kıslar benim de 5 gün var..erken gebelik testi yaptım dün sonuç negatif ama ben yine de büyük bir umutla bekliyorum..umarım yanlıştır test bozuktur falan filan diye:)))Allahım nolur yardım ettttttt((
slm kizlar .
benim bu gun ile iki gun gecti , 10 ocakta olmam gerekiyordu ...
bakalim insallah gelmez ama test icin acele etmiyorum 1 hafta gecmesini bekleyecem ...
(tabi bekleyebilirsem:)))CADIARZU:Saruboceq:
benim adetime 2 gün vardı hesaplarıma göre ama bugün geldi kırmızılar tuttu diye hevesliydim ama olmadı yine darısı bidaki aya inşallah.......................
kızlar heralde mevsımden adetler gecıkıo yada erken gelıo ben bu ay bı de sogan kuru yaptım ara kanamam oldu o yuzdende gecıkmıs olabılır adetım 7 gunu gecsınde oyle yapacam tabıı o zamana kadar adet olmazsam hayırlısı artık bır de benden resmen su akıyo ya anlamadım gece kac kere uyandım adetım geldı dıye ama yok resmen su gıbı akıntım var
pınar77 bende de geçen ay su gibi akıntı vardı ben de adet oldum. Bu ay 10 gün var regl olmama çok kuru yumurtlama gününden itibaren resmen bir damla akıntı yok. Şimdi bebiş var mı yok mu nasıl anlıcaz??Belirtilerle kafayı bozduk vallahi:)) İnşallah bir daha ki ay, Allah dermansız dert vermesin inşallah çok üzülmüyorsundur sakın üzülme her işte vardır bir hayır tamam mı?Önümüzdeki aylara bakmak lazım bol bol çalışmak lazım:)))))))))
ne zaman gelcek bizim bebişler yawwwwwww en kısa zamanda gelsinler artık adet bitsinde rahim filmini çektireyim bakalım ne olcak korkuyorumda.....................