Adetlerden bıktım :(

Nefesgibi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
308
160
18
28
Arkadaşlar ağzıma kadar cok doluyum gelin geldigim ailenin adetlerinden biktim . Basta hersey cok guzeldi dugunumde cok guzel gecti cok ama cok mutluydum takii dugun bitip gerdek gecesine gelene kadar kayinvalidem ve buyyk gorumcem evde kalicaz die israr edince bende kabul etmedim o gecemi en mutlu gunumu burnumdan getrdiler . 1 yillk evliyim hala o gunu unutamiorum . Yuzlerine her baktgmda nefretim gelio gozumun onune simdide eger bebegin olursa 40 ı cıkana kadar bir suru tuhaf tuhaf adetler cikarmislar ve sart kosuolar soylediklerimizin hepsi olacak die . Off bıktım yaa bazen evlendgme cok pisman oluorum sinirden nasil yazacagimi bilemedim

Siz pek sevgili esinizle bunlari evlenmeden konusmadiniz mi? Adetlerini bilmiyor muydunuz? Yani sirf evlendim diye bu kadar teslim olup emir altina girenleri agzim acik okuyorum gercekten.
Ben mi cok deliyim insanlar mi sakin orayi cozemedim

Siz pek sevgili esinizle bunlari evlenmeden konusmadiniz mi? Adetlerini bilmiyor muydunuz? Yani sirf evlendim diye bu kadar teslim olup emir altina girenleri agzim acik okuyorum gercekten.
Ben mi cok deliyim insanlar mi sakin orayi cozemedim
Konussaydim boyle bi geceyi yasatrmydm kndime ne bilim boyle adetlerinin oldugunu kalkip adamlarla gerdek gecesini konusmadm ki

Bebek olunca tuzlarlar misal,sarılık olmasın diye sarı giydirirler Mevlüt okunur (mevlüte karşı değilim ) uyuyan çocuğu elden ele gezdirirler. 40 uçururlar.

Sütün yok diye stresten olan sütünü kaçırırlar.

35 - 40 derecede üşür diye kat kat giydirmeye çalışırlar.

Saçını sıfıra vurdururlar saçları gür olsun diye, İllaki kundak yaparlar sen istememe rağmen.

Daha sayardım ama gözünü lorkutmak istemedim.

Allah yardımcın olsun. Baştan konuşun .

Ama büyükler hep en iyisini biz biliriz kafasını yaşarlar.

Hangi amaçla sizde kalmak istediler? Çarşaf görme adeti gibi bir şey mi bu? Eşinize açıklayın rahatsızlığınızı, saçma sapan şeylere adet adı altında katlanmak zorunda değilsiniz.

Aynen bunlarin hepsi olacak 40 yaa 3 harfliler basmasin die sabaha kadar odamda bekci olacklar

Böyle iğrenç adetler ne alaka ya beceremezse ucundanmı tutuvercek biricik oğlunun
Hahahaha yaa cok guldum Biz dugunden hemen sonra ayni sehirde otele gittik. Dinlenip cikalim yola diye. Ordan da balayina gittik. Benim kaynana da kalin diye tutturdu. Kendisi yandaki diger eve gidermis. Benden once oglu kabul etmedi. Sacmalama dedi dumduz annesine Balayindan donduk aradi beni. O is oldumu diyo. Utanmazsan ogluna sor dedim verdim teli esime. Napiyonuz nasilsiniz diye aradim oglum dedi. Soramadi bisey edepsiz bunlar ya. Delirmisler

Kaldılar mı o gece yoksa engel olabildiniz mi? Bir de şu an hamile misiniz?
Kabul etmedim kalirsaniz ben giderim burdan dedim gittiler ama dunyanin lafinida soylediler gidene kadarda burnumdan getrdiler . Yok hamile degilim oda ayri sorunum zaten simdide hamile drgilsin bebegin olmuo baskisi yasiorum ölsem daha iyi

Konussaydim boyle bi geceyi yasatrmydm kndime ne bilim boyle adetlerinin oldugunu kalkip adamlarla gerdek gecesini konusmadm ki

Evlenirken bunlar tabi ki konusulur. Siz nelerden konustunuz mesela surekli asigim seviyorum evlenecegiz diye mi konustunuz?
Ben evlenirken sormustum mesela abuk sabuk adetleriniz varsa hic gelemem pesin pesin soyleyeyim sonra bos yere gerilmeyelim demistim.
Balayimizi nerede gecirecegimizi de pek tabi ki konusup anlasmistik. Butun bunlari aile ile degil esimle konusmustuk hani siz diyorsunuz ya adamlarla bu konuyu konusmadim diye.

Hos konusmasaniz bile adam bu konularda eminim acik vermistir aile yapilarini karakterini az cok anlamissinizdir ama duzelir demissinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…