canim insallah hamissindirrrr burdada bagira bagira yazarsinnn dualarimizdasinnnnmerhaba arkadaşlar benimde dün adet olmam gerekiyordu.ama olmadım.eczaneden test alıp yaptım ama negatif çıktı pzt.'ye kadar olmazsam kan testi yaptıracağım...dua edin Aeo
canim insallah hamissindirrrr burdada bagira bagira yazarsinnn dualarimizdasinnnn
canim cok gecmisolsun dis gebelik oldugunu nasil anladininş. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile en kısa zamanda nasip etsin inşallah.ben daha önce dış gebelik geçirmiştim şubat ayında.inş. bu sefer normal bir hamilelik yaşarım..güzell temennilerin için çok tşk. ederim .Rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin.
canim umutsuz olmaz umud edecegiz ama kendimizi kaptirmayacagizzzz insss hamissindir hamisizdirarkadaşlar benimde 10 gün var adetime ama sanki kasıklarımda ağrılar var. Yinede umut etmek istemiyorum. Çünkü daha sonra hayal kırıklığı çok kötü oluyor.Ben bu ay birde çörekotu, tarçın, bal karışımı yadim ve adaçayı içmiştim belki onlardanda olabilir diyorum. İnşallah hayırlısı...
canim isallah hamissindir son adet tarihin kaciydiselam kizlar benim adetime 8 gunum var,insallah benimkide tutmusdur ,ve hepimizin ki.benim sag gögsumde dis kenarindan baslayarak yani koltuk altimin biraz assagisindan baslayarak gogsume dogru ilerleyen kismindan sanki kas cekiliyormus gibi oluyor,bu bende ilk defa oluyor,acaba gebelikde belirti dedikleri gögus agrisi böyle biseymi?ANLAM VEREMEDIM;
canim isallah hamissindir son adet tarihin kaciydi
canim isallah hamissindir son adet tarihin kaciydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?