Adetine benim gibi 7 gün ya da daha az kalıp umutla bekleyenler buraya !

hayır canım sivilce adet belirtisi hamilelik belirtisi değil bendede adetimden 1 2 gün önce her ay sivilcelerim çıkardı bu ay çıkmadı bakiyim ne olacak merakla bekliyorum günümü.

mekselina bana 5 gün kaldı ama sivilce falan yok.. inşallah hepimiz hamişizdir. 9 ay sonra nüfus patlaması olur inşaalllaaaahhhh

hayır canım sivilce adet belirtisi hamilelik belirtisi değil bendede adetimden 1 2 gün önce her ay sivilcelerim çıkardı bu ay çıkmadı bakiyim ne olacak merakla bekliyorum günümü.

olsun zaten 1 tane çıkmıstı sivilce oda gecti zaten kaydirigubbakcemile3 umudumu kaybetmiyorum :hooray:

benim de adetime bi hafta falan var. ilk defa bu ay çok takıntı etmedim. olursa çok sevinirim olmassa üzülmiycem inş. ögğüs uçlarım müthiş hassaslaştı. acıyo. şimdi bu topiği okuyunca aldı beni bi merak yinee:):):) okusam bi dert okumasam başka bi dert:):):):)[/I][/I][/I]

ben oldum bile malesef hemde 3 gün önceee....hayırlısı bakalımmm...zaten biliyordum adet olacağımı bütün belirtiler vardıı.kısmeet artık herşey zamanı gelince olur zaten..

benimde bu kez hiç ümidim yok yoruldum artık kafaya takmamak istiyorum ama elimde değil hayırlısı diyorum ama kalbime söz geçiremiyorum sanki dünyam yıkılmış gibi

kıslar benim yarın günüm inşallah bakalım dua edelim birbirimize arkadaşlar öptüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmm

Gebe kalmayı planladığız da 3 ay öncesinden korunmayı bırakın
Gebe kalmak için en uygun zamanda gün aşırı ilişkide bulunun
Gebelik için uygun dönemdeki ilk ilişkiden önce ve iki ilişki arasında erkeğin en az 48 saat boşalmaması gerektiğini unutmayın
Sabah erken saatte ilişkide bulunun
Kayganlaştırıcı kullanmayın
Hiçbir zaman ve asla vajinal duş yapmayın
Vajinanın doğal duruşunu sağlayan gebelik için uygun pozisyonları tercih edin
Alternatif seks yöntemlerinden uzak durun
Su altında ilişkide bulunmayın
İlişki sonrası erkek 1-2 dakika geri çekilmemeli, kadın ise 20-30 dakika yatar pozisyonda kalmalıdır.

canım saolaın dediklerine önem vericem bu ayda tutmadıgsa kızlar bugunu saymassak 4 günüm kaldı inşallah hamileyimdir sadeceben deil herkez kavuşsun bebişlere..

selam kızlar benim yarın adet günüm. özellikle sağ yumurtalığımda seyirmeler oluyo. göğüslerim acıyo biraz da dolgunlaştılar. bunlar adet belirtisi olabilir mi. test yapsam çıkar mı ... benim gibi olan var mı

cnm cuma günüde bnm adet günüm asırı merak ediorum bi o kadarda umutsuzumm :1no2: arkadaslardan duyduğum kadarıyla adete 1-2 gün kala yapılan testler cıkıomus silikte olsa bende yapmayı düşünüorum meraktan kurtulmak için... güzel haberlerimizi vericez inşallah birbirimize yakında muckk a.s.

hadi kızlar bu ay hepimiz güzel haberleri yazalım inş hepimiz hamişizdir.. benimde 5 günüm var perşembe günü kan tahlili yaptırcam çıkar inş.

kızlar benim son regl tarihim 1 eylüldü.ummalı çalışmaların ardından test yapmak için sabırsızlanıyorum.normalde 2 yada 3 gün önce regl oluyorum .yani geri sayım başladı hadi işallah :)

Senin gibi olan benim:)) Tamda yarın regl günüm! Göğüs ağrısı bende de var ama regl olmadan öncede olduğu için moralim bozuldu benim( Bende de test var yapsam mıı yapmasam mı bilemedim. Bekliyorum. Yaparsan bana da söyle bende yapayımkaydirigubbakcemile3 Varsa da yoksa da ikimizde öğrenelim-tatlicadiarzu-

merhaba canım benimde adet günüm yarın ama ben cumartesi kan testi yaptırdım negatif çıktı.Yine de umutla bekliyorum.Belki olmam umut dünyası bu dünya değil mi?

Hakkımızda hayırlısı olsun.İnşallah hamileyizdir

Yumurtlama gününü biliyormusun? Eğer geç döllenme olduysa kan testinde de çıkmamış olabilir. İnşallah, umut fakirin ekmeğidir, umudumuz olmasa yaşamın anlamı olmazkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…