insallahhh canim birbirimizeee bol bol dua edelimbenimde şafak 5 inşallah olmam ama bende çok ağrı var kasık ağrısı adet sancısından da farklı ve fazla bakalım inşallah güzel haberler veririz ve alırız...
canim ben kullandim yaklasik uc ay iki ay ara verdik temmuzun yirmisekizinde dr gittim yine yazdi hamile kalmazsam bu ay yine kullanacamarkadaşlar iyi akşamlar aranızda ganol f kullanan varmı ben bugün ilk kez kullandım merak ettiğim bikaç şey var lütfen yardımcı olurmusunuz
canim ben kullandim yaklasik uc ay iki ay ara verdik temmuzun yirmisekizinde dr gittim yine yazdi hamile kalmazsam bu ay yine kullanacam
CANIM ben buzdolabinda muhafaza ediyorum kendim yapmiyorum eve igneci geliyor o yapiyo koldancevap verdiğin için teşekkür ederim.allah razı olsun ben ilk defa kullanmaya başladım ama biraz panik oldum lütfen anlatırmıın nasıl kullandığını enjektörü çekip göbeğine 4 parmak sağa veya sola mı yapıyosun bide arkadaşım kullanmaya başladığında oda sıcaklığında bırak dedi eczacı sen nerde muhafaza ediyosun aklım hala karışık
Benim de 6-10 gün arasında zaman var adetime..inşallah bu sefer olmuştur..
bende bacaklarda ağrı var,göğüslerde ara ara karıncalanma,hafif ağrı ,yanma gibi bişeyler oluyo,bazen kasıklara yanma ağrı giriyo..belkide psikolojik ne biliyim,paranoyadır..
sizde de varmı belirtiler??
bence rahat olll insallahhh birgun olacakBenimde 10 gün var ama meraktan çatlayacağım doğrusu. Hamilemiyim değilmiyim. Bu ayda yoksa zaten ben bırakıyorum. Stres yapıyorum belkide olacağı varsada olmuyor. İnşallah herkesten güzel habeler alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?