Adetken burun ameliyatı oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoo sinirli değilim ama konu çok saçma.
Yanı insan bu konuda bu kadar hassassa bunu ameliyattan önce sorar öğrenir, ameliyat zamanını da aldığı bilgilere göre seçer.
"Ya ama şöyle yapacaktım da böyle oldu, doktor böyle dedi hoff tutamıyorum ne yapsam şimdi" demek içini rahatlatmak için kendini kandırmaktan başka bir şey değil.

Ayrıca forumda dini içerikli konular yasak.
Bilmiyordum ayrıca rahatlamak için değil burnum kırıldı mecburen ameliyat oldum bunları düşünecek halde değildim daha yeni toparladım ve yazdım bunu keşke hiç yazmasaydım sizin gibi kötü kalpli insanlar yüzünden hayat daha kötü

Bilmiyordum ayrıca rahatlamak için değil burnum kırıldı mecburen ameliyat oldum bunları düşünecek halde değildim daha yeni toparladım ve yazdım bunu keşke hiç yazmasaydım sizin gibi kötü kalpli insanlar yüzünden hayat daha kötü
Geçmiş olsun ,inşallah kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.Alo diyanet hattını din kültürü öğretmenlerimiz bile akıllarına takılan birşey olduğunda arıyor..Ben aradığınız en sağlıklı bilgiye orada ulaşabileceğinizi düşünüyorum

Oruçta gusül şartı var mıydı? Bak şimdi takılır aklıma ahshs
Gusülsüz oruç ibadeti yapılabilir diye biliyorum ama bir süreden fazla gusülsüz kalmak günah sayılıyor ve namaz ibadetine şart.
Alo fetva filan bi bakın, forumda dini konu da yasak ayrıca.

Yav senelerdir her Ramazanda aynı sorular ahshs

Ben de 4 yıl önce regl döneminde burun ameliyatı olmuştum.
Tampon takarım diye düşündüm hatta fakat hemşire bana iç camasirini çıkarma ped tak tampon tehlikeli olabilir demişti.
Hıımm oluyormuş Yani çamaşırını çıkarmadan. Tşk aydınlandım. 😁

8 gün olmuş neden banyo yasak?
bende oldum doktor sadece 3 gün su değdirme dedi
pekala kafanızı arkaya yatırıp kuaförde yıkar gibi yıkayabilirsiniz
vücudunuzu da ağzınızdan başlayarak yıkarsınız
böylece yıkanmış olursunuz

Ben bir şey yapmadım, evimde oturuyorum 😌

Kırık için geçmiş olsun. İlk mesajınızda yazmak aklınıza gelmemiş nedense ama öyleyse de burada hiç tanımadığınız, dini bilgi birikimleri hakkında zerre fikir sahibi olmadığınız insanların lafına güvenip biz ne dersek onu mu yapacaksınız? Bu kadar hassas olduğunuz bir konuyu danışmak için konuyla alakasız bir yer seçmek ilginç.

Oruçta gusül şartı var mıydı? Bak şimdi takılır aklıma ahshs
Gusülsüz oruç ibadeti yapılabilir diye biliyorum ama bir süreden fazla gusülsüz kalmak günah sayılıyor ve namaz ibadetine şart.
Alo fetva filan bi bakın, forumda dini konu da yasak ayrıca.

Yav senelerdir her Ramazanda aynı sorular ahshs
Gusülsüz oruç tutulmaz tabiki kabul olmaz zaten
nasılki namaz kabul olmuyor oruçta kabul olmaz
Her sene aynı konular ama imsak vakti iftar vakti devreye girince işler değişiyor

Aldığınız abdest kabul olmaz niyet tabiki önemlidir ama böyle durumlarda ne olur ne olmaz kaza gerektirir
Abdestin şartları var ve siz bu şartları sağlamıyorsunuz burnunuza su çekemeyeceğiniz için kazaya bırakmanız en mantıklı olan
Birde buraya değilde google sorsaydınız keşke 😅

yazdım bunu keşke hiç yazmasaydım sizin gibi kötü kalpli insanlar yüzünden hayat daha kötü
Bence de, kadının düşmanı yine kadın gerçekten. Bi soru soramaz olduk şu sitede bu gibi üyeler yüzünden. Ele başları da cilek.yagmuru cilek.yagmuru ve KudrAlobar KudrAlobar . Bence kudra erkek üye bu arada.

39C30ECA-E188-4C7C-A4CC-0F95EC5E64D3.jpeg

Aldığınız abdest kabul olmaz niyet tabiki önemlidir ama böyle durumlarda ne olur ne olmaz kaza gerektirir
Abdestin şartları var ve siz bu şartları sağlamıyorsunuz burnunuza su çekemeyeceğiniz için kazaya bırakmanız en mantıklı olan
Birde buraya değilde google sorsaydınız keşke 😅
Bir Prof Ilahiyatci hocamiz diyor ki dinimiz kolayliklar dini hic bir sey sizi namazdan Allahla kavusmaktan alikoyamaz.
O sebeple abdestle ilgili yorumunuzu bide kendisinden dinleyin diyecegim ama konu cok uzayacak. Tek tavsiyem cokta net konusmamak lazim bu konularda kimsenin vebaline girmemek icin cunku kitabimiz tek ama meal yapan bir cok farkli ilahiyatci ve yorumlari var.

Kapattilar hatta haber oldu..
Kapandığının haberi 2018..alo fetfanın mesai saatlerini gösteren bilgi 2021 tarihli..Ben tekrar açıldığını düşünüyorum ..arattıracaksınız bana şimdi😅

Kapandığının haberi 2018..alo fetfanın mesai saatlerini gösteren bilgi 2021 tarihli..Ben tekrar açıldığını düşünüyorum ..arattıracaksınız bana şimdi😅
Acilmamistir da isim degismis olabilir..
Yenisini bende bilmiyorum ama kapandi resmi olarak..
Belki tasinma olmus olabilir.
Devlet ac kapa yapmaz genelde..Ya kapatip acmaz,yahut ismini degistirir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X