam arttı adet olucam sandım çok üzüldüm karnımın ve belimin ağrısı geçti bugün şu lekeler de biteydi rahat bir nefes alırdım. Geçen aylarda da yapmıştım karbonatlı ve çamaşır sulu testi ama köpürmemişti bu ay köpürünce biraz umutlandım işteŞu çamaşır deterjanı ile olan çıkmış cnm işte :)
Canım benimde lekelerim devam ediyor, ne olucak bu belirsizlik ya...cumaya kadar sabredicem, olmazsam hala dr a gidicem.inş kötü bişey yoktur...bende dün hafif karın ağrısı vardı, bıgün oda yok yine:/Ya güvenemiyorumki canım lekelerim de dün akşam arttı adet olucam sandım çok üzüldüm karnımın ve belimin ağrısı geçti bugün şu lekeler de biteydi rahat bir nefes alırdım. Geçen aylarda da yapmıştım karbonatlı ve çamaşır sulu testi ama köpürmemişti bu ay köpürünce biraz umutlandım işte
Aynen benim de dün karın ve bel ağrım çoktu bugün kayboldular inşallah bebişler yerleşmiştirCanım benimde lekelerim devam ediyor, ne olucak bu belirsizlik ya...cumaya kadar sabredicem, olmazsam hala dr a gidicem.inş kötü bişey yoktur...bende dün hafif karın ağrısı vardı, bıgün oda yok yine:/
Tebrik ederim tatlııımmm :)Kızlar dijital test yaptım buna göre 1 2 haftalik sat a gore 3h 4 g hamileyim
O zaman birkaç saat tut idrarını da öyle yap testiBide ben varim sonuc bekleyen 9 agustosa kadat bekleyemicem. Erken gebelik testi aldim ama yapmaya cesaret edemiyorum.
Canım inş herkes hamile bu topikte baksana bi biz kaldık sonucu tam öğrenemeyen :))
Ayy kesin hamilesin tebrik ederim hayırlı olsun darısı başımıza :)
Aaaaaaaaaaaa ayyyy cok sevindimmmm
Cnm tebrik ederim maşallah senin de lekelenme olmuştu değil mi ne zaman olduDarısı isteyen herkesin başına
Cnm tebrikler maşallah darısı bizlere inşallahKızlar dijital test yaptım buna göre 1 2 haftalik sat a gore 3h 4 g hamileyim
Korkarım yakında ben de Şans katılırım
Ben de sen de hamilesin testini yap foto gönder merak ettiBide ben varim sonuc bekleyen 9 agustosa kadat bekleyemicem. Erken gebelik testi aldim ama yapmaya cesaret edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?