adetinize kaç gün var acaba bu ay tuttu mu diye bekleyenler

6 günüm var. 15 ocak'a kadar nasıl bekliycem bilmiyorum. Gerçi pek belirti yok. Sadece sol kasığım gaz sıkışmaı gibi birkaç gün ağrıdı ama oda hamilelik belirtisi değil sanırım. Bekliyorum ve bekleyen herkese Allah yardım etsin diyorum

slm kızlar bende beklemedeydim dün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm inş hepinize rabbim bu güzel duyguyu tattırır amiiiiiin

Benimde 2 günüm kaldı adetime bu ay klomen kullandım işallah işe yaramıştır Allahım sana yalvarıyorum bu ay yüzümü kara çıkarma umutlarımı kırma

Kızlar reglime 8 gün var yani 19 ocakta regl olmam gerekiyor.

Bu sabah idrar testi yaptım yine dayanamadım napimmm ama negatif (

Hayırlı olsun canımmmmmmm darısı bizim başımıza adet zamanın mı? ve belirtin oldumu ?

canım adet olmam gerken gündü pek belirti yaşamadın sadeca idararımda tortular vardı sanki üstüne toz serpilmiş gibi göğüs dolgunluğu zaten adet dönemimdede oluyordu darısı senin ve isteyen herkesin başına inş

tahlili çok erken yapmışsın ondan negatif çıkmış bence bekle ve adet gününde yap inş pozitif olur

Erken yaptım biliyorum tatlım ama merak ediyorum napim ya

Bu ay adet günüm geçerse test yapıcam diyorum ama dayanamayıp yine test alıp yapıyorum

İnş. hamileyimdir canım ya

ultlar maşaallah tebrik ederim... Allah hayırlısıyla sağlılıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..
Darısı başımızaa..

Merhabalar,aranıza yeni katıldım... geçen sene dış gebelik geçirdim şu an bebek istiyorum; bu ay yumurtlama dönemim çok ağrılı geçti ilk defa kasık,bel,bacak ağrısı çektim aşırı şekilde...karnımda şişlik hissediyorum,gaz olayı da var ve adetime 6 gün kaldı acaba Hamilemiyim çok merak ediyorum. dış gebelik geçirdiğim için tekrarlamasından çok korkuyorum.(Allah kimseye bu duyguyu yaşatmasın.).....herkesin mucizesi gerçek olur inşallah :)) sevgiler

benim de şu an itibarıyle tamı tamına 10 gün var...
inşallah gecikir inşallah gecikir diye dua edip duruyorum..
henüz denememizde 2. ay, ama sabırsızlanıyorum
inşallah yakın zamanda hepimiz hamişiiim diye başlık açarız

kızlar benimde son bes günüm ama hic umudum yok cünkü hiç bir belirti yok bakalım hayırlısı. ben ve tüm bekleyen arkadaslar inşallah hamişizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…