Adetine benim gibi 7 gün ya da daha az kalıp umutla bekleyenler buraya !

hazan61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
148
0
96
45
Şanlıurfa
SELAM KIZLAR. BEBİŞ İSTEYEN HERKESİ İÇİN DUA EDİYORUM. ALLAHIM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMA DİYE:Saruboceq:

ADETİME 7 GÜN VAR. GÖĞÜSLERİM BÜYÜDÜ VE ACIYOLAR AMA ADET BELİRTİSİ DE OLABİLİR PEK TABİ. şakkıdı

BU AY ADET BİTİMİNDEN BU GÜNE DEK YILMADAN ÇALIŞTIM.. BENİM GİBİ OLAN VARMI. :içelim:

26 eylül adet günüm cnmmm benim sadece göğüslerimin uçları ağrıyo çokk ilk kezz fisfisfis inşallahhh hayırlısıyla allahım kavusturur bebişlerimizee :Saruboceq: sen kaç aydır bekliosun cnmmmmm :1hug:

Ben mart ayinda düşük yaptim. Bi süre ara verdim. Bu ay ilk ciddi denemelerdi. Ay canim meme uçlarin ağriyosa bu güzel haber inşallah. Sen ne kadardir istiyosun. Test bile yapim diyorum ama erken dimi daha. Sat 24 ağustos

Ben mart ayinda düşük yaptim. Bi süre ara verdim. Bu ay ilk ciddi denemelerdi. Ay canim meme uçlarin ağriyosa bu güzel haber inşallah. Sen ne kadardir istiyosun. Test bile yapim diyorum ama erken dimi daha. Sat 24 ağustos

cnm geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın :Saruboceq: gerçektenmi göğüs uçlarım acıyo benim olabilirmiii inşallah vardırrr :Saruboceq: bence bi kaç gün daha bekle kan tahlili yaptır cok merka ediosan cnmm inşallahhhhh hamileyizdirrrr a.s.

Merhabalar kızlar benimde adetim 24 eylülde,benim aksine bel ağrılarım felan oluyordu adetten önce,şuan ağrılarım felan yok.Sadece kasıklarımda batma oluyor.Arada bir ağrı giriyor o kadar.

HAyırlısı bu benim 2.ayım beklediğim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

evet tatlım ilk belirti göğüslerde olur diye okumuştum. inşallah vardır canım ya. dualarım benim senin ve bizim gibilerle. haydi güzel haberler bekliyorum

benimde 2 günüm kaldı kızlar 20 eylül tarihim bakalım neler olucak kasık ve bel ağrım ama benadet bekliyorum umudum yok benim..OLurda rabbim verirse bana sürpriz olucak..
Bu ramazan ayında rabbim hepimize birer bebiş verir inşallah ..

kızlar benimde sat 1 eylül ama göğsümü sıkınca acık beyaz sıvı gelio 4 ay önce düşük yapmıstım sütüm coktu ondanmı kaldı acaba

adet günümüz aynı. adetler gitsiiiinnn bebişler gelsiinnnnn ahhh bu bekleyiş ahhh

sebeyza böyle bir belirti yok ancak hamileliğin son aylarında emzirmeye hazırlık olsun diye beyaz ve koyu bir sıvı gelir.Bence bu dediğin belirti vucutta progesteron hormonunu fazlalığını gösterir ve hemen doktora danışmalısın.Çünkü progesteron fazlalığı hamileliği engeller.

adet günümüz aynı. adetler gitsiiiinnn bebişler gelsiinnnnn ahhh bu bekleyiş ahhh

Evet canım beklemek çok zor.Bugün annemdeydim ne kadar sabırsızsın dedi yıllarca bekleyen insanlar var.Biliyorum ama beklemek zor geliyor yine de.Allah sabır versin.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah:CüvCüv:

[Olabilir hayatım ama yaklaşık iki aydır her akşam internette gebelik belirtileri ile ilgili yazılar okuyorum ilk başlarda böyle bir belirti hiç okumadım bu nedenle en doğrusu sen hemen bir doktora başvur.Hormonal dengesizlikler şakaya gelmez.

kızlarr allahım bizim gibi bebek isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla versin inşallahhh :Saruboceq:

sebeyza benim göğsümden de berrak sıvı geliyodu sıkınca doktora sordum kesilmiş süt gibi olursa prolaktin denen süt hormonu yüksekliğinden dedi. renksiz sıvı genelde normalmiş. sakın ama sakın sıkma. benimki geçti şimdi. ama erken gebelik belirtisi değil canım o 4. ve 5. aydan sonra olur. ve bizde görürüz inşşşşşş

moyem naptın test yaptın mı cnm biliomsun benim adet hala sökülmedi kaydirigubbakcemile
inşallah sen hamişsindir canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…