adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

evet bende acaba bu ay tuttumu diye bekleyenlerdenim.:) 6 gün önce 2. çatlatma iğnemi oldum.adet tarihim konusunda kafam cok karışık aslında.ben şimdi erken iğne oldum yumurtam erken gelişti diye..iğneden sonra 15. gunde mi olucam yoksa normal siklusuma göre mi olucam bilmiyorum ama genede sonucta asgari 10 günlük bi bekleme sürem oldugu kesin.
Allah hepimize hayırlısını versin.inş hepimiz tez zamanda anneliği tadarız.

kızlar adetim 7 gün geçti.sadece bekliyorum ve test yapmaya korkuyorum.herhangi bir belirti yok.sadece bi umut bekliyorum

selam dılekumur benımde adetım 2 mayısta olmam lazımdı bugun ayın 8 ı ama hala adet olmadım hıcbır belırtımde yok bende senın gıbı test yaptırmaya korkuyorum bılmıyorum beklıycem bıraz daha galıbaa

arkadaslar benim adetime 6 gun var cok sabırsızım ya
kan testi yaptırsam cıkarmı?

herhalde buradaki herkes hamile kalmış ve teker teker başka sayfalara kaymışlar terkedilmiş kasaba gibi olmuş burasıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

ya kızlar bana yardım edin bugün adet oldum adet btmnn dgr gnnden itibaren clşmalaramı baslıycam ve kac gün hiç bir fikrim yok daha yeniym yardımcı olursnz sevnrm

benim adime 10 gun var acaba bu ay tuttmu oldumu diye gun sayiyorum peki sizin kac gunuz kaldi ...............................a.s.

sanırım benm 8 günüm var bu ay sıkı çalıştık inş olur herkes için en hayırlısı ven en iysi olsun inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya kızlar bana yardım edin bugün adet oldum adet btmnn dgr gnnden itibaren clşmalaramı baslıycam ve kac gün hiç bir fikrim yok daha yeniym yardımcı olursnz sevnrm

genelde adet bitsin 4 gün bekle gün aşırı çalış diyolar ama ben hemen ertesi gün başladım bilmiyomki hangisi doğru hakkımızda hayırlısı ama sen başla bişi kaybetmezsin ama yumurtlama gününü hesapla gün aşırı çalış inş tez zamanda hayırlı haberi alırsın canım:1hug::1hug:

benimde adetime 13 gün kaldı inşallah tutmuşturda beklenen adeti olmam.hayırlısı olsun herkez için.

EGER 28 GUNDE BİR OLUYORSAN REGL TARIHININ BASLADIGI GUNDEN ITIBAREN 14.GUNU YUMURTLAMIS SAYILABILIRSIN 14.GUNUN ONCESI VE SONRASI CALISMAYA DEVAM EDERSENIZ SANSINIZ YUKSEK OLUR DIYORLAR DIYENLERIN YALANCISIYIM zemuszemus

ya kızlar arkadasın biri normal adet gibi olmuş 5gün sürmüş megerse bebek yerleşyrmuş rahime test yptrmış hamiile adetten sonra ayyy ne karışık durum bnde kafayı yiycm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…