Arkadaşlar selam ben yeni katılıyorum aranıza birkaç gündür yazılanları okudum çok ilgimi çekti merak ettim heyecanla hamile kalan arkadaşların cinsiyetleri öğrenmesini bekliyorum. ama 3 gündür kimse birşey yazmamış nerelerdesiniz. Teravet hanım merhaba sizi tebrik ederim, gün isteyen herkese dönüp cevap yazmışsınız bu ilginizden dolayı takdir ediyorum sizi. Benim bir tane kızım var bir de oğlum olsun istiyorum Ağustos ayı gibi plan yapıyorum kısmetse inşallah, tam saatlerimi bilmediğim için size yazmamıştım, ama önümüzdeki aylarda tespit edip yazarsam bana da gün verir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim görüşmek üzere.Hoşçakalın.
merhaba
benim içinde kız bebiş için hesaplar mısın lütfen:)
28 nisan 16.30
23 mayıs 18.30
19 haziran 06.30
şimdiden çok teşekkürler...
25 haziranı 26 haziran a bağlayan gece 1.00 de olsun.
slm beni yanlış anlama ama bebeğin cinsiyetini baba belirlemiyormu yani hangi satte yaparsan yap baba etkili değilmi
evet hangi saatte yaparsan yap baba etkili. Ama bu etki zamana göre değişiyor.
cnm bana tekrar gün verirmisin
21.06.2009 sabah 4 pembe akıntı tam olarak 8 45 de gelmeye başladı
25.05.2009 10,48
30.04.2009 13:00
04.04.2009 10,50
08/03/2009 23:00 civarı zaten daha öncesi ocakta 8 martta düşük yaptım kız erkek fark etmez
merhaba ben beş günlük geckmeden sonra bugün adet oldum moralim sıfır yani bana erkek bebek için zaman hesaplarmısın
1sat: 22 haziran 2009 saat 6
2sat:22 mayıs 2009 saat 6
3sat:26 nisan 2009 saat 15
4 sat:30 mart 2009 saati hatırlamıyorum eşim erkek istiyor yardımcı olrsan sevinirim
son adet neden gecikti stresten mi ilaçtan mı?
Slm yas 33 oldu gec evlendim esimde 2 mayista varikosel ameliyati oldu onun icin bu ay cok istemistim ilac olarak sadece folic asit kullaniyorum anlayacagin stresten hayatimda ilk defa gecikti ilgin icin tesekkur ederim
erkek bebek için veriyorum
2 temmuz 2009 da öğle 13'te ilişki olsun
öncesinde 5 gün cinsel perhiz
3 temmuzu 4 temmuza bağlayan gece 04.00
teravetcim merhaba canımmmm
topiğinii okuyamadım daha sonraa
seninn yöntemlee cinsiyetii tutanlar oldumu canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?