Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192

9 haziran öğle 12.00 erkek bebek için

kız için gün geçmiş

Son düzenleme:
9 haziran öğle 12.00 erkek bebek için

kız için gün geçmiş

sorumu yanıtladığınız ve ayırdığınız zaman için çok teşekkür ederim teravet hanım. biz daha önceki tarihlerde de kaçırmayalım diye denedik. bakalım, sonuç olumlu olursa sizi haberdar ederim. hoşcakalın...

slm teravet,,ben sana adet tarihlerimi ve ilşki terihlerini versem erkek mi kız mı gibi bi tahminde bulunabilrmisin cnm
24 mayıs00
28 nisan:08:00
1 nisan:sabah bunlar adetler
ilşki günleri de şu şekilde oldu: 7 haziran öğle 12:00-13:00 arası
1 haziran akşamüstü 18:00
31 mayıs öğle 12:00
teşekkürlerrrrŞeniz

siz kız bebek mi istiyorsunuz?

aslında bizim özellikle istediğimiz bir cinsiyet yok çünkü olursa ilk bebeğimiz olacak. benim gönlüm kızdan yana ama 3-4 yıldır sağlık problemlerim nedeniyle beklediğimizden
sadece sağlıkla ve sağlıklı bir bebek sahibi olmak arzusundayız. inşallah buradaki herkesin dilediği gibi olur...

pelinselin ben bulunayim 31 ve 1 haziran da tuttuysa erkek olma ihtilamli var ama regl kac gün sürdü onuda yazarmisin???

aslında geniş zamanda ilişkiler olmuş net bi tahmin yapılamaz. ama ben kız olacağını sanıyorum.

slm cnm 24 mayısta başladı 29 mayısta bitti,,bekliormm:1hug:

canim dedgim gibi benim inandigim yöntem regl bitimi iliski ye yakin olmus egerki 31 ve 1 haziranda olan iliki tuttusa oglun olma sansi yüksek eger 7 sinde olan tutarsa kiz insallah hayirlisi ile bir hamis ol sonuca bakariz

Selam.Benim kizim var erkek bebek icin hangi aylarda hamish kalmaliyim
son adet tarihim 29 mayis saat 11:00
onceki 30 nisan saat 10:00
ondan onceki 29 mart saat 21:00
bir de bu ay hamile kalirsam bebegin cinsiyeti ne?
tesekkurler

slm teravet daha öncede sana adet tarihlerimi yazmıştım %50 ihtimal yazmıştın ilişkiye girdiğim tarih için canım ben 3 haftalık hamileyim tutturdum %50 yi şimdi sana sormak istediğim cinsiyeti ne olur sana tekrar yazıyorum adet tarihlerimi şimdiden alakana teşekkür ederim
27 şubat----saat 10:00
30 mart------saat 15: civarı
27 nisan-----saat 12:00
ilişki tarih-----10 mayıs gece 01:30 la 02:00 arası

canim dedgim gibi benim inandigim yöntem regl bitimi iliski ye yakin olmus egerki 31 ve 1 haziranda olan iliki tuttusa oglun olma sansi yüksek eger 7 sinde olan tutarsa kiz insallah hayirlisi ile bir hamis ol sonuca bakariz

tamam cnm çok teşekkürler,,hayırlısıyla ve sağlıkla hamiş kalırım inşallah,,sonucumu bildircem size öptümyerimseniben

Selam.Benim kizim var erkek bebek icin hangi aylarda hamish kalmaliyim
son adet tarihim 29 mayis saat 11:00
onceki 30 nisan saat 10:00
ondan onceki 29 mart saat 21:00
bir de bu ay hamile kalirsam bebegin cinsiyeti ne?
tesekkurler

normalde kaç gün sürer adet döneminiz 30 gün mü

erkek bebek için 13 haziran 23.00

zaten ben cinsiyet için %50 ye 50 demiştim.

Canım gebeliği bu ayda Allah nasip etmedi sana tekrar günlerimi gönderiyorum erkek için;
18.04.2009 saatini bilmiyorum ama gündüz
18.05.2009 öğle 12:30 civarı
15.06.2009 sabah 11:30 civarı

Canım aslında hep 28 çekiyordu 3 ay önce yara yaktırdım 3 adet tarihlerim aynı tarihte oldu.heralde normale dönmeye başladı.17 haziranda yumurta takibine tekrar gitcem.Allahım inş.bu ay sağlıklı bir bebek verir.

28 HAZİRANDA YUMURTLAMA GÖRÜNÜYOR . doktora gittikten sonra tekrar görüşelim daha net olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…