adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

benim de umudum var dı bu ay adet tarihim 02/08/2008 olması gerekiyor ama
geçen hafta çok fazla belirtim vardı, yani ben kıvrandıkça herkes hamileisn dedi de ondan anlaıdm.:)
kasık ağrıalrı, şişlik, uyku , halsizlik, mide bulantısı, baş dönmesi ama kan tahlili yaptırıdm ,hamileleik yok.
fakat kan değerleri çok düşük
,idrar yolların ı üşütmüşüm
işte bu
ve tabi test boş çıkınca röntgen çektirdim birde
hayırlsı inşallah sizin umutlrınız boşa çıkmaz arkadaşlar

Canlarım benim de adetime 20 gün var. Baya çokmuş valla. Daha çalışmalara yeni başlayacağım. O yüzden tuttu mu diyemiyorum da tutacak mı diyorum. İnşallah tutar. İnşallah hepimiz tez zamanda hamiş oluruz. Heyecan yapın ama stress yapmayın kızlar.
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Kızlar benimde adetime 7 gün kaldı.Bazı belirtiler de var ama ümitlenmekte istemiyorum.

Umarım hepimiz dileklerimize kavuşuruz.:CüvCüv:

slm kızlar benimde adetime 14gün var ama her ay 5 gün öne atıyor yine öle olursa 9 gün var.allah tüm bebek sahibi olmak isteyenlerin yardımcısı olsun.....yüce rabbin kimsenin boynunu bükük bırakmasın inşallah......:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

evet canim tez vakitte insallah

Benim adetim 1 hafta önce olmalıydı:roflol: ama olmadım, demeyinki hamilesin hamilede değilim:roflol: ne olduğumu anlamadım wallaÇok üzgünüm çoook
Adetlerim düzensiz, idrar testi yaptım tek çizgi:dilcikar:
Umarım herkes teker teker hamileyimm diye başlık açar en kısa zamanda:teytey:
Herkese sevgilera.s.

selamlarrrr. 3 gün kaldı adetime. ben bu kadar uğraşacağımı bilseydim evlenir evlenmez başlardım denemelere. ne zor işmiş yaaa... inşallahhh hamileyizdir arkadaşlarrrrr..

canim birde kan testi yaptirsaydin

selamlarrrr. 3 gün kaldı adetime. ben bu kadar uğraşacağımı bilseydim evlenir evlenmez başlardım denemelere. ne zor işmiş yaaa... inşallahhh hamileyizdir arkadaşlarrrrr..

sana aynen katılıyorum canım 2 sene korunduk ..o kadar pişmanım ki.:çok üzgünüm:....benim de bugün regl günüm ama inş olmam da sizinle bu güzel haberi paylaşırım bağıra bağıra:sm_cool:

Açelyacım al benden de o kadar yani.Hakkatten burda yazılanlara bakıyorumda hamile kalmak sanıldığı kadar kolay değilmiş ve bende bilseydim senin gibi evliliğin başında başlardım yani :uhm: bende 1 yıllık evliyim çocuk düşünmeye yeni başladık,geç mi kaldık ne :uhm: Neyse herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah (amin)

senin tam zamanı ama ben geç kaldım galiba 3 yıllık evliyim

açelyacım yanlız değilsn bende 3 yıllık evliyim ve 5 aydır korunmuyoruz ama hala yooooooooooooook.sanırım biraz fazla abartmışız korunma olayını.:uhm::uhm::uhm:

açelyacım yanlız değilsn bende 3 yıllık evliyim ve 5 aydır korunmuyoruz ama hala yooooooooooooook.sanırım biraz fazla abartmışız korunma olayını.:uhm::uhm::uhm:

biraz abartmışız evet. inşallah en kısa sürede yaşarız bu mutluluğu canımm. panik yokk. isteyen herkes eninde sonunda hayaline kavuşucak inşallah. arkadaşım 2 sene korundu 9. ayında hamile kaldı. nasip kısmet işte bu işlerr.

sormayın kızlar yaa bide üstüne üstlük kaza olur diye korunmak için her türlü önlemimizi aldık ne bilelim bu kadar zor olduğunu bari korunduğumuz süredede denemeler yapmış olurduk:))))boşa zaman geçirmişiz:)))bir daha korunmak mı:))))

canim sorma insan basta kendini hemen hamile kalacakmis gibi hissedip daha zamani degil korunalim diyo sonradan da bosuna kurunmusuz diyo bizde oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…