• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetlere karşıymış...

Günümüz erkekleri nedense adetlere karşıyım deyip bir süru kredi çekip araba alır ,kaç bin liralık yeni çıkan cep telefonunu almayı ihmal etmez vb.Bunlar bir kere olan seyler ayrıca sana yapacak olan bileziği babana yapmiyor senin gönlünün oksanmasi ve bir nevi kendiniz için yatırım yani.Ayrıca bir araba kadar değerin yoksa hiç bu islere girmesin.Ayrıca Bulgar göçmenleri çok adetci olurlar.en azından 2/3bilezigin lafını yapmazlar.Canı istemiyor sanirim o yuzden bu bahaneler.

Bende adetlere karşıyım, adetleri geçtim bana şunu takın bunu alın vs demek hiç hoş değil inanın düğünümde hiç kimse hiçbirşey takmasın isterdim o kadar nefret ediyorum ki bu takı hediye olaylarından
Çalışın alın herşeyinizi
Tabi erkek arkadaşınızın şu zamanda araba alması yanlış çok rahat biri hiç sorumluluk almamış galiba

Kizlar mesele kiz istemis mi istememis.mi bu degil bence. Ortada daha yanlis bir sey var. Adam sana tektas alirim ama sozde degil diyo. Bu adam bencil. Herseyin kendi istedigi gibi olmasini istiyor. Makul olayim sevdigim zor durumda kalmasin demiyor. Atla deve degil herkes sozunde iyi kotu bi tektas takmisdir. Haa siz sevmiyosunuzdur istememissinizdir o ayri. Ben olsam cidden bu adamla evlenmem. Mesele ince bi bilezik takamamasi degil. Bu adamla aile olmak zor. Bencil insanla evlilik cok zor.

Ha sevmemeyi bahanr etmeseydi
Tam da benim yazacaklarımı yazmışsın Birgaripinsan Birgaripinsan Adam demiyor ki sevdiğim kadın zor durumda kalmasın, ben biraz fedakarlık yapayım. Bence olay bilezikten tektaştan da öte adamın sizin fikirlerinizi, isteklerinizi önemsemiyor olması.
Kesinlikle. Bence kizin babasi hakli. Bu adam aile olabilecek bi adam degil.

Kizlar mesele kiz istemis mi istememis.mi bu degil bence. Ortada daha yanlis bir sey var. Adam sana tektas alirim ama sozde degil diyo. Bu adam bencil. Herseyin kendi istedigi gibi olmasini istiyor. Makul olayim sevdigim zor durumda kalmasin demiyor. Atla deve degil herkes sozunde iyi kotu bi tektas takmisdir. Haa siz sevmiyosunuzdur istememissinizdir o ayri. Ben olsam cidden bu adamla evlenmem. Mesele ince bi bilezik takamamasi degil. Bu adamla aile olmak zor. Bencil insanla evlilik cok zor.
Ben şöyle cool bir insanım böyle bişey istemedim diye kendilerini övmeleri biterse sorunun ne olduğunu görecekler inşallah az sabır :KK70:

Adetlere karşıyım ayağına masraf yapmamaya mı çalışıyor nedir, eğer öyleyse çok yakışıksız yaptığı. Herşeyin bir adabı vardır. Araba borcunu da birlikte mi ödeyeceksiniz? Hiç de altın istiyorsun para derdindesin diye bir durum yok, eğer zengin insanlar değillerse evlilik planlarken sıfır araba almak bencilce düşüncesizce bir hareket.

Bir arkadaşım bana evlilik teklifi videosunu atmış yanımdaydı beraber izledik
Ay maşallah ne güzel çok sevindim onun adına dedim
O ise amaaann bu da bi şey mi benim daha yaratıcı fikirlerim var dedi ben de inan gerek yok milletin içinde sakın etme utanirim dedim
O da hayır evlilik teklifsiz olmaz dedi
Ama anladığım kadarıyla konuşmalarından düğüne çok yakın bir zamanda edecekmiş tektaş da o zamana takicak. Ona tektaş aslında her şeyden önce oluyor örneğin etrafımda isteme söz aynı olan kişiler tepside hem tektaş hem alyans taktılar dedim böyle saçmalık mı olur ben etrafima sordum hiç de öyle bir şey yok dedi

Param olsa al bak tektaş aldım bunu bana tak dicem ustune büyükçe de bi kavga edicez ama diyorum ya olay aaa bana şunu taksin aaa bana bunu taksin değil kimsenin ağzına laf vermesin en başta da ailemin

