teravet ile ilgisi yok canım ben eczaneden aldığım ovulasyon testi ile denemye çalıştım tek ilişki olarak 28 günün üstündeydi oyüzden teravet e danışmadım üstü olunca gün veremiyo çünkü yumurtlama günü denk gelmedi yada çatlamada sorun var önce bir teravet e danışmak istedim zaten doktora görünücem hepimizin allah gönlüne göre versin inşallah...
teravet ile ilgisi yok canım ben eczaneden aldığım ovulasyon testi ile denemye çalıştım tek ilişki olarak 28 günün üstündeydi oyüzden teravet e danışmadım üstü olunca gün veremiyo çünkü yumurtlama günü denk gelmedi yada çatlamada sorun var önce bir teravet e danışmak istedim zaten doktora görünücem hepimizin allah gönlüne göre versin inşallah...
Insallah istedigin gibi olur hersey...
Tamam Teravetcim, haber veririm..
Yani pozitif ciktiginda deneyeyim mi?
haber verip senden cevap beklersem kaciririm zamani.. :) sana ulasmak zor.. :)
Bir daha hesapladim, 3-5 mart civari olmali...
Bu ay neden boyle uzun surmus anlamadim, antibiyotiklerden olmali...
kız bebek için hesaplarmısınız
tamam sağolasın canım
eğer bana gün verecek olsaydın hangi gün ve saati verirdin erkek için
keşke geri döünüş yapanlar olsa sende programını test etmiş olurdun neyse beni bekle sen 2 ay sonra falan başlarım sana mutlaka haber vericem
AS1= 10 ARALIK 2010 16:30
AS2= 02 OCAK 2011 19:30
AS3= 29 OCAK 2011 05:40
AS4= 22 ŞUBAT 2011 09:40
merhaba teravet 3 aydır tek gün olarak deniyorum ama olmadı bişey galiba yumurtlama gününü denk getiremedim tarihleri yazıyorum sana zahmet bakabilirmisin erkek için
4 ocak 11,00 öğle
2 şubat 10,50 öğle
27 şubat 8,30 sabah
mrb canım ...terawat lütfen banada bakarmısın .(kız için) bugünlerde yumurtlama günüm ama yumurtlama zamanı erkrk olma ihtimali sanırım yüksekti . benim bi oğlum war allah bağışlasın denemek istyrm bende kız için bakalm inş.tutar.yalnız ben 21 ekimde kürtaj oldum gelişmemiş bebek düştü.22kasım saat11 adet tarihim,19aralık 10,19ocak 08'de ,19şubat11.30'da adetlerim çok düzenli banada bakarsan sewinirim bu ay için olmasada nisan için olbilir gene 19nisanda olurum kesin saatlerde yakın birbirine .haaa bide yalnız benim çok sık boğazım şişiyo kürtajdan sona antibyotk kullandm daha sona koruyucu olmaya başladm 21 günde we dün bitane daha oldum bu ay içindede antibyotk kullandım ilaç kullnılmaması gerekiyo demişsin ama benim böle bi sorunum war 21martta gene olucam bilmiyorum artık cewabını merakla bekliyorum şimdiden teşşkrler......
Teravetcimmmm,
Ben ayin 3-5 arasi bekliyordum ama bugun oglen 13:45 gibi pozitif sonuc aldim ovulasyon testinden.. Napimm?
Insallah buralardasin da cevap verirsin...
adetlerin uygun. 5 mart 12.00 yi verirdim.
pozitif çıkan ilk gün değil 2. gün yumurtlama günüdür.
slm ben aslında 6 aydır deniyorum olmuyo malesef bebiş kız erkek farketmiyo hayırlısıysa olsun istiyorum artık erkek bebiş istiyorum 29 günde bi regl oluyorum son üç ay durumumda şöyle ;
11.02.2011
12.01.2011
15.12.2010
gece kahverengi akıntı sabah 9 gibi yoğunlaşıyor
çok teşekkür ederim şimdiden
Benim super kafam karisti teravetcim...
Gecen ay sen 1 subat aksami icin tarih vermistin, ama ben 2 ve 3 subatta gulen yuz aldim.. sen 1 subat icin guzel bir zamandi, keske o gece (yani pozitif almadan once..) deneseydin demistin...
sonra bu ay martin 2sinde gulen yuz aldim... sen simdi yumurtlama pozitif cikan ilk gun degil, ikinci gundur (yani ayin 3unde denemem gerektigini) diyorsun...
benim aklim fena karisti, bunun detayini anlatabilir misin lutfen?
tesekkurler...
ben gülen yüzden önce yapsaydın dememiştim.her gün uygula testi. ama pozitif çıkan ilk gün ilişki olmasın. 2 gün boyunca pozitif çıkar 2. gün yumurtlama olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?