merhaba teravet,
ben aranıza yeni katıldım. ben de bir bebek sahibi olmak istiyorum ancak 3 aydır denememize rağmen henüz başaramadık. ben de faydalı olduğunuzu görünce size danışmak istedim. yalnız ben kronik hastalığım nedeniyle sürekli ilaç kullanmak zorundayım. bebek düşünmeye başlayınca doktorum dozlarını azalttı gerçi. bu şekilde devam etmem gerekiyor.
benim adet tarihlerim genelde 25-26 günde bir ve 6-7 gün kadar sürüyor. seyahati yorgunluk gibi durumlarda 2-3 gün kadar önce ya da sonra olabiliyor. vereceğim tarihlerden ikincisinde griptim. sanırım bu nedenle 29. gün adet olabildim. kız ve erkek bebek için de tarih verebilirseniz sevinirim.teşekkürler...
- 06 nisan 2009 saat 23.00 civarı (saatinden çok emin değilim sabah saatleri de olabilir)
- 05 mayıs 2009 saat 16.15
- 30 mayıs 2009 saat 06.00
9 haziran öğle 12.00 erkek bebek için
kız için gün geçmiş
sorumu yanıtladığınız ve ayırdığınız zaman için çok teşekkür ederim teravet hanım. biz daha önceki tarihlerde de kaçırmayalım diye denedik. bakalım, sonuç olumlu olursa sizi haberdar ederim. hoşcakalın...
siz kız bebek mi istiyorsunuz?
slm teravet,,ben sana adet tarihlerimi ve ilşki terihlerini versem erkek mi kız mı gibi bi tahminde bulunabilrmisin cnm
24 mayıs00
28 nisan:08:00
1 nisan:sabah bunlar adetler
ilşki günleri de şu şekilde oldu: 7 haziran öğle 12:00-13:00 arası
1 haziran akşamüstü 18:00
31 mayıs öğle 12:00
teşekkürlerrrrŞeniz
pelinselin ben bulunayim 31 ve 1 haziran da tuttuysa erkek olma ihtilamli var ama regl kac gün sürdü onuda yazarmisin???
aslında geniş zamanda ilişkiler olmuş net bi tahmin yapılamaz. ama ben kız olacağını sanıyorum.
slm cnm 24 mayısta başladı 29 mayısta bitti,,bekliormm:1hug:
canim dedgim gibi benim inandigim yöntem regl bitimi iliski ye yakin olmus egerki 31 ve 1 haziranda olan iliki tuttusa oglun olma sansi yüksek eger 7 sinde olan tutarsa kiz insallah hayirlisi ile bir hamis ol sonuca bakariz
Selam.Benim kizim var erkek bebek icin hangi aylarda hamish kalmaliyim
son adet tarihim 29 mayis saat 11:00
onceki 30 nisan saat 10:00
ondan onceki 29 mart saat 21:00
bir de bu ay hamile kalirsam bebegin cinsiyeti ne?
tesekkurler
slm teravet daha öncede sana adet tarihlerimi yazmıştım %50 ihtimal yazmıştın ilişkiye girdiğim tarih için canım ben 3 haftalık hamileyim tutturdum %50 yi şimdi sana sormak istediğim cinsiyeti ne olur sana tekrar yazıyorum adet tarihlerimi şimdiden alakana teşekkür ederim
27 şubat----saat 10:00
30 mart------saat 15: civarı
27 nisan-----saat 12:00
ilişki tarih-----10 mayıs gece 01:30 la 02:00 arası
Canım gebeliği bu ayda Allah nasip etmedi sana tekrar günlerimi gönderiyorum erkek için;
18.04.2009 saatini bilmiyorum ama gündüz
18.05.2009 öğle 12:30 civarı
15.06.2009 sabah 11:30 civarı
Canım aslında hep 28 çekiyordu 3 ay önce yara yaktırdım 3 adet tarihlerim aynı tarihte oldu.heralde normale dönmeye başladı.17 haziranda yumurta takibine tekrar gitcem.Allahım inş.bu ay sağlıklı bir bebek verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?