Adetlerden bıktım :(

Bu terbiyesizliği nasıl kabullenebildiniz? O gece susup kabullendiniz madem daha çok adet çıkartırlar başınıza. Öyle adeti başına getiren kayınvalideyi de öyle adete susup annem ne derse tamam diyen kocayı da nikah mikah umrum olmaz o dakika bırakır çeker giderim. Nasıl mideniz aldı bu şekilde bir ilişki yaşamayı o gece? Yıl olmuş 2019 hala insanlar nelerle uğraşıyor. Tebrik ederim gebeliğinizi bebek adetleriyle size kolay gelsin. Belli ki yine ne isteseler yaptıracaklar size

Dediğim gibi yarım kundağa evet çocuğun uyurken rahatlığı için yada yeni doğanı kavramak kolay olsun diye yapılabilir .

Ama kollarını ve bacaklarını sıkıca sarıp birde arkadan bağlayanlarıda gördü bu gözler.
Yoksa uyurken bende oğlumu hafiften sarmalardım.
Ama o halde bile sıkılırdı çocuk.

Kayinvalidem olcak kadın simdi yanimda oturmus oglunun bebegi olmuo die aglio . Oglunun sansi yokmus sanssizmis oglu . Baskalari sordugundayss daha erken dio kafayi yedircek bana nolur teselli edecek bisi diinnn

Kayinvalidem olcak kadın simdi yanimda oturmus oglunun bebegi olmuo die aglio . Oglunun sansi yokmus sanssizmis oglu . Baskalari sordugundayss daha erken dio kafayi yedircek bana nolur teselli edecek bisi diinnn

Eski konularınıza baktım da, siz iflah olmazsınız. Çilenizi katlamanın yollarına düşmüş gidiyorsunuz.
Burada dediklerimizi ne yaparsınız ne size işler.

Siz söyleyin, anlatın dökün rahatlayın, sonra dönün kvnizin ve eşinizin ağzına bakmaya devam edin, en iyi gelin(!) siz olun.
Madalyanızı takarlar belki bir gün.

Ruh hastalarını takmayın yoksa sizi de deli ederler

simdi dogruyu söylemek gerekirse TRde hangi tuz kullaniliyor bilmiyorum.
almanyada Rossmann veya eczanelerde deniz tuzu (ölüdenizin) satiliyor. 10 litre suya yaklasik bir yemek kasigi atiliyor. bu tuzlu suda yikama olayi dogar dogmaz yapilmiyor, bi 7-10 gün sonra yapiliyor. ilk banyosundan sonra yani.
tursu yapar gibi bebegi tuza bulamak zaten olmaz ama bazi kültürlerde denizin icinde kadinlar dogum yapiyor mesela.
yanlis yikayanlar vardir kesin- he cok gereklimi dersen- hayir tabiki ama yapilsada dünyanin sonu degil.
ben yurtdisinda yasadigim icin bu "bebek konularina" ayni acidan bakmiyorum.
almanlar dogurup direk bahce bostan geziyorlar miniklerle.
bi bizim türkler sakiniyor 72 aya kadar :)

Para baglama olayini duymadim- göbege zaten clip takiliyor, artik hala pirtlarsada pirtlasin diyorlar galiba. yani takilan clip bile tutmuyorsa- o göbek öyle olacak demektir :)

Bu arada herkes çarşaftan bahsederken ben başka telden gitmişim.

Acı ama gerçek hala bu adeti sürdüren çok aile var.

Daha ötesi oğlan anası çarşafı alıp kız anasına götürenleri de var.

Bazı adetler iğrençlik ötesi

hay Allah sizi ne yapmasın daha neler duyacaz ne merak varmış millette hayret

İşte yazıda diyor adetlerin nasıl uygulandığını, nasıl tablolarla karşılaşıldığını.
"Tuzlu su" sebebi, en basit tabiri ile mikrop kırmak için yapılabilir mantıken bunu anlayabiliyorum, oğlumu ilk haftasından sonra tuzlu suya pamuk batırarak silip yıkadım mesela; şampuan tercih etmiyordum anlatabiliyor muyum? Yani bu doğal bir yıkanma yöntemi olarak kullanılacak bir şey zaten ancak adet olarak farklı yapılıyor Tulumbachen; "Tuzlama" dediğin şey farklı.

Sanırım sapıklar veya mağarada büyümüşler. Kanlı çarşaf beklemek nedir. Sizin yerinizde olsam o gece net konuşur tavrımı koyardım. O kadar laf işitip bir de nasıl libido düşmeden sevişebildiniz bravo size.
Eşiniz nasıl susabildi o da ayrı konu. Böyle bir şeyin konusunu açacak cesaretlerinin olmaması lazım.
Eşinize, ailesine saygısızlık yapmadan sınır koyması gerektiğini anlatın.

nişanlıyken pek ala sorulabilinir böyle seyler.. yada siz isteklerinizi belirtebilidrdinz.. ben de nişanlıyım daha şimdiden söyluyorum.. hayatım nerede oturacaksak evimiz aynı sehırdeyse direk evimize gidelim farklı sehırdeyse direk gelin ve damatlığımızı çıkarıp sizin evde otele gidelim diyorum :) benm sartlarımdan biri de buydu.. hatta cumartesı olursa ise düğünüm salı gunu balayına çıkmak.. pazar pazartesi otel yani pazartesi de ziynet eşyalarımı banka işlerini hallederiz.. ben şimdiden planını yaptım sıkıysa kabul etmesin

Evet carsaf gormk icin
böyle bir şey kaldı mı yaa.. eşinizden baska hiç kimseye böyle bir şeyi ispat etmek zorunda değilsinz ki .. ki kaldı ki zaten evleneceğinz adam herseyı biliyordur bence bunları en bastan konusmalıydnz. .

Bizde de tuzlayalımda kokmasın diye bir tabir vardır.

Çocuk doğduğu zaman galiba göbek düşünce çok emin değilim zamanından ama ilk 20 gün gibi olsa gerek yıkanacak su kovaya konur. bi çimdik tuz atılır hatta altın batırıp çıkarırlar suya ki tüm yaşamı boyunca altın gibi değerli olsun diye. Çocuk o kovaya bir kere batırılıp çıkarılır. Zararı olmayan bir durum Abartılmadığı sürece sakınca yok bazı şeylerde büyüklerin gönlü olsun .:)

He bak onu bilemem. ailenin en minigi benim (32) :) en son ben tuzlanmisim. nasil tuzladilar bilmiyorum.
benim tuzlama dedigim, hafif deniz tuzunda 5 dakika yikamak.

konusahibin diger konularina bi göz atdim... ben en iyisi bu konudan cikim... gereksiz kürek cekmek olur yoksa

Neden benim icin boyle dusunuosun konularimdam dolayımi bi insanin yasadiklarini gormeden neden on yargili davraniosun . Eski konularimm dedigin hep hamilelikle ilgili bu kadin bana her boyle yaptginda acip napabilirim die sadece buraya bakip yazsbililiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…