Kizlar sivilce hamilelik belirtisimi benimde bana göre 27 eylül hesaplayicilara göre 24 eylül düzensiz son aylarda adetim.kasiklarimda ve karnimda batmalar oluyor baş ağrisi var ve sivilce war.bak sivilceyi duyunca dahada bi umutlandim simdi:) hepimiz hamişizdir inşallahhhh.
hayır canım sivilce adet belirtisi hamilelik belirtisi değil bendede adetimden 1 2 gün önce her ay sivilcelerim çıkardı bu ay çıkmadı bakiyim ne olacak merakla bekliyorum günümü.
BEEEEENNN:)) Benimde 7 gün var, haftaya çarşamba test yapıcam inş olmazsam!! Bakalım bu ay bizde çok çalıştık, hatta eskiden iki günde bi yapardık bu ay riskli günlerde hergün denedik. Çünkü bazı yerlerde okudum eşiniz sağlıklıysa hergünde yapabilirsiniz diyordu. Hemde pazar günü eşimin doğum günü, hayırlısı artıkın inşallaaaahh ona en güzel hediyesini olur. Gerçi ne zaman ümit bağladımsa olmadı, bu kez de hiç ümidim yoookk:1no2:
selam kızlar benim yarın adet günüm. özellikle sağ yumurtalığımda seyirmeler oluyo. göğüslerim acıyo biraz da dolgunlaştılar. bunlar adet belirtisi olabilir mi. test yapsam çıkar mı ... benim gibi olan var mı
merhaba canım benimde adet günüm yarın ama ben cumartesi kan testi yaptırdım negatif çıktı.Yine de umutla bekliyorum.Belki olmam umut dünyası bu dünya değil mi?
Hakkımızda hayırlısı olsun.İnşallah hamileyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?