adet süren giderek düşüyor
28 mayıs gecesi ve
31 mayıs 24.00'te
canım benım kıne bırdaha bakarmısın 27 ocak 26 subat 24martsaat16:50 19nısansaat15:30 20mayıs17:00 erkek ve kız ıcın lutfen senlde yoruyoruz helal et
kız ıcınmı erkek ıcınmı
4 haziran saat öğle 13.00 önceinde 5 gün cinsel perhiz olacak
Uzun süredir bir yazılım üzerinde çalışıyorum. Şu sıralar tamamlanan bu yazılım, anne adayının adet bilgilerini analiz ederek cinsiyet seçimini mümkün kılmaktadır. Bu konuya merakım tıp dünyasında cinsiyet ile adet gün ve saatlerinin ilişkisini araştırmamla başladı. Bulguları ve bilimsel bilgileri yazılıma dönüştürdüm. Tamamen bilimsel olan bu yöntemin kesinlikle çin takvimi ile ve astroloji ile alakası yoktur.
Analiz için anne adayının en az 3 adetinin başlangıç gün ve saatleri yazılıma girilmektedir. Saatlerin ve günlerin net ve doğru olması zorunludur. Yazılım, bu tarihleri,saatleri, spermin ulaşma hızı, yumurtanın ömrü ve daha pek çok veriyi kullanarak hesaplama yapar. Erkek bebek için tek bir gün ilişki zamanı verir. Kız bebek için ise 2 gün ilişki zamanlaması verilmektedir. Yazılımda risk hesaplaması için mutlaka istenilen cinsiyetin de girilmesi gerekir, bundan dolayı tarih ve saatlerinizle beraber istediğiniz cinsiyeti de net bir şekilde yazın.
Yine tıbbi açıdan kanıtlanmış kurallar, analize eklenir. Örneğin erkek bebek için yazılımın verdiği gün ve saatte ilişki olmalıdır ve bu zamandan 4-5 gün öncesinde hiç cinsel ilişki olmamalıdır. Ayrıca verilen günleri uygulayacak kişi o ay grip ilaçları, ağrı kesiciler dahil hiçbir ilaç almamalıdır. Yüksek başarı için anne adayının adet döngüsünün 28 ve altı olması, düzenli adet aralıklarının olması gerekmektedir.
Örnek Adet bilgisi :
TARİH 1: 25.01.2009 2100
TARİH 2: 28.12.2008 1200
TARİH 3: 30.11.2008 01:00:00
Şayet bu yöntemi denemek isteyen varsa en az son 3 adet tarihini gün ve saat olarak buraya yazarsa yardımcı olmaya çalışırım. Ama lütfen unutmayın garanti bir yöntem değil, sadece şansı arttırmak içindir. Saygılar ve sevgiler..
slm teravetcim bana da bakarmısın erkek için istiyorm
ilk sat-1 nisan saat-21,38 akşam
ikinci-28 nisan saat-15-30 yada 16-00 öğleden sonra
üçüncü - 24 mayıs saat 08-00 sabah
canım bir kızım var erkek için bakarsan sevinirimhihoyyyt
merhaba teravet,
ben aranıza yeni katıldım. ben de bir bebek sahibi olmak istiyorum ancak 3 aydır denememize rağmen henüz başaramadık. ben de faydalı olduğunuzu görünce size danışmak istedim. yalnız ben kronik hastalığım nedeniyle sürekli ilaç kullanmak zorundayım. bebek düşünmeye başlayınca doktorum dozlarını azalttı gerçi. bu şekilde devam etmem gerekiyor.
benim adet tarihlerim genelde 25-26 günde bir ve 6-7 gün kadar sürüyor. seyahati yorgunluk gibi durumlarda 2-3 gün kadar önce ya da sonra olabiliyor. vereceğim tarihlerden ikincisinde griptim. sanırım bu nedenle 29. gün adet olabildim. kız ve erkek bebek için de tarih verebilirseniz sevinirim.teşekkürler...
- 06 nisan 2009 saat 23.00 civarı (saatinden çok emin değilim sabah saatleri de olabilir)
- 05 mayıs 2009 saat 16.15
- 30 mayıs 2009 saat 06.00
Merhaba teravat, keşke daha önce rastlasaydım sana ben temuzda yada ağustosda hamile kalmak istiyorum banada bilgi verebilirmisin.Yalnız ben bir hafta adetimi geciktirmek için ilaç kulandım normalde düzenlidir adetim özel bir sebepten ertelettim.haziran ayında bu sebeple adet görmedim.Birde mesela bana bir işaret gelir hafif leke gibi ama 3-4 gün sonra gerçek anlamda kanamam başlar.Kanamayı başlangıç saymalıyız değilmi?
13 ocak gece(gece yarısı olurum genelde)
7 şubat gece
6 mart gece
1 nisan gece
28 nisan gece
normalde haziran 26 da olmam gerekiyordu ama ben ilaç aldım
6 Haziran gibi bekliyorum
sence bu bilgilerle bana yardımcı olabilirmisin? Erkek bebek istiyoruz.Eğer dersen bu bilgiler eksik yada olmaz haziran ve temmuzdaki adet tarihlerimi yazar sana haber veririm yine saatleri ile birlikte tabii
Teşekkürler
adetler düzensiz daha fazla veri lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?