adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

merhaba arkadaşlar benimde dün adet olmam gerekiyordu.ama olmadım.eczaneden test alıp yaptım ama negatif çıktı pzt.'ye kadar olmazsam kan testi yaptıracağım...dua edin Aeo

canim insallah hamissindirrrr burdada bagira bagira yazarsinnn dualarimizdasinnnn

inş. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile en kısa zamanda nasip etsin inşallah.ben daha önce dış gebelik geçirmiştim şubat ayında.inş. bu sefer normal bir hamilelik yaşarım..güzell temennilerin için çok tşk. ederim .Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin.

canim cok gecmisolsun dis gebelik oldugunu nasil anladin

bence hamilesin canım adetine 3 gün kalmasına rağmen 2.çizgi hafif çıkmış inş.gçnlünce olur herşey inş.bu ay bende tuttururum daha adetime çok var 20 ağustosta offffffffffff

canlarim son 8 gunum kaldi sabirsizlikla bekliyorum bu ay ilk defa dr hersey guzel dedi belkide onun icin bu kadar heveslendim birde sag kasigimdaki agri ilk defa boyle bir agrim oldu inssss mubarek uc aylarda mevlam hepimizin dualarini kabuleder

arkadaşlar benimde 10 gün var adetime ama sanki kasıklarımda ağrılar var. Yinede umut etmek istemiyorum. Çünkü daha sonra hayal kırıklığı çok kötü oluyor.Ben bu ay birde çörekotu, tarçın, bal karışımı yadim ve adaçayı içmiştim belki onlardanda olabilir diyorum. İnşallah hayırlısı...

arkadaslar bende 24.gunumdeyim yani 4 gunum kaldi ama her zaman 28.gunde gormuyorum bazen 24-28 gunleri arasi oluyorum test yapsam cikarmi sizce en fazla 4 gunum kaldi

canim umutsuz olmaz umud edecegiz ama kendimizi kaptirmayacagizzzz insss hamissindir hamisizdir

selam kizlar benim adetime 8 gunum var,insallah benimkide tutmusdur ,ve hepimizin ki.benim sag gögsumde dis kenarindan baslayarak yani koltuk altimin biraz assagisindan baslayarak gogsume dogru ilerleyen kismindan sanki kas cekiliyormus gibi oluyor,bu bende ilk defa oluyor,acaba gebelikde belirti dedikleri gögus agrisi böyle biseymi?ANLAM VEREMEDIM;

Son 18 gün. Çalışma dönemlerim bunlar. Hayırlısı inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar. Tez zamanda meleklerimize kavuşuruz inşallah.. :Saruboceq:

canim isallah hamissindir son adet tarihin kaciydi

arkadaşlar ben 2,5 senelik evliyim vajinismus hastasıydım 1 ay oldu yeneli ben şimdi çocuk istiyorum ama aly pozisyonda daha rahat olmadığım için yapamıyorum üst pozisyonda yapıyoruz bu durumda hamile kalma olasılığım varmı acaba pek bilgim yok üstte olduktan sonra hemen yatıyorum altıma yastık koyup ayaklarımı havaya kaldırıp 1 saat öle duruyorum

kıslar merhaba benımde bugun 26.gunum.
bundan oncekı son 3 ayda 26 gunde bır adet olmustum.
sımdılık gelen gıden yok bakalım 28gunu bulucak yada gecıcekmı?salı gunu onemlı gun.:teytey:..

merhaba arkadaşlar benimde adetime 5 gün var. ama göbeğimin altında mavi çizgi belirdi ve gögüslerim çok acıyor. sizce................:CüvCüv::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…