Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
Teravet sana mail attım lütfen bir ara bak bir de buraya uğra arada baksana herkes seni bekliyor
niredesin sennn...

Son düzenleme:

bacım 29 un üstüne çıkmış. çok sağlıklı olmaz 28 altında olmalı

Evet ya, farketmemistim ben, 29un ustune cikmamis ama 29 gun olmus...
Bir onceki 20 Ocakti, simdiki 18 Subat.. 29 gun ediyor..

Anladim sen tarih veremiyorsun ama, benim hesapladigim kadariyla benim ovulationim 4-5 mart civarinda olcak.. Ben ovulasyon testleriyle takip edip, pozitif oldugunda denesem olmaz mi?

Bu ay denemek istiyorum cok...

buradaki diyetten bahsetmiştim

tamam madem bu ay mutlaka deneyeceğim diyosun sen pozitif çıkınca haber verirsin

ilk döngü 28 üstü. bir dönem daha kaydet bilgilieri sonra bakalım.

yalnız benim adetimde bir düzensizlik olmaya başladı ilk 2 gün leke geliyor sonra normal adete dönüyor hap kullanmama rağmen böyle olmaya başladı
23 şubat 17:00
25 ocak 11:00
28 aralık 16:00
29 kasım 11:00

tamam madem bu ay mutlaka deneyeceğim diyosun sen pozitif çıkınca haber verirsin

Tamam Teravetcim, haber veririm..
Yani pozitif ciktiginda deneyeyim mi?
haber verip senden cevap beklersem kaciririm zamani.. :) sana ulasmak zor.. :)

Bir daha hesapladim, 3-5 mart civari olmali...
Bu ay neden boyle uzun surmus anlamadim, antibiyotiklerden olmali...

buradaki diyetten bahsetmiştim

tamam sağolasın canım
eğer bana gün verecek olsaydın hangi gün ve saati verirdin erkek için
keşke geri döünüş yapanlar olsa sende programını test etmiş olurdun neyse beni bekle sen 2 ay sonra falan başlarım sana mutlaka haber vericem

AS1= 10 ARALIK 2010 16:30
AS2= 02 OCAK 2011 19:30
AS3= 29 OCAK 2011 05:40
AS4= 22 ŞUBAT 2011 09:40

merhaba teravet 3 aydır tek gün olarak deniyorum ama olmadı bişey galiba yumurtlama gününü denk getiremedim tarihleri yazıyorum sana zahmet bakabilirmisin erkek için
4 ocak 11,00 öğle
2 şubat 10,50 öğle
27 şubat 8,30 sabah

Darkangel, teravetten gun alarak mi deniyordun? Neye gore deniyordun (test filan yaparak mi..) ve 3 aydir olmadi? Merak ettim...

Son düzenleme:
Darkangel, teravetten gun alarak mi deniyordun? Neye gore deniyordun (test filan yaparak mi..) ve 3 aydir olmadi? Merak ettim...
teravet ile ilgisi yok canım ben eczaneden aldığım ovulasyon testi ile denemye çalıştım tek ilişki olarak 28 günün üstündeydi oyüzden teravet e danışmadım üstü olunca gün veremiyo çünkü yumurtlama günü denk gelmedi yada çatlamada sorun var önce bir teravet e danışmak istedim zaten doktora görünücem hepimizin allah gönlüne göre versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…