- 27 Ağustos 2015
- 61
- 38
- 8
- 36
Senin kaçgün geçtiki tam okuyamadım yazılanları sonuclarin nasılBenden tavsiye adetin 1 hafta geçmeden kan testi yaptırma çok stres yaratiyor
Benim son aylarım düzensiz olduğu için günümü bilemiyorum 28 günle 33 gün arası olabiliyor. Bugün 32.günüm kan testi yaptırdım 11.73 çıktı. Bi kaç gün önce çok az pembe akıntım olmuştu. Yani şu an ne olduğunu bilemiyorumSenin kaçgün geçtiki tam okuyamadım yazılanları sonuclarin nasıl
Bildigim kadariyla degerlerinden anlasilan hamilelik var ama 2gun sonra 2ye katlamasi gerekiyor ve ozamn kesinlesir ama 2gun sanki 2sene gibi gelirBenim son aylarım düzensiz olduğu için günümü bilemiyorum 28 günle 33 gün arası olabiliyor. Bugün 32.günüm kan testi yaptırdım 11.73 çıktı. Bi kaç gün önce çok az pembe akıntım olmuştu. Yani şu an ne olduğunu bilemiyorum
Aynen öyleBildigim kadariyla degerlerinden anlasilan hamilelik var ama 2gun sonra 2ye katlamasi gerekiyor ve ozamn kesinlesir ama 2gun sanki 2sene gibi gelir
Ozamn seni dinleyip 1hafta beklememi söylüyosun cok zor ama sabredicemAynen öyleo sebepten en iyisi en az 1 hafta beklemek. Bilseydim yaptırmazdim ama dayanamadım iste
Bence beklemelisin. Böylesine sabretmek daha zor emin olOzamn seni dinleyip 1hafta beklememi söylüyosun cok zor ama sabredicem
Tamam insallah sendende bendede hayirli haberler gelir bütün umutla bekleyen arkadaslara insallahBence beklemelisin. Böylesine sabretmek daha zor emin ol
İnşallah canım. Dua edelim birbirimize.Tamam insallah sendende bendede hayirli haberler gelir bütün umutla bekleyen arkadaslara insallah
su içtim fazlaca o da etkileyebilir mi? idrarımı bir kaç saat tutsam daha mı iyi olurdu bilemedim ki. belim kopcak gibi agrıyor onun haricinde tık yok bu belirsizlik çok kötüAma daha 1 gün geçti demiştin sanırım çıkmayabilir testte daha. Bazılarının geç çıkıyo idrarda
hadi bakalım bekleyelim beraber daha cok da var böyle olmayınca hissetigin halde beklemekde ayrı bisey :)Bizim de olmuyo o yüzdn burda birlikteyiz. Umudumuzu kaybetmiyoruz canım inşallah hepimiz doğurucazzzzzz
hadi bakalım bekleyelim beraber daha cok da var böyle olmayınca hissetigin halde beklemekde ayrı bisey :)
ama olur insallah en yakın zamanda hepimizin öyle güzel bebis ürünleri varki
biraz erken sanirim yumurtlama günündeki belirtilere takilma derim canm adetinn gecti veya bi iki gün kaldiYsa onlari ciddiye al :/Merhaba kızlar benim belirtilerim de yumurtlama gününden beri ağrıyan göğüslerim ce belim. Hele belim kopacak gibi ağrıyor, çalışırken çok zorlanıyorum
Bu arada bat 12 eylül. 13 aydır deniyoruz
inş olur , inş hamileliklikdir :)Bu arada bat 12 eylül. 13 aydır deniyoruz
Benimde yumurta çatlaması 24ydü canım adetim 9 eylül 5 gün kaldı ama feci bel ağrısı karın ağrısı göğüs şişkinliği acısı yaşıyorum bakalım hayırlısıYumurtlama günüm 29 agustos tu
bizimde öyle 1 sene oldu önceden dış gebelik geçirmiştim hiç uğraşmadan dikkat etmeden 3 ay içinde hamile kalmıştım şimdi 1 senedir o kadar dikkat ediyorum herşeye ona rağmen olmuyoillaki nasip biz naparsak boş doktor tedavi falan verdimi canım gittin mi yada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?