merhaba bana yardimci olur musun lutfen
son uc ay adet tarihlerim 16 ocak 2011 - 18 aralik 2010- 19 kasim 2010 saatleri tam hatirlamiyorum ama ogle aksam arasi vakitlerdi
31 ocak 2011 gece 1de hamile kaldim sanirim.cinsiyetini cok merak ediyorum
29 kasım 2010 18.00
28 aralık 2010 16.00
25 ocak 2011 11.00
kız bebek için hesaplayabilirmisiniz lütfen
teravetcim son 3 adetim 26.12.2010-10:35 23.01.2011-09:35 19.02.2011-17:35 tam saat olarak tuttum cnm erkek bebek için bakabilirmisin?
Teravetcim, 18 subat oglen 1 gibi adetim basladi ve 19 subat sabah 10-11'den sonra artti..
Bana erkek icin tekrar saat verebilirmisin?
Bu arada son 2 haftadir cok hastaydim, antibiyotik filan kullandim..
cnm çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok sağol nolur sana ulaşabilelim bizi bırakma sakıııınnnnn
eren sen bu ay deneme yapcakmısın diyet takviye filan yaptınmı[/QUOTE
teravet burda nasıl bir diyetten bahsettin çok anlamadım ama diyet lafı geçince merak ettim benim bahsettiğim fazla kiloları vermek için yaptığımız diyetin adet saatlerine olumsuz etkisi yoktur umarım gerçi yaptığım dengeli sağlıklı bir diyet ilaç hiç almıyorum adetlerimde gayet iyi gidiyor mailimde saatleri yazmıştım umarım okuyabilmişsindir kendine iyi bak sevgiler..
bacım 29 un üstüne çıkmış. çok sağlıklı olmaz 28 altında olmalı
teravetcim ya bu yöntemde ilaç kullanmamamız gerekiyorya buna krem ve pomadlarda dahilmi? birde bu cinsiyet için diyet ile ilgili kafam karıştı erkek bebek için diyet yapmaya başladım ama biraz zor oluyor buna dair net bir liste falan yokmu yani dr. uğur ateş'i aradım o bir liste veriyormuş erkek bebek için potasyum ve sodyum birde protein diyor asla kalsiyum magnezyum yok ama başka bir yerde erkek bebek için hergün 1 maden suyu için diyor maden suyundada magnezyum var bununla ilgili nette araştırmalar yapıyorum ama kafam karıştı çokyani şunu yiyin bunu yemeyin diye bişi yok napıcaz? sen ne düşünüyorsun?
Evet ya, farketmemistim ben, 29un ustune cikmamis ama 29 gun olmus...
Bir onceki 20 Ocakti, simdiki 18 Subat.. 29 gun ediyor..
Anladim sen tarih veremiyorsun ama, benim hesapladigim kadariyla benim ovulationim 4-5 mart civarinda olcak.. Ben ovulasyon testleriyle takip edip, pozitif oldugunda denesem olmaz mi?
Bu ay denemek istiyorum cok...
ilk döngü 28 üstü. bir dönem daha kaydet bilgilieri sonra bakalım.
tamam madem bu ay mutlaka deneyeceğim diyosun sen pozitif çıkınca haber verirsin
yalnız benim adetimde bir düzensizlik olmaya başladı ilk 2 gün leke geliyor sonra normal adete dönüyor hap kullanmama rağmen böyle olmaya başladı
23 şubat 17:00
25 ocak 11:00
28 aralık 16:00
29 kasım 11:00
buradaki diyetten bahsetmiştim
merhaba teravet 3 aydır tek gün olarak deniyorum ama olmadı bişey galiba yumurtlama gününü denk getiremedim tarihleri yazıyorum sana zahmet bakabilirmisin erkek için
4 ocak 11,00 öğle
2 şubat 10,50 öğle
27 şubat 8,30 sabah
Darkangel, teravetten gun alarak mi deniyordun? Neye gore deniyordun (test filan yaparak mi..) ve 3 aydir olmadi? Merak ettim...
teravet ile ilgisi yok canım ben eczaneden aldığım ovulasyon testi ile denemye çalıştım tek ilişki olarak 28 günün üstündeydi oyüzden teravet e danışmadım üstü olunca gün veremiyo çünkü yumurtlama günü denk gelmedi yada çatlamada sorun var önce bir teravet e danışmak istedim zaten doktora görünücem hepimizin allah gönlüne göre versin inşallah...Darkangel, teravetten gun alarak mi deniyordun? Neye gore deniyordun (test filan yaparak mi..) ve 3 aydir olmadi? Merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?