- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Test oyle demiyor tatlim malesef. Tek cizgi. Ultra erken gebelik testi bu. Olsaydi cikardi. Saglik olsun.Ben de sen de hamilesin testini yap foto gönder merak etti
Arkadsşlar maşallah hamileler arttı, herkese hatırlı oldun. Bizde sonucu tam net öğrenebildeydik iyi olucaktı...
Aynen benim de dün karın ve bel ağrım çoktu bugün kayboldular inşallah bebişler yerleşmiştirbence sen de yarın ilk idrarınla yap çıkar çünkü adet günün geldi... İnsanı korkutan zaten acaba kötü bişey mi var düşüncesi
İnş iyi yada kötü sonucu çğrenip ona göre önümüze baksak hayırlısı olsun inş canlar...Aynen canım benim bizde öğrensek hayırlısıyla mutlu olsak ne güzel olur :)
Tatlım benim ilk gün sarı ve açık pembe geldi, sonra hep kahverengiydi.Canım senin lekelenmelerin renginde günden güne değişiklik var mı ? Benim dün pembeydi bgn açık kahveye dönmüş
Tatlım dur daha 4günün var, biz bile halen umutluyken sen umudunu kaybetme lütfen...Mide bulantim folicasitten
Bel agrim bel fitigindan
Uyku, yorgunluk havalarin sicak oluşundan
Beyaz sut gibi skintilarim iltihap, enfeksiyondan
Surekli midemin kazinmasi, istahimin artmasi ac gozlulugumden
Belirtilerin sebeplerini buldum
Uzulmedim, Rabbim neylerse guzel eyler.
Yok yok kaybetmedim canim. Uzulmedim de. Hayırlısı olsun. Sadece anlamlandirmaya calisiyorum bu belirtilerin sebebi ne diye...9 agustosa kadar beklicem bakalim. Ne olacak.Tatlım dur daha 4günün var, biz bile halen umutluyken sen umudunu kaybetme lütfen...
Senin lekelenmende vardı amaYok yok kaybetmedim canim. Uzulmedim de. Hayırlısı olsun. Sadece anlamlandirmaya calisiyorum bu belirtilerin sebebi ne diye...9 agustosa kadar beklicem bakalim. Ne olacak.
Hadi inş hakkımızda hayırlısı olsunYok yok kaybetmedim canim. Uzulmedim de. Hayırlısı olsun. Sadece anlamlandirmaya calisiyorum bu belirtilerin sebebi ne diye...9 agustosa kadar beklicem bakalim. Ne olacak.
Yok canim bende yok. Sadece sute benzer hafif akintim oluyor. Lekelenme yok bende. Ama belim suanda inanilmaz agriyor. Anlayamiyorum ki noluyor.Senin lekelenmende vardı ama
Bu da çamaşır suyu ile yaptığım
Canim senin bat a varmış biraz. Döllenme olduysa bile daha rahime ulasmamistircanım ben çamaşır suyunu direk klozette denedim aynen bu şekilde köpürdü.. kasıklarımdaki garip sancı ve hareketlilikten şüphelenerek yaptım.. bat 16 ağustos.. inşallah hayırlısıyla beklediğim haberi alırım.. idrar testi yapmak istemiyorum çünkü erken olduğunda negatif çıkıyor ve umutlarım gidiyor.. aynı gün çamaşır suyunu bekar bir arkadaşıma da yaptırdım hiç köpürmedi.. tek umudum bu yani :)
Benim süte benzer akıntım adet olmadan 2-3 gün önce gelirdi ve adet olurdum bu ay sadece lekelenme oldu 2 gün... Bugün lekelenme de kesildi yarın test yapıcam hayırlısı bakalımYok canim bende yok. Sadece sute benzer hafif akintim oluyor. Lekelenme yok bende. Ama belim suanda inanilmaz agriyor. Anlayamiyorum ki noluyor.
Bende tesadüfen dün klozeti çamaşır suyuyla yıkayacaktım sifonu çekmeyi unutmuşum çamaşır suyu idrarımın üstüne döküldü ve köpürmeye başladı ve ben şüphelendim. Dedimki yarın ilk idrarımla çamaşır suyu testini yapayım bugün yaptım ve fotolardaki gibi köpürdücanım ben çamaşır suyunu direk klozette denedim aynen bu şekilde köpürdü.. kasıklarımdaki garip sancı ve hareketlilikten şüphelenerek yaptım.. bat 16 ağustos.. inşallah hayırlısıyla beklediğim haberi alırım.. idrar testi yapmak istemiyorum çünkü erken olduğunda negatif çıkıyor ve umutlarım gidiyor.. aynı gün çamaşır suyunu bekar bir arkadaşıma da yaptırdım hiç köpürmedi.. tek umudum bu yani :)
Canim senin bat a varmış biraz. Döllenme olduysa bile daha rahime ulasmamistirbenim de 14 agustos inanılmaz stres ve heyecanla bekliyorum keşke önceden bilme imkanimiz olsa
Senin için HayırlısıMide bulantim folicasitten
Bel agrim bel fitigindan
Uyku, yorgunluk havalarin sicak oluşundan
Beyaz sut gibi skintilarim iltihap, enfeksiyondan
Surekli midemin kazinmasi, istahimin artmasi ac gozlulugumden
Belirtilerin sebeplerini buldum
Uzulmedim, Rabbim neylerse guzel eyler.
Bende tesadüfen dün klozeti çamaşır suyuyla yıkayacaktım sifonu çekmeyi unutmuşum çamaşır suyu idrarımın üstüne döküldü ve köpürmeye başladı ve ben şüphelendim. Dedimki yarın ilk idrarımla çamaşır suyu testini yapayım bugün yaptım ve fotolardaki gibi köpürdü
İnşallah pozitif çıkar canım benim. Bende bu şekilde beyaz akıntı hiç olmazdı. Helede adetime bu kadar varken. Hayırlısı olsun 9 agustosa kadar beklicem zaten adetim hiç gecikmez benim. Olsun bitsin gelecek ay için çalışmalara başlarız artık.Benim süte benzer akıntım adet olmadan 2-3 gün önce gelirdi ve adet olurdum bu ay sadece lekelenme oldu 2 gün... Bugün lekelenme de kesildi yarın test yapıcam hayırlısı bakalım
Teşekkür ederim canım hepimiz için hayırlısıSenin için Hayırlısı
Evet canım seninki için erken.., varsa da çıkmaz şimdidoğru olma ihitimali ne bilmiyorum ama lütfen olsun diyorumm :) ben şaşırınca hemen arkadaşımı çağırdım ona yaptırdım belli belirsiz bir köpük vardı köpük bile denemez.. ama benimki farklıydı.. bir tane idrar testim var onu da yapmaya cesaretim yok çünkü daha çok erken biliyorummmm
Yine de umudunu yitirme çünkü daha 4 gün var adetine... 4 gün önce çıkması zaten düşük ihtimal... Birde gündüz idrarıyla yaptın sen. En doğru sonucu sabah idrarı veriyorİnşallah pozitif çıkar canım benim. Bende bu şekilde beyaz akıntı hiç olmazdı. Helede adetime bu kadar varken. Hayırlısı olsun 9 agustosa kadar beklicem zaten adetim hiç gecikmez benim. Olsun bitsin gelecek ay için çalışmalara başlarız artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?