Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192

amin canım sağlıkla gelsinler inşallah

Insallah istedigin gibi olur hersey...

teravet bir önceki mesajı değil bunu dikkate al düzeltme yaptım kzı ve erkek için gün rica ediyorum
eğer bana gün verecek olsaydın hangi gün ve saati verirdin erkek ve kız için
keşke geri döünüş yapanlar olsa sende programını test etmiş olurdun neyse beni bekle sen 2 ay sonra falan başlarım sana mutlaka haber vericem

AS1= 10 ARALIK 2010 16:30
AS2= 02 OCAK 2011 19:30
AS3= 29 OCAK 2011 05:40
AS4= 22 ŞUBAT 2011 09:40

Son düzenleme:
mrb canım ...terawat lütfen banada bakarmısın .(kız için) bugünlerde yumurtlama günüm ama yumurtlama zamanı erkrk olma ihtimali sanırım yüksekti . benim bi oğlum war allah bağışlasın denemek istyrm bende kız için bakalm inş.tutar.yalnız ben 21 ekimde kürtaj oldum gelişmemiş bebek düştü.22kasım saat11 adet tarihim,19aralık 10,19ocak 08'de ,19şubat11.30'da adetlerim çok düzenli banada bakarsan sewinirim bu ay için olmasada nisan için olbilir gene 19nisanda olurum kesin saatlerde yakın birbirine .haaa bide yalnız benim çok sık boğazım şişiyo kürtajdan sona antibyotk kullandm daha sona koruyucu olmaya başladm 21 günde we dün bitane daha oldum bu ay içindede antibyotk kullandım ilaç kullnılmaması gerekiyo demişsin ama benim böle bi sorunum war 21martta gene olucam bilmiyorum artık cewabını merakla bekliyorum şimdiden teşşkrler......

Teravetcimmmm,

Ben ayin 3-5 arasi bekliyordum ama bugun oglen 13:45 gibi pozitif sonuc aldim ovulasyon testinden.. Napimm?

Insallah buralardasin da cevap verirsin...

ovulasyon testi yumurtlamadan 1 gün önce ve yumurtlama günü pozitif çıkar. pozitif çıktığı ilk gün deneme yani.

adetlerin uygun. 5 mart 12.00 yi verirdim.

bacım önceki döngü 29 gün, son döngü ise 25 gün sürmüş. yani birkaç döneme daha ihtiyaç var. adet olunca saatiyle yaz bana ilet.

28 üstü bacım malesef. yani hesap yapılsa bile saatleri tutmaz güvenli olmaz.

merhaba iki kızım var bir oğlum olsun istiyorum
adet zamanlarım
9 aralık 7:30
3 ocak 22:00
31 ocak 7:30
25 şubat 14:00 ( bu ay çok stres yaşadım bir yakınım hastalandı çok üzüldüm ve erken adet gördüm)
bu ay deneme yapmak istiyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz
şimdiden teşekkür ederim cevabınızı bekliyorum sevgiler...

pozitif çıkan ilk gün değil 2. gün yumurtlama günüdür.

Benim super kafam karisti teravetcim...
Gecen ay sen 1 subat aksami icin tarih vermistin, ama ben 2 ve 3 subatta gulen yuz aldim.. sen 1 subat icin guzel bir zamandi, keske o gece (yani pozitif almadan once..) deneseydin demistin...

sonra bu ay martin 2sinde gulen yuz aldim... sen simdi yumurtlama pozitif cikan ilk gun degil, ikinci gundur (yani ayin 3unde denemem gerektigini) diyorsun...

benim aklim fena karisti, bunun detayini anlatabilir misin lutfen?

tesekkurler...

slm ben aslında 6 aydır deniyorum olmuyo malesef bebiş kız erkek farketmiyo hayırlısıysa olsun istiyorum artık erkek bebiş istiyorum 29 günde bi regl oluyorum son üç ay durumumda şöyle ;

11.02.2011
12.01.2011
15.12.2010
gece kahverengi akıntı sabah 9 gibi yoğunlaşıyor
çok teşekkür ederim şimdiden

son 3 reglimde gece 11 gibi kaverengi akıntı sabah 9 da yoğun kanama oldu

ben gülen yüzden önce yapsaydın dememiştim.her gün uygula testi. ama pozitif çıkan ilk gün ilişki olmasın. 2 gün boyunca pozitif çıkar 2. gün yumurtlama olur.

ben gülen yüzden önce yapsaydın dememiştim.her gün uygula testi. ama pozitif çıkan ilk gün ilişki olmasın. 2 gün boyunca pozitif çıkar 2. gün yumurtlama olur.

teravetcim, subatta 2 ve 3unde yani 2 gun pozitif cikmisti.. ama martta sadece 2sinde yani tek gun pozitif cikti.. 2sinin gecesi iliski oldu.. insallah gunu / zamani dogru secmisimdir...

merhaba bende erkek bebeğimin olmasını daha çok istiyorum..

son 3 adet tarihim ve saatlerim..

24 aralık 2010- 13.00

21 ocak 2011- 14.00

16 şubat 2011-16.30

ilişki günlerim 25 şubat 27şubat 1mart 2mart 3 mart

şimdilik hamile olup olmadığım belli değil ayın 14 ünde bekliyorm..bu tarihleregöre yorumlarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…