geciktim derken 17sinde ov.oldu dedinya benimki 18 19da oldu ilişk...o sebepten dedim geciktim die. bu ay bana saat verebileceknisin teravet.zaten 11inde dra gitcem.öngörünü yazarmısın sana zahmet olmazsa canım...11i sabah giderim.tahmininide yazarsan bakalım bu ay nasıl olacak...
geciktim derken 17sinde ov.oldu dedinya benimki 18 19da oldu ilişk...o sebepten dedim geciktim die. bu ay bana saat verebileceknisin teravet.zaten 11inde dra gitcem.öngörünü yazarmısın sana zahmet olmazsa canım...11i sabah giderim.tahmininide yazarsan bakalım bu ay nasıl olacak...
saatlerini de yaz bir an once, bir daha aramakla ugrasmasin teravet. Yumurtlaman cok uzak gorunmuyor.
:2:
bacım son döngün 25 gün ondan önceki 26,9 gün sürmüş. 25 güne göre 11 inde, 26,9 a göre 13 ünde ovulasyon olacak. erkek bebek için yüksek döngüye göre hareket edilmeli . o yüzden 13 şubat öğle 12 de erkek bebek için iyi bir zaman.bu ay hiç ilaç alımı falan olmuş muydu?
canım bende kız için gün istemiştim ama görmedin galiba
28 kasım 20.00
29 aralık 20.30
28 ocak 18.00
kız için bu ay çok acil lütfen lütfenn
momofcum ben teravetin yıllanmış üyesiyim.benim kayıtlar onda kayıtlı sağolsun bi senedir neredeyse ilgileniyor ama tutturamıyorum o ayrı mesele
:2:
bacım son döngün 25 gün ondan önceki 26,9 gün sürmüş. 25 güne göre 11 inde, 26,9 a göre 13 ünde ovulasyon olacak. erkek bebek için yüksek döngüye göre hareket edilmeli . o yüzden 13 şubat öğle 12 de erkek bebek için iyi bir zaman.bu ay hiç ilaç alımı falan olmuş muydu?
teravet acil cevap canım bugün yumurtamın çatlaması imkansız zira 13mmmiş
yani eski düzenime göre gün alıyım ben.dr 2 3 güne çatlar dedi...bu tahmine göre bi saat verebilirmisin.13ündemi denesem.gerçe dr 14de gel dedi.benim tahminim 13de çatlar ama saat konusunda tereddütüm var.....
bacım normal şartlarda günde 2-2,5 mm büyür. Eski döngüler gibi olursa 13 ü 19.00 gibi yumurtlama olur. test uygulasana her gün. bacım clearblue hamilelik monitörü alsan kesin gününü bilirsin işte
bacım normal şartlarda günde 2-2,5 mm büyür. Eski döngüler gibi olursa 13 ü 19.00 gibi yumurtlama olur. test uygulasana her gün. bacım clearblue hamilelik monitörü alsan kesin gününü bilirsin işte
mimoza, saat filan ugrasip kacirma yumurtayi ya da asidik zamana kalip uzulme sonradan. Bence de 13. de sabahtan ya da hangi saat ciktiysa hesaplamada yap.
mimoza, saat filan ugrasip kacirma yumurtayi ya da asidik zamana kalip uzulme sonradan. Bence de 13. de sabahtan ya da hangi saat ciktiysa hesaplamada yap.
merhaba bana yardimci olur musun lutfenUzun süredir bir yazılım üzerinde çalışıyorum. Şu sıralar tamamlanan bu yazılım, anne adayının adet bilgilerini analiz ederek cinsiyet seçimini mümkün kılmaktadır. Bu konuya merakım tıp dünyasında cinsiyet ile adet gün ve saatlerinin [/B]ilişkisini araştırmamla başladı. Bulguları ve bilimsel bilgileri yazılıma dönüştürdüm. Tamamen bilimsel olan bu yöntemin kesinlikle çin takvimi ile ve astroloji ile alakası yoktur.
Analiz için anne adayının en az 3 adetinin başlangıç gün ve saatleri yazılıma girilmektedir. Saatlerin ve günlerin net ve doğru olması zorunludur. Yazılım, bu tarihleri,saatleri, spermin ulaşma hızı, yumurtanın ömrü ve daha pek çok veriyi kullanarak hesaplama yapar. Erkek bebek için tek bir gün ilişki zamanı verir. Kız bebek için ise 2 gün ilişki zamanlaması verilmektedir. Yazılımda risk hesaplaması için mutlaka istenilen cinsiyetin de girilmesi gerekir, bundan dolayı tarih ve saatlerinizle beraber istediğiniz cinsiyeti de net bir şekilde yazın.
Yine tıbbi açıdan kanıtlanmış kurallar, analize eklenir. Örneğin erkek bebek için yazılımın verdiği gün ve saatte ilişki olmalıdır ve bu zamandan 4-5 gün öncesinde hiç cinsel ilişki olmamalıdır. Ayrıca verilen günleri uygulayacak kişi o ay grip ilaçları, ağrı kesiciler dahil hiçbir ilaç almamalıdır.
Bu yöntemle cinsiyet seçimi için anne adayının kadın sağlığı açısından tamamen sağlıklı olması gerekir. Bunu adet döngünüze bakarak anlayabilirsiniz. Adet döngüsü 28'in altında olan bayanlar sağlıklıdır ve bu yöntemi kullanabilir. Adet döngüsü 28 üstü olan bayanlarda mutlaka iltihap, yara, mantar gibi yumurtlamayı geciktirici rahatsızlıklar vardır. Bu yüzden adet döngüsü 28 üstü olan bayanların bu yönteme göre gün almasının anlamı yoktur.
Örnek Adet bilgisi :
TARİH 1: 25.01.2009 21.30.00
TARİH 2: 28.12.2008 12.30.00
TARİH 3: 30.11.2008 01.00.00
Şayet bu yöntemi denemek isteyen varsa en az son 3 adet döneminde ilaç almamalı. Başlangıç gün ve saatlerini not almalı. Tarihini gün ve saat olarak buraya yazarsa yardımcı olmaya çalışırım. Ama lütfen unutmayın garanti bir yöntem değil, sadece şansı arttırmak içindir. Saygılar ve sevgiler..
yani 30 u 31 e baglayan gece saat 1de.merhaba bana yardimci olur musun lutfen
son uc ay adet tarihlerim 16 ocak 2011 - 18 aralik 2010- 19 kasim 2010 saatleri tam hatirlamiyorum ama ogle aksam arasi vakitlerdi
31 ocak 2011 gece 1de hamile kaldim sanirim.cinsiyetini cok merak ediyorum
Merhaba teravetcim,
1 Subatta ben birkac kez daha testi denedim.. Hep negatif cikti. Zaten digital tarafini cikardigimda da, cizgiler cok silik gorunuyordu..
2 Subatta oglen ve aksam denedim testi, her ikisinde de pozitif / gulen yuz cikti.. zaten icine baktigimda da cizgiler cok belirgindi..
3 Subat aksam ustu / aksami kasiklarimda cok agri oldu.. Herhalde catlama o ara oldu..
4 Subat ogleden sonra 3 gibi iliski oldu..
Malesef gec kaldik.. Bu kadar gec olunca hamile kalma imkanim kalmadi bu ay herhalde degil mi?
bence de geç kalınmış ama bekleyip görmek lazım. adet olursan saatiyle yazmayı unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?