Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Idrar ovulasyon hepsini Yaptım baktım böyle olmayacak en iyisi kan tahlili yaptırıyım rahatlığım dedim ama 2 çıkınca yükselir mi yoksa bişi yok mu yine arada kaldım
Tatlım moralini bozmak istemem ancak benim de geçen ay regl geçmişti. Dr a gittim korunduğu halde beta hcg istedi. Ve değerim 3 çıktı. 2 gün sonra da adet gördüm. Östrojen de tavan yapmıştı. Regl olamadigimiz için bazen böyle durumlar olabiliyormus. Ya da over kişileri olduğunda.

kızlar benimkide geldi gelicek kasıklarım patlıcak sanki ağrıdan belim deseniz kopuyo

hayırlısı olsun tatlım,allah bekletmeden nasip etsin inşallah

kızlar 1 haftadır ara ara bulantım oluyodu dün sabah dışarı kadar çıktım öğürerek eve zor geldim bu sabahta aynı

Ne oldu neden böyle oldu sonucunda ne olur bilmiyorum ben hep 1.20 sonuçtan sonra ilk kez 2 değerine ulaştım ya bu bile içimi rahatlattı sanki over yok çok şükür ama adet olucaksam da kısmet biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah'ın elinde :)

kızlar benimkide geldi gelicek kasıklarım patlıcak sanki ağrıdan belim deseniz kopuyo[/QUO
kızlar 1 haftadır ara ara bulantım oluyodu dün sabah dışarı kadar çıktım öğürerek eve zor geldim bu sabahta aynı
Bu mide bulantısıyla ilgili kendimde olan şeyi yazmak istedim.Ben kürtajdan sonra folıc asid kullanmaya başlamıştım.Hergün kullanmayı unutoyordum ama ara ara aldığımda özellikle adet dönemim yaklaştığında mide bulantım oldu,2 ay onu denedim ve araştırdığımda yan etki yapabiliyormuş.Doktora gittiimde opnu da sorucam.Seninde bundan olabilir mi?Kullanıyormusun bilmiyorum ama..

Kızlar geç döllenme nasıl olur? Bi fikriniz varmı? Adetim bugün yada yarın gelmesi gerekiyor. Ancak 4. Günüm kahve leke arada devam ediyor...
Canim benimde aklima takildi biraz baktim intetnetten.adet dongusu 28 gunden fazla olan kisilerde yumurtanin olgunlasmasi 14 gunde baslamiyor daha gec oluyor. Ornegin 31 gunde bir adet olan kisi 20 gun sonra yumurtasi olgunlasmis oluyor. Iste buna gec dollenme deniyor. Aslinda geç yumurtlama demek.

Ayy acaba benimde ondan mi midem cok bulaniyor ya? Bende folicasit kullaniyorum. Gecen ayda ara ara olmustu bulanti. Ama bu ay dun cok fena oldum cikardim o derece fazla oldu.

Ben ortalama 27 günde bir oluyorum. Bugün 26. Günüm, 14. Gün ovu kitiyle koyu renk çıktı, 15.gün çatlasa ve döllense bugün 12. Gün, dolayısıyla yarın yada öbürhün en geç adet olmam lazım. Ben bu lekelerden bunaldım.

Ayy acaba benimde ondan mi midem cok bulaniyor ya? Bende folicasit kullaniyorum. Gecen ayda ara ara olmustu bulanti. Ama bu ay dun cok fena oldum cikardim o derece fazla oldu.
ben kardeşimle aynı ayda hamile kalmıştım, onun ki çok şükür devam ediyor. İlk 3 ay midesi çok bulandı folic asidi bıraktığı an geçti bana da o sölemişti,aynı marka diil ama bana da yaptı.Bu ay kullanmıcam bakalım nasıl olcak.Kaza ile hamile kalanlarda kullanmamış oluyo sonuçta :) Rabbim ol dedikten sonnra olur

Inşallah bu lekelerin hamilelik belirtisidir canım bende28 günde bir adet oluyorum 12. Gün koyu Çizgiler çıktı Döllenme çatlama derken kafam karıştı üç gündür lekelenme bende de var

Günaydın arkadaşlar... Bugün ilk idrarımla şu evde çamaşır suyu ve karbonatla yapılan hamilelik testini yaptım köpürdü yani pozitif çıktı. Fotoları atıcam birazdan... Yarın ilk idrarımla da eczaneden test alıp yapıcam eğer gebelik varsa silik de olsa çıkar diye düşünüyorum ama kanamam hala damla damla devam ediyor çok endişeliyim

Bu da çamaşır suyu ile yaptığım

Eklentiler

• image.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 79

Kızlar dijital test yaptım buna göre 1 2 haftalik sat a gore 3h 4 g hamileyim

Arkadsşlar maşallah hamileler arttı, herkese hatırlı oldun. Bizde sonucu tam net öğrenebildeydik iyi olucaktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…