arkadaşım geçmiş sayfalarda birçok kez yazdım.
"Yumurtanın gelişimine engel varsa(iltihap vs) rahim duvarının atılması normalden uzun sürer ve adet 28 üstü sürer. "
ve diyorum ki inanmak, uygulamak kişiye kalmış bir olay. sen inanmıyorsan inanmazsın uygulamazsın. ne yazmamı bekliyorsun ki? sen cinsiyet seçimi için yorumcuya ve astrolojiye bakmaya devam et arkadaşım.
pardon ama işinize gelmeyince neden tersliyorsunuz ben TIP FAKÜLTESı MEZUNU bir doktora inanmayı tercih ederim(Şu an cinsiyet belirlemede doktorların kabul ettiği tek yöntem tüp bebektir ama oda etik olmadığı için yasaktır) siz doktormusunuz yo cevap vermeyin uzatmak yada tartışmak niyetinde değilim ama 28 günden uzun sürüyorsa yok iltahap vardır yok engel vardır diyemezsiniz 28 günde adet gördüğü halde yumurtlamayan yumurtası olgunlaşmayan yani gebe kalmasına engel olan bir sürü bayan vardır buda bugün doktorumu arayıp sorarak öğrendiğim bilgi .
saygılar.
ayrıca her 30 31 gün süren pko değildir dediğim gibi her türlü tahlil ve tetkik uygunlamıştır bana gayet sağlıklı bir bayanım 14 yaşındam beride düzenli adet görürüm 30 günde bir .sadece belirtmek istedim teravet hanım daha fazla başlığınızı meşgul etmiycem yorumcu vs gibi yerlerde sadece eğlencedir
saygılar.
doktora gittiğinde hangi şikayetle gitmiştin sen? verdiği fitil ve antibiyotiğin adı neydi?
ben erkek olduğunu tahmin ediyorum. o karın ağrısı yumurtlamanın etkisi.
cinsiyeti öğrendim. herşeyden önce sağlıklı olması tek dileğim ama paylaşmak istedim erkek
kiz icin olan gunleri maalesef kacirdik rahatsizligimdan dolayi 15inde 11:30 da erkek icin olani uyguladik bakalim hayirlisi olur insallah saglikla gelir bebisim
ilk defa bu ay korunmadik dedigin saati uyguladik ve hamileyim acikcasi cok sasirdim bu kadar cabuk beklemiyordum teravetcim
cinsiyeti öğrendim. herşeyden önce sağlıklı olması tek dileğim ama paylaşmak istedim erkek
teravet banada kız cocuk icin bakarmısın. sat 4temmuzsaat8.30 sat 2agustossaat9.30 sat 31 agustosaat7.40
merhaba teravet sen bize saat 18 .00 de olsun demiştin ama biz 14.00 gibi ilişkiye girdik. bir saat kadar altıma yastık koyarak yattım yaklaşık 8, 9 gündür ilişkiye girmedik sence hamile kalma ihtimalimiz varmı bu saatte. varsa cinsiyeti ne olabilir. ben soğan suyu içtim eşimede keçi boynuzu kürü uyguladım . cevap verirsen çok mutlu olurum
merhaba teravet hanım çok şükür o mutlu haberi ben de verebilirim adet günüm 11 eylül dü ama 11 eylül de olmadı 12 sabahı test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı. testten sonra pazara gittik geldik kahverengi leke gelmiş bende adet başlıyor sandım ama akşama kadar leke devam etmesine rağmen kan gelmedi daha öncede 2 kere bebek kaybettiğim için acaba yine mi endişesi sardı bizi ve haftasonu hep yatttım dün yani pazartesi doktora gittik kan tahlili yapıldı kanda hamile olduğum çıktı. şuanda kullanmam gereken ilaçlar var onları içiyorum ve yatıyorum bizimki dünyaya gelmeden gitmeye çalışıyor yine adat döngüm 21 gün olduğundan daha bebeğim sadece 3 haftalık sayılır allahım eğer hayırlıysa buna ölür verir inşallah bu mübarek günde ve gecede hepimiz dua edelim inşallah .yardımların çok teşekkür ederim cinsiyet tahminini gebe kalırsan söylerim demiştin
merhaba arka arkaya iki üç tane yazışmayı alıntı yapmayı bilemiyorum haliyle siz de geçmiş yazışmaları aklınızda tutamazsınız sayfa 56, 57 de sizle yazışmıştık teşekkür etmek istedim gebe kalmadan önce cinsiyeti hiç farketmez diyor insan gebe kalıncada merak etmeden duramıyor.soğan kürünü kaç gün uyguladın?
ilişki zamanı iyi olmuş. dediğim zamanda yumurta akına benzeyen bir akıntınız var mıydı?
gebe kalırsan cinsiyetini söylerim :)
hamile kalmazsan 11 eylül 17.00-19.00 civarı adet olursun.
ilişkimizde 27.08 tarihinde saat 14.00 gibi oldu tek ilişkimerhaba ben bir düşük yaptım birde bebeğimin kalbi atmaz oldu diye kürtüj oldum. ikiside birer yıl arayla gerçekleşti. kürtaj olalıda şuan itibarıyle bir yıl geçti. yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz ve hala hamile değilim isteğim birçok anne adayının istediği gibi sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahıbı olmak cinsiyeti hiç farketmez sonu kırmızıyla biten hazin ayların geçmesini beklemek çok zor. son bi hevesle bide sizin bu yöntemi deniyelim dedim adet tarihlerim 22.08tarihinde saat 00.15 gece, 01.08 tarihinde sabah 09.00 gibi, 11.07 tarihinde bunun saatini hatırlamıyorum ama genelde akşam yatarım sabah kalktığımda olmuş olur şimdiden teşekkürler
merhaba arka arkaya iki üç tane yazışmayı alıntı yapmayı bilemiyorum haliyle siz de geçmiş yazışmaları aklınızda tutamazsınız sayfa 56, 57 de sizle yazışmıştık teşekkür etmek istedim gebe kalmadan önce cinsiyeti hiç farketmez diyor insan gebe kalıncada merak etmeden duramıyor.
Sevgili teravet çok üzgünüm bana dün akşam yani 16.09.2009 tarihinde saat 22.30 a erkek bebek için gün vermiştiniz ama ben birkaç gündür iyi değildim midemi üşütmüşüm o yüzden dün söylediğiniz saate uyamadım. Belirtilerimi takip ettim akıntım vs gelmişti ama çok üzülerek söylüyorum olmadı. Bugün akşam olabilir mi acaba diye merak ettim erkek bebek için. Dün gece ovulasyon testi yaptım markasından mı (markası Galenik) yoksa zamanlamamı doğru değildi bilemiyorum sonuç negatif çıktı. Bu konuda da öneriniz var mı? Sizi meşgul ediyorum ne olur kusura bakmayın. Cevap veremezseniz anlarım. teşekkurler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?