adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

benimde şafak 5 inşallah olmam ama bende çok ağrı var kasık ağrısı adet sancısından da farklı ve fazla bakalım inşallah güzel haberler veririz ve alırız...

adetime 1 hafta var acaba hamile kaldimmi kalirmiyim diye 1 haftayi iple cekiyorum insallah hepimizinde bebegi olur allah acilan elleri bos cevirmez birbirimize dualar edelim.

Benim daha çok var 21 gün var bu ayda olmayacak gibime geliyor sankihiç olmayacak yaa sıkılmaya başladım ben...senağlamasenağlama

arkadaşlar iyi akşamlar aranızda ganol f kullanan varmı ben bugün ilk kez kullandım merak ettiğim bikaç şey var lütfen yardımcı olurmusunuz
canim ben kullandim yaklasik uc ay iki ay ara verdik temmuzun yirmisekizinde dr gittim yine yazdi hamile kalmazsam bu ay yine kullanacam

canim ben kullandim yaklasik uc ay iki ay ara verdik temmuzun yirmisekizinde dr gittim yine yazdi hamile kalmazsam bu ay yine kullanacam

cevap verdiğin için teşekkür ederim.allah razı olsun ben ilk defa kullanmaya başladım ama biraz panik oldum lütfen anlatırmıın nasıl kullandığını enjektörü çekip göbeğine 4 parmak sağa veya sola mı yapıyosun bide arkadaşım kullanmaya başladığında oda sıcaklığında bırak dedi eczacı sen nerde muhafaza ediyosun aklım hala karışık

CANIM ben buzdolabinda muhafaza ediyorum kendim yapmiyorum eve igneci geliyor o yapiyo koldan

slm arkadaşar .. bende bu ay klomen kullandım ..çatlatmada yapıldı .. inşallah tutar .. reglime koskoca 9 gün var daha ..inşallah hepimiz hamile kaldığımızın müjdesini veririrz ..:CüvCüv: ALLAH kimsenin kucağını boş bırakmasın .:Saruboceq:

Benimde 10 gün var ama meraktan çatlayacağım doğrusu. Hamilemiyim değilmiyim. Bu ayda yoksa zaten ben bırakıyorum. Stres yapıyorum belkide olacağı varsada olmuyor. İnşallah herkesten güzel habeler alırız.

selam kızlar benimde adetime 3 gün var. amahiç umudum yok.1 haftadır adet olcakmışım gibi sancılar girio karnıma.3 yıldır olmamaış bu aymı olcak hem dimi?senağlama zaten bu ay son bekleyişim olmazsa aşılamay gidicem.artık beklemekten çok sıkıldım.:çok üzgünümsikoloji felan kalmadı bende....bunula yatıp bununla kalkar oldum...rabbim kimseye evlat aratmasın...........:Saruboceq:

Selam arkadaşlarr. baş ağrılarım başladı hafiften bu demek oluyorki progesteron hormonumun seviyesi azalmaya başladı 2 gün sonra adet olacam... umarım olmammmmmmmm

benimde 1 hafta kaldı sabırsızlıkla bekliorum inşallah hepimiz kalırız kıssslarrrrrr

Benim de 6-10 gün arasında zaman var adetime..inşallah bu sefer olmuştur..
bende bacaklarda ağrı var,göğüslerde ara ara karıncalanma,hafif ağrı ,yanma gibi bişeyler oluyo,bazen kasıklara yanma ağrı giriyo..belkide psikolojik ne biliyim,paranoyadır..

Benim de 6-10 gün arasında zaman var adetime..inşallah bu sefer olmuştur..
bende bacaklarda ağrı var,göğüslerde ara ara karıncalanma,hafif ağrı ,yanma gibi bişeyler oluyo,bazen kasıklara yanma ağrı giriyo..belkide psikolojik ne biliyim,paranoyadır..
sizde de varmı belirtiler??

selam. bende hiç bir belirti yok. hiç bir değişiklik yok.kişiden kişiye değişiyor belirtiler. :1shok: ama adet belirtisi var. başım ağrıyoooo

Son düzenleme:
CANLARIM hic umidimizi yitirmiyoruz ve bir umit bekliyoruz bu can bizde oldugu surece yilmak pes etmek yokkkk ins dualarimiz birgun kabul olacak RABBIM sevdigi kulunun duasini gec kabul edermiski bana daha cok dua etsin diye......benimde son 9 gun her gun yazacam burada kac gun kaldigini safak sayan asker gibi sizde yazin canlarim iyiki varsiniz........biliyorumku dertlinin halinden birtek dertli anlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…