Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
canım benım kıne bırdaha bakarmısın 27 ocak 26 subat 24martsaat16:50 19nısansaat15:30 20mayıs17:00 erkek ve kız ıcın lutfen senlde yoruyoruz helal et

slm
kızlar burda cinsiyeti tutturan varmı çok merak ettim. eğer oluyorsa bende 2. bebek için katılırım aranıza yaklaşık bi 3 sene sonrahihoyyyt

ok canım daha oncesındede 4hazıran saat22:00 de demıstın de oyuzden.kusara bakma arkadasımla benım kını aynı zaman da gondermıstım daha once. ıkısını cevabınıda arkadasımada bakarmısın yazdıgım yazıya alıntı yapmıssın. oyuzden emın olamadım.TESEKKUR EDERIM HAYIRLISI ARTIK

bılmıyorum canım benım de ılgımı cektı ıkıncı cocugu dusunuyorum denıcem tabı once rabbımden hayırlı salıklısı ınsallah

saol canım ınsallah sanada oyle zaten dunya tatlısı bır kızım var allah onu bana bagıslasın amın rabbım olmanyanlar versın ınsallah bu guzel duyguyu onlara tattırsın

Tarevetcim ben yumurta takibi yaptırıyorum sonuçları bana söle demiştin.Bugün gittim 18,20 dedi büyük ihtimal pazar,pazartesi çatlar dedi o günler eşinle birlikte ol dedi salı günü belki %50 şansın olabilir dedi.

ocean09 kullanıcısından alıntı
27 nisan saat 12:00
-30 mart saat 15 civarı
27 şubt saat 10 :00 da
bide görünüyosa 10 mayıs ta korunmadan ilişkiye girdik saat gece 2 gibi ne gözüküyo çok mu oldum kusura bakma şimdiden çok teşekkür ederim adet günlerim 30 gün ara ve 5 gün sürüyor.

geç gördüm kusura bakma

son adet 28
önceki 31 gün sürmüş

%50 ye %50 ihtimal olur senin ilişkiye girdiğin dönemde

gelecek ay adet olunca yine yaz
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
canım benim adet geçikti 5 gün galiba hamileyim bide sana zahmet olucak ama cinsiyetine bakarmısın

merhaba teravet,
ben aranıza yeni katıldım. ben de bir bebek sahibi olmak istiyorum ancak 3 aydır denememize rağmen henüz başaramadık. ben de faydalı olduğunuzu görünce size danışmak istedim. yalnız ben kronik hastalığım nedeniyle sürekli ilaç kullanmak zorundayım. bebek düşünmeye başlayınca doktorum dozlarını azalttı gerçi. bu şekilde devam etmem gerekiyor.
benim adet tarihlerim genelde 25-26 günde bir ve 6-7 gün kadar sürüyor. seyahati yorgunluk gibi durumlarda 2-3 gün kadar önce ya da sonra olabiliyor. vereceğim tarihlerden ikincisinde griptim. sanırım bu nedenle 29. gün adet olabildim. kız ve erkek bebek için de tarih verebilirseniz sevinirim.teşekkürler...

- 06 nisan 2009 saat 23.00 civarı (saatinden çok emin değilim sabah saatleri de olabilir)
- 05 mayıs 2009 saat 16.15
- 30 mayıs 2009 saat 06.00

Merhaba teravat, keşke daha önce rastlasaydım sana ben temuzda yada ağustosda hamile kalmak istiyorum banada bilgi verebilirmisin.Yalnız ben bir hafta adetimi geciktirmek için ilaç kulandım normalde düzenlidir adetim özel bir sebepten ertelettim.haziran ayında bu sebeple adet görmedim.Birde mesela bana bir işaret gelir hafif leke gibi ama 3-4 gün sonra gerçek anlamda kanamam başlar.Kanamayı başlangıç saymalıyız değilmi?
13 ocak gece(gece yarısı olurum genelde)
7 şubat gece
6 mart gece
1 nisan gece
28 nisan gece
normalde haziran 26 da olmam gerekiyordu ama ben ilaç aldım
6 Haziran gibi bekliyorum

sence bu bilgilerle bana yardımcı olabilirmisin? Erkek bebek istiyoruz.Eğer dersen bu bilgiler eksik yada olmaz haziran ve temmuzdaki adet tarihlerimi yazar sana haber veririm yine saatleri ile birlikte tabii
Teşekkürler

Slm erturkfts ,senin adet tarihlerimiz aynı çok şaşırdım 1 nisan ve 28 nisan ama ben mayısta 26 gibi bekliyordum ilaç kullandım ertelettim ( Merak ettim Mart ve şubatta hangi günlerde oldu?

adetler düzensiz daha fazla veri lazım

ilk lekeyi sayacaksınız. adet olunca yazın ama ilacın etkisi vardır. o sayılmaz siz yazın 2-3 ay ilaçsız şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…