Adetle ilgili..

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kizlar merhaba.. Batıma 3 gun var..
Burda bi arkadas adete yakin şunlari yaptığımızda adet olup olmucmizi anlayabilecegimizi soylemisti..
Burdan o arkadasa kocaman svgiler
parmakla vajinadan içe parmak ucuna bombeli yumuşak bisey dokunurmus adet olacağımizda aşağıya inermis ve biraz sertçe olumus kanla dolu olduğu için vajina ağzı açılır adet olmayacaksak yukarıda olurmus.
bide kulak çubuğu varsa onunlada bakabilirmisiz gelecekse kahve yada hafif kan bulaşırmis ucuna
Boyle bi deneyimi olan var mi

simid bi topikte onu konusuyolardi:)) eskiden ebeler anlarmis bu sekilde arastrdm okuynca ne kadar dogru bilinmez tabi

Evet bende oye duydum ama boyle biseyi denemeye cesaret edebilirmisin derseniz... Tabiki hayir 3 gün daha beklemeyi yada ovulasyon testi yontemini tercih ederim.

Duymadım ama denemeye cesaretim olmazdı sanırım

simid bi topikte onu konusuyolardi:)) eskiden ebeler anlarmis bu sekilde arastrdm okuynca ne kadar dogru bilinmez tabi
Oylemii ben denk gelmedim o topige :))
Gecen ay burdn bi arkadas soylemisti denemeye firsat olmadan kirmizilari gormustum zaten. Bu ay 3 gunum kaldi ama bende cesaret edemiyorum :))

Evet bende oye duydum ama boyle biseyi denemeye cesaret edebilirmisin derseniz... Tabiki hayir 3 gün daha beklemeyi yada ovulasyon testi yontemini tercih ederim.

Aylardir testlere verdigim parayi bi bilsen eskilerin yontemini denesek birazda diyorum ama buna benimde cesaretim yok

Ben denedim yalan o. Kimyasal gebeliktede baltim rahim girisi sertti. Ve yandi sonra rahmim buz koydum. Bunu yapmak tehlikeli cunku enfeksiyon kapabilirsin. Bunu acildeki doktorlarda bakiyor elle. Bana bakmislardi neden baktiklarini bilmiyorum ama sanirim gebeligin devam edip etmedigini anlamak icindi.

Evet canim enfeksiyon riski var o yuzden bende yapmicam zaten gebelik varsa bilr Allah korusun enfeksiyon falan olur kotu sonuclara falan yol acabilir

Evet canim enfeksiyon riski var o yuzden bende yapmicam zaten gebelik varsa bilr Allah korusun enfeksiyon falan olur kotu sonuclara falan yol acabilir
Evet cnm gerek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…