Ben her şeyi geçtim Bulgar göçmeni nedir ya. Sen hayatında tarih dersi görmedin mi? Nişanlın Türk. Ve Bulgaristan göçmeni.
Almanya dan gelince Alman göçmeni mi oluyor? Sakın nişanlının ailesinin yanında Bulgar göçmeni falan deme. Neyse durduk yere sinirleniyorum

Bana da sözlüm evlenme teklifini sonra yapıcam dedim (oyunmuş bana ). Ve beklemediğim bi zaman kendi bombayı patlattı.
Bu gibi şeyleri erkek tarafına bırak kafalarında illaki birşey oluyor :)

Altinsiz 26 yaşıma kadar yaşadım şu dakikadan sonra da yaşarım sorun yok sadece ondan "hayatım senizor durumda bırakmak istemem bi şeyler yaparım sıkıntı etme" demesiydi demedi demeyecek

Param olsa al bak tektaş aldım bunu bana tak dicem ustune büyükçe de bi kavga edicez ama diyorum ya olay aaa bana şunu taksin aaa bana bunu taksin değil kimsenin ağzına laf vermesin en başta da ailemin
Peki senin paran neden yok? Calismiyor musun? Sen erkek arkadasindan sunu bunu isterken sen ona ne yapacaksin merakimdan soruyorum

Tektaş dediğimiz şey erkeğin karşısındaki kadına benim için teksin, sana sadık kalacağım sözü vermesi değil midir? O tek taşı takıp gözü fıldır fıldır dışarda olan adamlar yok mu? Pırlanta taşı olmayan yüzükler tektaş değil taşlı yüzükmüş bazılarına göre. Geçin anacım bunları. Karşınızdaki adam size değer versin, sadık kalsın, el üstünde tutsun da gazoz kutusunun açma halkası bile tektaş anlamında olur.

[Çalışıyorum kmore, post: 48559146, member: 536124"]Peki senin paran neden yok? Calismiyor musun? Sen erkek arkadasindan sunu bunu isterken sen ona ne yapacaksin merakimdan soruyorum[/QUOTE]

Çalışıyorum 2hafta oldu henüz. Daha ilk maaşimi bile almadim
Annem saat de takacak ona altın da. onun haricinde elektrikli süpürgeden çaycıya tost makinesinden duduklu tencereye her şeyimi aldı

bilezikler yüzük kenarda dursun. evlilik zaten masrafı olan bir şey. arabanın aciliyeti mi vardı da masraf yaptı? ki almakla bitmiyor. araba her gün masraf demek. onun lüksüne laf yok ama senin isteklerin banal ve lüzumsuz. ne güzel.

Iyi de evlilik teklifi dugunzamani yapilmaz soyle cok bilmis sevgiline evlilik teklifi evlilige karar vermeden yapilir. :)
Yok ben bizim kk kızlarını diyorum kendilerini övmeleri biterse sorunun ne olduğunu görecekler diye. Burada mesele tektaş, takı, altın değil ki.

Ben hala aynı görüşü savunuyorum, evlilik öncesinde belli masrafların olacağı aşikar ne demeye araya araba sıkıştırıyor ki bu çocuk? O kadar da marjinalliğe lüzum yok, ekstrem bi durum yoksa az çok her neyse takı takılır yahu en azından bi köşede bulunsun yatırım olsun. Ama çocuk kızın taleplerine pek de kulak asmıyor. Bence bu gibi şeyler erkeğin kadınına verdiği değeri gösterir.

Aslında sizi anlıyorum; cevrenizde tanık olduğunuz isteme,söz,nişan gibi merasimlerde bu tur takılar hediyeler olmuş ,adeta kanıksanmış,sevgilinize ise boyle şeyler saçma ve gereksiz geliyor, birde üstüne babaniz sevgilinizi pek istemiyor sizde zorda kalmamak için adet gereği herşey yapılsın babanıza karși mahcup olmak istemiyorsunuz altında takıda gözünüz yok sadece evlilik maratonuna 1-0 geride başlamak istemiyorsunuz,işiniz zor sevgilinize bunu anlattınız ama o yanlış anladı, yada her halükarda tavrından asla ve asla sizi üzmek pahasına bile geri adim atmayan bir tip umarım bu sorunu halledersiniz...

aashiqui aashiqui Araba borcunu da birlikte mi ödeyeceksiniz?

Takıydı arabaydı masraftı ortak kararınız olduğu sürece bize de kimseye de yorum yapmak düşmez ama ortak kararınız değil ki bu çocuk kendi istediklerini yapmak istiyor

Back
X