Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Şu çamaşır deterjanı ile olan çıkmış cnm işte :)
Ya güvenemiyorumki canım lekelerim de dün akşam arttı adet olucam sandım çok üzüldüm karnımın ve belimin ağrısı geçti bugün şu lekeler de biteydi rahat bir nefes alırdım. Geçen aylarda da yapmıştım karbonatlı ve çamaşır sulu testi ama köpürmemişti bu ay köpürünce biraz umutlandım işte

Canım benimde lekelerim devam ediyor, ne olucak bu belirsizlik ya...cumaya kadar sabredicem, olmazsam hala dr a gidicem.inş kötü bişey yoktur...bende dün hafif karın ağrısı vardı, bıgün oda yok yine:/

Canım benimde lekelerim devam ediyor, ne olucak bu belirsizlik ya...cumaya kadar sabredicem, olmazsam hala dr a gidicem.inş kötü bişey yoktur...bende dün hafif karın ağrısı vardı, bıgün oda yok yine:/
Aynen benim de dün karın ve bel ağrım çoktu bugün kayboldular inşallah bebişler yerleşmiştir bence sen de yarın ilk idrarınla yap çıkar çünkü adet günün geldi... İnsanı korkutan zaten acaba kötü bişey mi var düşüncesi

Bide ben varim sonuc bekleyen 9 agustosa kadat bekleyemicem. Erken gebelik testi aldim ama yapmaya cesaret edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…