O ailenin tek erkek cocugu kim ne derse yapio annesi ne dese o oluo adetse adet kabul et bana dio acikcasi evlenmeden once boyle bi huyunun oldugunuda bilmiosumkocan ne iş? o da razı mıydı anası yan odadayken gerdeğe girmeye?
Bide dugunun ertesi gunu gelin ve damat rahatsz edilmez yaa bunlarin hepsi sabah başımdaydı hic bisi anlamadmbuna adet değil sapıklık ve sapkınlık denir ancak...
adetten el öpülür, bayramda şeker falan dağıtılır.
Konussaydim boyle bi geceyi yasatrmydm kndime ne bilim boyle adetlerinin oldugunu kalkip adamlarla gerdek gecesini konusmadm kiSiz pek sevgili esinizle bunlari evlenmeden konusmadiniz mi? Adetlerini bilmiyor muydunuz? Yani sirf evlendim diye bu kadar teslim olup emir altina girenleri agzim acik okuyorum gercekten.
Ben mi cok deliyim insanlar mi sakin orayi cozemedim
Aynen bunlarin hepsi olacak 40 yaa 3 harfliler basmasin die sabaha kadar odamda bekci olacklarBebek olunca tuzlarlar misal,sarılık olmasın diye sarı giydirirler Mevlüt okunur (mevlüte karşı değilim ) uyuyan çocuğu elden ele gezdirirler. 40 uçururlar.
Sütün yok diye stresten olan sütünü kaçırırlar.
35 - 40 derecede üşür diye kat kat giydirmeye çalışırlar.
Saçını sıfıra vurdururlar saçları gür olsun diye, İllaki kundak yaparlar sen istememe rağmen.
Daha sayardım ama gözünü lorkutmak istemedim.
Allah yardımcın olsun. Baştan konuşun .
Ama büyükler hep en iyisini biz biliriz kafasını yaşarlar.
Evet carsaf gormk icinHangi amaçla sizde kalmak istediler? Çarşaf görme adeti gibi bir şey mi bu? Eşinize açıklayın rahatsızlığınızı, saçma sapan şeylere adet adı altında katlanmak zorunda değilsiniz.
Delirdim zaten cok agladim o gece cok pismandm evlendigimeArka taraflarindan adet uydurmasinlar.Nerden cikmis dugun gunu gelin damadin evinde kalmak.Kocan da sesini cikarmiyorsa sen daha cok sinirden delirirsin.
Hahahaha yaa cok guldumBöyle iğrenç adetler ne alaka ya beceremezse ucundanmı tutuvercek biricik oğlunun
Kabul etmedim kalirsaniz ben giderim burdan dedim gittiler ama dunyanin lafinida soylediler gidene kadarda burnumdan getrdiler . Yok hamile degilim oda ayri sorunum zaten simdide hamile drgilsin bebegin olmuo baskisi yasiorum ölsem daha iyiKaldılar mı o gece yoksa engel olabildiniz mi? Bir de şu an hamile misiniz?
Konussaydim boyle bi geceyi yasatrmydm kndime ne bilim boyle adetlerinin oldugunu kalkip adamlarla gerdek gecesini konusmadm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?