Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
Arkadaşlar selam ben yeni katılıyorum aranıza birkaç gündür yazılanları okudum çok ilgimi çekti merak ettim heyecanla hamile kalan arkadaşların cinsiyetleri öğrenmesini bekliyorum. ama 3 gündür kimse birşey yazmamış nerelerdesiniz. Teravet hanım merhaba sizi tebrik ederim, gün isteyen herkese dönüp cevap yazmışsınız bu ilginizden dolayı takdir ediyorum sizi. Benim bir tane kızım var bir de oğlum olsun istiyorum Ağustos ayı gibi plan yapıyorum kısmetse inşallah, tam saatlerimi bilmediğim için size yazmamıştım, ama önümüzdeki aylarda tespit edip yazarsam bana da gün verir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim görüşmek üzere.Hoşçakalın.

merhaba
benim içinde kız bebiş için hesaplar mısın lütfen:)

28 nisan 16.30
23 mayıs 18.30
19 haziran 06.30

şimdiden çok teşekkürler...

olur tabi

teravetcim merhaba canımmmm
topiğinii okuyamadım daha sonraa
seninn yöntemlee cinsiyetii tutanlar oldumu canımm

cnm bana tekrar gün verirmisin

21.06.2009 sabah 4 pembe akıntı tam olarak 8 45 de gelmeye başladı
25.05.2009 10,48
30.04.2009 13:00
04.04.2009 10,50
08/03/2009 23:00 civarı zaten daha öncesi ocakta 8 martta düşük yaptım kız erkek fark etmez

Son düzenleme:
evet hangi saatte yaparsan yap baba etkili. Ama bu etki zamana göre değişiyor.

merhaba ben beş günlük geckmeden sonra bugün adet oldum moralim sıfır yani bana erkek bebek için zaman hesaplarmısın

1sat: 22 haziran 2009 saat 6
2sat:22 mayıs 2009 saat 6
3sat:26 nisan 2009 saat 15
4 sat:30 mart 2009 saati hatırlamıyorum eşim erkek istiyor yardımcı olrsan sevinirim

erkek bebek için veriyorum
2 temmuz 2009 da öğle 13'te ilişki olsun
öncesinde 5 gün cinsel perhiz

son adet neden gecikti stresten mi ilaçtan mı?

erkek bebek için veriyorum
2 temmuz 2009 da öğle 13'te ilişki olsun
öncesinde 5 gün cinsel perhiz

cnm bide kız için verirmisin bizim öğlen yammamız biraz imkansızda niyetim aslında hangi günler denk getirebilriz die cinsiyet ikinci planda benim için olsun da yeterki olsun teşekürler

merhaba arkadaşlar selam teravet selam orkdm sizi önceden de takip ediyordum yeniden bulduğuma çok sevindim, son iki aydır adet tarih ve saatlerini tutmayı bıraktım... aralık 08 den nisan 09 a kadar adeti ve yumurtlamayı kaydettim, uzun süren bir kararsızlık döneminden sonra artık oğlumun bir kardeşi olsun istiyorum.... Allah izin verirse kız bebeğim olsun istiyorum, aslında yumurtlamayı doktor kontrolünde takip edip yumurta çatlamadan 2 gün öncesine kadar da denemek niyetindeyim ama bu yöntemi deneyip de erkeği bulan arkadaşlar oldu mu? yada kızı tutturabilen bilmiyorum... Cevap verirseniz sevinirim....

hosgeldin
banueda bizi taniyorsun demek bu konuda tanimayan mi kaldi
neyse canim rabbim gonlundekini versin sana insallahh
ama dur simdi neredeyse deneme safhasinda olan bi bes arkadasimiz var onlarin sonuclari ne olacak sana bildiririz
hepsi hamile ve bi kac seyler uyguladilar teravet ve ekstralar
bi arkadasimiz kiz istedi sonuc erkek hemde ikizzzz
oglu vardi yine oglu olucak
hayirlisii benim dunyalaaaar tatlisi bi kizim var biliyosundur deliriyorum onun icin
ama gel gor ki dis etkenler neyse canim
gorusmek uzereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…