- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
- 133
Tatlım moralini bozmak istemem ancak benim de geçen ay regl geçmişti. Dr a gittim korunduğu halde beta hcg istedi. Ve değerim 3 çıktı. 2 gün sonra da adet gördüm. Östrojen de tavan yapmıştı. Regl olamadigimiz için bazen böyle durumlar olabiliyormus. Ya da over kişileri olduğunda.Idrar ovulasyon hepsini Yaptımbaktım böyle olmayacak en iyisi kan tahlili yaptırıyım rahatlığım dedim ama 2 çıkınca yükselir mi yoksa bişi yok mu yine arada kaldım
hayırlısı olsun tatlım,allah bekletmeden nasip etsin inşallahMin:0 Max: 5 değer aralıkları canım benim benimki 2 çıktı eğer cumaya kadar kırmızılar gelmezse bi daha tekrarlarım ama bi umutlandım. Gecen ay 1.20 çıkmıştı bu ay böyle çıkınca bi umut :)
hayırlısı olsun tatlım,allah bekletmeden nasip etsin inşallah
Tatlım moralini bozmak istemem ancak benim de geçen ay regl geçmişti. Dr a gittim korunduğu halde beta hcg istedi. Ve değerim 3 çıktı. 2 gün sonra da adet gördüm. Östrojen de tavan yapmıştı. Regl olamadigimiz için bazen böyle durumlar olabiliyormus. Ya da over kişileri olduğunda.
kızlar benimkide geldi gelicek kasıklarım patlıcak sanki ağrıdan belim deseniz kopuyo[/QUO
Bu mide bulantısıyla ilgili kendimde olan şeyi yazmak istedim.Ben kürtajdan sonra folıc asid kullanmaya başlamıştım.Hergün kullanmayı unutoyordum ama ara ara aldığımda özellikle adet dönemim yaklaştığında mide bulantım oldu,2 ay onu denedim ve araştırdığımda yan etki yapabiliyormuş.Doktora gittiimde opnu da sorucam.Seninde bundan olabilir mi?Kullanıyormusun bilmiyorum ama..kızlar 1 haftadır ara ara bulantım oluyodu dün sabah dışarı kadar çıktım öğürerek eve zor geldim bu sabahta aynı
Canim benimde aklima takildi biraz baktim intetnetten.adet dongusu 28 gunden fazla olan kisilerde yumurtanin olgunlasmasi 14 gunde baslamiyor daha gec oluyor. Ornegin 31 gunde bir adet olan kisi 20 gun sonra yumurtasi olgunlasmis oluyor. Iste buna gec dollenme deniyor. Aslinda geç yumurtlama demek.Kızlar geç döllenme nasıl olur? Bi fikriniz varmı? Adetim bugün yada yarın gelmesi gerekiyor. Ancak 4. Günüm kahve leke arada devam ediyor...
Ayy acaba benimde ondan mi midem cok bulaniyor ya? Bende folicasit kullaniyorum. Gecen ayda ara ara olmustu bulanti. Ama bu ay dun cok fena oldum cikardim o derece fazla oldu.Bu mide bulantısıyla ilgili kendimde olan şeyi yazmak istedim.Ben kürtajdan sonra folıc asid kullanmaya başlamıştım.Hergün kullanmayı unutoyordum ama ara ara aldığımda özellikle adet dönemim yaklaştığında mide bulantım oldu,2 ay onu denedim ve araştırdığımda yan etki yapabiliyormuş.Doktora gittiimde opnu da sorucam.Seninde bundan olabilir mi?Kullanıyormusun bilmiyorum ama..
Ben ortalama 27 günde bir oluyorum. Bugün 26. Günüm, 14. Gün ovu kitiyle koyu renk çıktı, 15.gün çatlasa ve döllense bugün 12. Gün, dolayısıyla yarın yada öbürhün en geç adet olmam lazım. Ben bu lekelerden bunaldım.Canim benimde aklima takildi biraz baktim intetnetten.adet dongusu 28 gunden fazla olan kisilerde yumurtanin olgunlasmasi 14 gunde baslamiyor daha gec oluyor. Ornegin 31 gunde bir adet olan kisi 20 gun sonra yumurtasi olgunlasmis oluyor. Iste buna gec dollenme deniyor. Aslinda geç yumurtlama demek.
ben kardeşimle aynı ayda hamile kalmıştım, onun ki çok şükür devam ediyor. İlk 3 ay midesi çok bulandı folic asidi bıraktığı an geçti bana da o sölemişti,aynı marka diil ama bana da yaptı.Bu ay kullanmıcam bakalım nasıl olcak.Kaza ile hamile kalanlarda kullanmamış oluyo sonuçta :) Rabbim ol dedikten sonnra olurAyy acaba benimde ondan mi midem cok bulaniyor ya? Bende folicasit kullaniyorum. Gecen ayda ara ara olmustu bulanti. Ama bu ay dun cok fena oldum cikardim o derece fazla oldu.
Ben ortalama 27 günde bir oluyorum. Bugün 26. Günüm, 14. Gün ovu kitiyle koyu renk çıktı, 15.gün çatlasa ve döllense bugün 12. Gün, dolayısıyla yarın yada öbürhün en geç adet olmam lazım. Ben bu lekelerden bunaldım.
Canım inş herkes hamile bu topikte baksana bi biz kaldık sonucu tam öğrenemeyen :))Inşallah bu lekelerin hamilelik belirtisidir canım bende28 günde bir adet oluyorum 12. Gün koyu Çizgiler çıktı Döllenme çatlama derken kafam karıştı üç gündür lekelenme bende de var
Ben de varım :)Canım inş herkes hamile bu topikte baksana bi biz kaldık sonucu tam öğrenemeyen :))
Günaydın arkadaşlar... Bugün ilk idrarımla şu evde çamaşır suyu ve karbonatla yapılan hamilelik testini yaptım köpürdü yani pozitif çıktı. Fotoları atıcam birazdan... Yarın ilk idrarımla da eczaneden test alıp yapıcam eğer gebelik varsa silik de olsa çıkar diye düşünüyorum ama kanamam hala damla damla devam ediyor çok endişeliyim
Kızlar dijital test yaptım buna göre 1 2 haftalik sat a gore 3h 4 g hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?