Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192

saatlerini de yaz bir an once, bir daha aramakla ugrasmasin teravet. Yumurtlaman cok uzak gorunmuyor.

:2:
bacım son döngün 25 gün ondan önceki 26,9 gün sürmüş. 25 güne göre 11 inde, 26,9 a göre 13 ünde ovulasyon olacak. erkek bebek için yüksek döngüye göre hareket edilmeli . o yüzden 13 şubat öğle 12 de erkek bebek için iyi bir zaman.bu ay hiç ilaç alımı falan olmuş muydu?

canım bende kız için gün istemiştim ama görmedin galiba
28 kasım 20.00
29 aralık 20.30
28 ocak 18.00
kız için bu ay çok acil lütfen lütfenn

yok teravetcim.inşallah bu ay tutar

momofcum ben teravetin yıllanmış üyesiyim.benim kayıtlar onda kayıtlı sağolsun bi senedir neredeyse ilgileniyor ama tutturamıyorum o ayrı mesele

Anladim, topigin abonesisin. Insallah yakinda biter aboneligin. Allah gonlune gore versin insh

teravet acil cevap canım bugün yumurtamın çatlaması imkansız zira 13mmmiş
yani eski düzenime göre gün alıyım ben.dr 2 3 güne çatlar dedi...bu tahmine göre bi saat verebilirmisin.13ündemi denesem.gerçe dr 14de gel dedi.benim tahminim 13de çatlar ama saat konusunda tereddütüm var.....

cevap yazmışsın zaten teravetcimteşekkür ederim...13ünde kendime çok dikkat edeyim bakalım.hissedersem olur.pazara denk geliyo o sebepten dra gidemiycem

bacım normal şartlarda günde 2-2,5 mm büyür. Eski döngüler gibi olursa 13 ü 19.00 gibi yumurtlama olur. test uygulasana her gün. bacım clearblue hamilelik monitörü alsan kesin gününü bilirsin işte

bacım normal şartlarda günde 2-2,5 mm büyür. Eski döngüler gibi olursa 13 ü 19.00 gibi yumurtlama olur. test uygulasana her gün. bacım clearblue hamilelik monitörü alsan kesin gününü bilirsin işte

mimoza, saat filan ugrasip kacirma yumurtayi ya da asidik zamana kalip uzulme sonradan. Bence de 13. de sabahtan ya da hangi saat ciktiysa hesaplamada yap.

mimoza, saat filan ugrasip kacirma yumurtayi ya da asidik zamana kalip uzulme sonradan. Bence de 13. de sabahtan ya da hangi saat ciktiysa hesaplamada yap.

yarın pazar şanslıyım istediğim saat denerim.bu ay testim yok maalesef..monitör alsaydım en başta daha ucuza gelecektiyarın akşamüstü denerim.
zaten drda günde 2 2,5 mm büyür pazartesine kadar çatlamış olur demişti.saol canım.kalamazsam bakalım reglim ne zaman gelicek.

merhaba bana yardimci olur musun lutfen
son uc ay adet tarihlerim 16 ocak 2011 - 18 aralik 2010- 19 kasim 2010 saatleri tam hatirlamiyorum ama ogle aksam arasi vakitlerdi
31 ocak 2011 gece 1de hamile kaldim sanirim.cinsiyetini cok merak ediyorum

merhaba bana yardimci olur musun lutfen
son uc ay adet tarihlerim 16 ocak 2011 - 18 aralik 2010- 19 kasim 2010 saatleri tam hatirlamiyorum ama ogle aksam arasi vakitlerdi
31 ocak 2011 gece 1de hamile kaldim sanirim.cinsiyetini cok merak ediyorum
yani 30 u 31 e baglayan gece saat 1de.

teravetcim son 3 adetim 26.12.2010-10:35 23.01.2011-09:35 19.02.2011-17:35 tam saat olarak tuttum cnm erkek bebek için bakabilirmisin?

bence de geç kalınmış ama bekleyip görmek lazım. adet olursan saatiyle yazmayı unutma.

Teravetcim, 18 subat oglen 1 gibi adetim basladi ve 19 subat sabah 10-11'den sonra artti..

Bana erkek icin tekrar saat verebilirmisin?

Bu arada son 2 haftadir cok hastaydim, antibiyotik filan kullandim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…