Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Senin kaçgün geçtiki tam okuyamadım yazılanları sonuclarin nasıl
Benim son aylarım düzensiz olduğu için günümü bilemiyorum 28 günle 33 gün arası olabiliyor. Bugün 32.günüm kan testi yaptırdım 11.73 çıktı. Bi kaç gün önce çok az pembe akıntım olmuştu. Yani şu an ne olduğunu bilemiyorum

Kızlar merhaba :) benimde bat 9 eylül son 5 yani heyecan telaşe :) bu ay klomen kullandım yumurtam 24 agustosta çatladı. Bugünlerde ise önce kasık batmaları alt karın hassasiyeti bel ağrısıydı şimdi adet sancısı gibi değişik bi ağrı şişkinlik hissi göğüslerde aşırı gerginlik ve yatarken bile acıma var hayırlısı bakalım dün idrar testi nefatif çıktı sonu ya hüsran ya mutluluk

Bildigim kadariyla degerlerinden anlasilan hamilelik var ama 2gun sonra 2ye katlamasi gerekiyor ve ozamn kesinlesir ama 2gun sanki 2sene gibi gelir

Ama daha 1 gün geçti demiştin sanırım çıkmayabilir testte daha. Bazılarının geç çıkıyo idrarda
su içtim fazlaca o da etkileyebilir mi? idrarımı bir kaç saat tutsam daha mı iyi olurdu bilemedim ki. belim kopcak gibi agrıyor onun haricinde tık yok bu belirsizlik çok kötü

Bizim de olmuyo o yüzdn burda birlikteyiz. Umudumuzu kaybetmiyoruz canım inşallah hepimiz doğurucazzzzzz
hadi bakalım bekleyelim beraber daha cok da var böyle olmayınca hissetigin halde beklemekde ayrı bisey :)
ama olur insallah en yakın zamanda hepimizin öyle güzel bebis ürünleri varki

Merhaba kızlar benim belirtilerim de yumurtlama gününden beri ağrıyan göğüslerim ce belim. Hele belim kopacak gibi ağrıyor, çalışırken çok zorlanıyorum

Merhaba kızlar benim belirtilerim de yumurtlama gününden beri ağrıyan göğüslerim ce belim. Hele belim kopacak gibi ağrıyor, çalışırken çok zorlanıyorum
biraz erken sanirim yumurtlama günündeki belirtilere takilma derim canm adetinn gecti veya bi iki gün kaldiYsa onlari ciddiye al :/

Bu arada bat 12 eylül. 13 aydır deniyoruz

bizimde öyle 1 sene oldu önceden dış gebelik geçirmiştim hiç uğraşmadan dikkat etmeden 3 ay içinde hamile kalmıştım şimdi 1 senedir o kadar dikkat ediyorum herşeye ona rağmen olmuyoillaki nasip biz naparsak boş doktor tedavi falan verdimi canım gittin mi yada

Bütün testler ve kontrolleri yaptı doktorum. Herşey temiz hiç bir şey yok. Hayırlısıyla Rabbimden bir bebek istiyorum. Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…