canımm benimde bakarmısın acaba hem erkek hem kız icin zamanlarını ogrenebilir miyim
10 mart 17:30
7 nisan 3:00
5 mayıs 10:20
adet zamanlarım vakit bulurda yazaran sevinirim simdiden tesekkür ederim
evet oldu sankı hamıle degılmısım gıbı hıc bır belırtım yok umıtsız olusumda etkı edıyo oyle ıste saolun
teravetcmm selam
ben de yazıyım adet günlerimi öncekilerin saatinden çok emin değilim ama yaa:1no2:
4 mart:saatini hatırmamadım
1 nisan: gece olmuş sabah kalktığımda gördümCADIARZU
28 nisan: sabah 6 ya da 7
çok teşekkürler cnm,emeğine sağlık KIZ BEBİŞ İÇİN BAKAR MISINa.s
7 mayısta 22.00 de olsun sonra yapmak yasak.
bende erkek istiyorum 2. yi ama saatleri net değil ortalama olarak var olurmu cnm yaa
hımm kızz için 2 gün oluodu dimi teravet bak benimki 1 günmüş yaw teşekkür ederim cnmcm çok saol inşallah olur,,olmazsa gene yazcam sana büyük ihtimalle 25 mayıs adet günüm nasipse dimi?öptüm seni:1hug:
bende adet tarihlerimi vereyim bilgilendirirsen sevinirim.bir kızım var allah uzun ömür versin ona ama tabi gönül istiyor bide oğlum olmasını.şimdiden teşekkürler. 7 mayıs 2009 sabah 8 00 12 nisan 2009 sabah 8 00 16 mart 2009 öğleden önce 11 gibi
teravetcm selam cnm ben sana adet tarihlerimi vermiştim(4 mart,1 nisan ve 28 nisan) sen de bana 7 mayıs 22:00 demiştin kızz bebiş için,,ama dün olmadı bugün saat 17:00de oldu cnm yaw erkek bebiş ihtimali daha mı fazla olur şimdifisfisfisa.s.
yo yine kız olma ihtimali daha fazla. başarı ihtimali düşer ama .
cnm bana kız için 9 mayıs 05 demiştin sabah 5 mi biz 9 mayıs gece yptık 10unda yani tutarmı yine gerçi tutsun kız erkek farketmez
25 ve 27 sürmüş . normalde kaç gün sürer adetleriniz? önceki günler de varsa verebilir misiniz?
teravetcm yaw meşgul ediorum seni ama cnmcm,cvp gelmedi de ondan,,benim 11 mayıs salı yumurtlama günüm,8inden sonra olanlar da erkek ihtimali mi çok cnm,,çok saol öptüm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?