Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Mide bulantim folicasitten
Bel agrim bel fitigindan
Uyku, yorgunluk havalarin sicak oluşundan
Beyaz sut gibi skintilarim iltihap, enfeksiyondan
Surekli midemin kazinmasi, istahimin artmasi ac gozlulugumden
Belirtilerin sebeplerini buldum
Uzulmedim, Rabbim neylerse guzel eyler.

Aynen canım benim bizde öğrensek hayırlısıyla mutlu olsak ne güzel olur :)
İnş iyi yada kötü sonucu çğrenip ona göre önümüze baksak hayırlısı olsun inş canlar...
Canım senin lekelenmelerin renginde günden güne değişiklik var mı ? Benim dün pembeydi bgn açık kahveye dönmüş
Tatlım benim ilk gün sarı ve açık pembe geldi, sonra hep kahverengiydi.

Tatlım dur daha 4günün var, biz bile halen umutluyken sen umudunu kaybetme lütfen...

Bu da çamaşır suyu ile yaptığım

canım ben çamaşır suyunu direk klozette denedim aynen bu şekilde köpürdü.. kasıklarımdaki garip sancı ve hareketlilikten şüphelenerek yaptım.. bat 16 ağustos.. inşallah hayırlısıyla beklediğim haberi alırım.. idrar testi yapmak istemiyorum çünkü erken olduğunda negatif çıkıyor ve umutlarım gidiyor.. aynı gün çamaşır suyunu bekar bir arkadaşıma da yaptırdım hiç köpürmedi.. tek umudum bu yani :)

Canim senin bat a varmış biraz. Döllenme olduysa bile daha rahime ulasmamistirbenim de 14 agustos inanılmaz stres ve heyecanla bekliyorum keşke önceden bilme imkanimiz olsa

Yok canim bende yok. Sadece sute benzer hafif akintim oluyor. Lekelenme yok bende. Ama belim suanda inanilmaz agriyor. Anlayamiyorum ki noluyor.
Benim süte benzer akıntım adet olmadan 2-3 gün önce gelirdi ve adet olurdum bu ay sadece lekelenme oldu 2 gün... Bugün lekelenme de kesildi yarın test yapıcam hayırlısı bakalım

Bende tesadüfen dün klozeti çamaşır suyuyla yıkayacaktım sifonu çekmeyi unutmuşum çamaşır suyu idrarımın üstüne döküldü ve köpürmeye başladı ve ben şüphelendim. Dedimki yarın ilk idrarımla çamaşır suyu testini yapayım bugün yaptım ve fotolardaki gibi köpürdü

Canim senin bat a varmış biraz. Döllenme olduysa bile daha rahime ulasmamistirbenim de 14 agustos inanılmaz stres ve heyecanla bekliyorum keşke önceden bilme imkanimiz olsa

aynenn.. içgüdüsel olarak hislerim bu kez bir farklılık olduğunu söylüyor.. inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla öğreniriz hamile olduğumuzu.. ben sat tan sonra çok rahat oluyorum.. rabbim hayırlısı ise verir diyerek hiç kasmıyorum kendimi.. ama böyle bat a yaklaştıkça başlıyor bir panikk :)

Senin için Hayırlısı

doğru olma ihitimali ne bilmiyorum ama lütfen olsun diyorumm :) ben şaşırınca hemen arkadaşımı çağırdım ona yaptırdım belli belirsiz bir köpük vardı köpük bile denemez.. ama benimki farklıydı.. bir tane idrar testim var onu da yapmaya cesaretim yok çünkü daha çok erken biliyorummmm

Benim süte benzer akıntım adet olmadan 2-3 gün önce gelirdi ve adet olurdum bu ay sadece lekelenme oldu 2 gün... Bugün lekelenme de kesildi yarın test yapıcam hayırlısı bakalım
İnşallah pozitif çıkar canım benim. Bende bu şekilde beyaz akıntı hiç olmazdı. Helede adetime bu kadar varken. Hayırlısı olsun 9 agustosa kadar beklicem zaten adetim hiç gecikmez benim. Olsun bitsin gelecek ay için çalışmalara başlarız artık.

Evet canım seninki için erken.., varsa da çıkmaz şimdi

Yine de umudunu yitirme çünkü daha 4 gün var adetine... 4 gün önce çıkması zaten düşük ihtimal... Birde gündüz idrarıyla yaptın sen. En doğru sonucu sabah idrarı veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…