moyem naptın test yaptın mı cnm biliomsun benim adet hala sökülmedi kaydirigubbakcemile
inşallah sen hamişsindir canımcım
kızlar bir hafta kala idrar testinde çıkarmı ya
SELAM KIZLAR. BEBİŞ İSTEYEN HERKESİ İÇİN DUA EDİYORUM. ALLAHIM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMA DİYE:Saruboceq:
ADETİME 7 GÜN VAR. GÖĞÜSLERİM BÜYÜDÜ VE ACIYOLAR AMA ADET BELİRTİSİ DE OLABİLİR PEK TABİ. şakkıdı
BU AY ADET BİTİMİNDEN BU GÜNE DEK YILMADAN ÇALIŞTIM.. BENİM GİBİ OLAN VARMI. :içelim:
cnm daha önce duymuştum fortel diye bi erken gebelik testi varmış adete bir hafta kala bile doğru sonuç veriomuşş ama normal idrar testleri doğru çıkmaz bence ... en iyisi ve güvenlisi kan tahlili yaptırmak a.s kendime güvenebilsem bende yaptırıcam ama yaptıramam...:çok üzgünüm:
Selam kızlar benimde adetim 21 eylül bakalımm neler olucak geçen hafta sabırsızdım ama şimdi adet günü yaklaşınca heyecan azaldı sabırla beklıyorum kırmızalar bakalım gelicekmi.Bende belirtiler 10 gündür sağlı sollu kasık batması gibi ağrılar yaşıyorum.Ve bir haftadırrr uyku hali var sersem gibiyim göz kapaklarım kapanıyorr ,canım hiç iş yapmak istemiyrrr halsizlikte takibiki var.Akşama kadar böyleyim.ama bakalım ya hemişlikten:) yada oruçtan dicem ama.10 gün onceden kasık agrıları nedne bilmiyorumm :roflol::roflol:
Selam kızlar benimde adetim 21 eylül bakalımm neler olucak geçen hafta sabırsızdım ama şimdi adet günü yaklaşınca heyecan azaldı sabırla beklıyorum kırmızalar bakalım gelicekmi.Bende belirtiler 10 gündür sağlı sollu kasık batması gibi ağrılar yaşıyorum.Ve bir haftadırrr uyku hali var sersem gibiyim göz kapaklarım kapanıyorr ,canım hiç iş yapmak istemiyrrr halsizlikte takibiki var.Akşama kadar böyleyim.ama bakalım ya hemişlikten:) yada oruçtan dicem ama.10 gün onceden kasık agrıları nedne bilmiyorumm :roflol::roflol:[/QUO]
kıs sen burdada mı varsın :sm_cool: işşşşşşşşşşallah hamişsindir ve isteyen herkes hamiştir
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :Saruboceq:
kızlar benım adetım 2 gun gectı hafta sonunu da gecırıp kan testı yaptırcam ıns hamısımdır :) allah yardımcımız olsun ısteyen herkesı allah bebısıne kavustursun ıns. dualarım sızlerle....
Selam kızlar benimde adetim 21 eylül bakalımm neler olucak geçen hafta sabırsızdım ama şimdi adet günü yaklaşınca heyecan azaldı sabırla beklıyorum kırmızalar bakalım gelicekmi.Bende belirtiler 10 gündür sağlı sollu kasık batması gibi ağrılar yaşıyorum.Ve bir haftadırrr uyku hali var sersem gibiyim göz kapaklarım kapanıyorr ,canım hiç iş yapmak istemiyrrr halsizlikte takibiki var.Akşama kadar böyleyim.ama bakalım ya hemişlikten:) yada oruçtan dicem ama.10 gün onceden kasık agrıları nedne bilmiyorumm :roflol::roflol:[/QUO]
kıs sen burdada mı varsın :sm_cool: işşşşşşşşşşallah hamişsindir ve isteyen herkes hamiştir
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :Saruboceq:
:roflol: :roflol: :roflol: demekkk burdada yakaladın beniiii seni yaramazzzz
cnm daha önce duymuştum fortel diye bi erken gebelik testi varmış adete bir hafta kala bile doğru sonuç veriomuşş ama normal idrar testleri doğru çıkmaz bence ... en iyisi ve güvenlisi kan tahlili yaptırmak a.s kendime güvenebilsem bende yaptırıcam ama yaptıramam...:çok üzgünüm:
BEEEEENNN:)) Benimde 7 gün var, haftaya çarşamba test yapıcam inş olmazsam!! Bakalım bu ay bizde çok çalıştık, hatta eskiden iki günde bi yapardık bu ay riskli günlerde hergün denedik. Çünkü bazı yerlerde okudum eşiniz sağlıklıysa hergünde yapabilirsiniz diyordu. Hemde pazar günü eşimin doğum günü, hayırlısı artıkın inşallaaaahh ona en güzel hediyesini olur. Gerçi ne zaman ümit bağladımsa olmadı, bu kez de hiç ümidim yoookk:1no2:
benim de 24 eylül..hiç umudum yok ama.çünkü bütün regl belirtileri var...baş ağrısı sivilceler...kesin olurum diye düşünüyorum...ama kısmet alllah bilir..hayırlısı..beklemekten başka yapcak bişey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?