Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192

pardon ama işinize gelmeyince neden tersliyorsunuz ben TIP FAKÜLTESİ MEZUNU bir doktora inanmayı tercih ederim(Şu an cinsiyet belirlemede doktorların kabul ettiği tek yöntem tüp bebektir ama oda etik olmadığı için yasaktır) siz doktormusunuz yo cevap vermeyin uzatmak yada tartışmak niyetinde değilim ama 28 günden uzun sürüyorsa yok iltahap vardır yok engel vardır diyemezsiniz 28 günde adet gördüğü halde yumurtlamayan yumurtası olgunlaşmayan yani gebe kalmasına engel olan bir sürü bayan vardır buda bugün doktorumu arayıp sorarak öğrendiğim bilgi .

saygılar.

Arkadaşım, ben en başından beri diyorum ki : " Ben böyle düşünüyorum isteyen inanır ve uygular, isteyen inanmaz."

Ben nerede "tıp fakültesi mezunları yanlış söylüyor dedim? Gösterir misin hemen? Nerede sana pkolusun dedim??"Adet döngüsü 30-31 süren herkes pkoludur" diye nerede dedim bana gösterir misin?
Daha ne kadar açık seçik yazabilirim bilmiyorum.

Demediğim şeyleri demiş gibi gösteriyorsun, amacın nedir tam olarak anlayamadım. demediğim şeyleri demiş gibi gösteriyorsun sonra da amacım tartışmak değil diyorsun.

Bu yönteme karşı olarak ağır şeyler yazan bir çok kişi olmuştu eski yazışmaları incelersen görürsün. Onlara cevap yazmamıştım, çünkü herkes istediği gibi düşünebilir. Ama sana cevap yazma gereği duyuyorum çünkü demediğim şeyleri demiş gibi gösteriyorsun.

Eski yazışmalara bakacak olursan sadece cinsiyet seçimi için değil hamileliğe en uygun zamanı tesbit etmek için yazışmaların olduğunu görürsün. Ve birçok kişinin "tam dediğiniz saatte adet oldum", "tam dediğiniz saatte ovulasyon kanaması yaşadım" dediğini görürsün. Burada insanların az veya çok yardımlaştığını görürsün. Ve açıkçası sen sayfaların boşu boşuna dolmasına sebep oluyosun.

Tekrar söylüyorum, isteyen bu sayfalarda yazılanlara inanır isteyen inanmaz. Herkes istediği gibi düşünebilir.

Son düzenleme:
doktora gittiğinde hangi şikayetle gitmiştin sen? verdiği fitil ve antibiyotiğin adı neydi?

Ben doktora cinsiyet takvimi almak için gittim.Bana takvim verdi ve kesinlikle mantar enfeksiyon gibi şeyler olmayacak dedi. Bunun için antibiyotıik(geniş spektrumlu) fitil ve mantar için bir hap verdi.bende rahatsızlık yoktu ama doktor önlem olsun diye verdi .Erkek bebek için Alkalin durumundan bahsetti, enfeksiyon falan asitik ortamda olurmuş ve bebeklerin cinsiyeti kız olurmuş.

Bu kullandığım ilaçlar adetten hemen sonraydı yani benim adet tarihlerimide değiştirmedi süresinide . 1 sefer kullanman yeter dedi 3-4 ay içinde hamile kalabilirsen.Olmazsa tekrar gel dedi.

Bir saattir okuyorum.. Super yontem bu...
Teravat burayi birakma lutfen... Hamile kalmaya karar verdigimde sana danismaliyim... :)

kiz icin olan gunleri maalesef kacirdik rahatsizligimdan dolayi 15inde 11:30 da erkek icin olani uyguladik bakalim hayirlisi olur insallah saglikla gelir bebisim

ilk defa bu ay korunmadik dedigin saati uyguladik ve hamileyim acikcasi cok sasirdim bu kadar cabuk beklemiyordum teravetcim

cinsiyeti öğrendim. herşeyden önce sağlıklı olması tek dileğim ama paylaşmak istedim erkek

adet döngüsü 28 ve altı olan bir bayan verdiğim gün ve saatte ilişki yaşarsa çok yüksek şansı olur.. tebrik ederim. yöntemimi kullandığın için teşekkürler.

Son düzenleme:
teravet banada kız cocuk icin bakarmısın. sat 4temmuzsaat8.30 sat 2agustossaat9.30 sat 31 agustosaat7.40

merhaba teravet hanım çok şükür o mutlu haberi ben de verebilirim adet günüm 11 eylül dü ama 11 eylül de olmadı 12 sabahı test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı. testten sonra pazara gittik geldik kahverengi leke gelmiş bende adet başlıyor sandım ama akşama kadar leke devam etmesine rağmen kan gelmedi daha öncede 2 kere bebek kaybettiğim için acaba yine mi endişesi sardı bizi ve haftasonu hep yatttım dün yani pazartesi doktora gittik kan tahlili yapıldı kanda hamile olduğum çıktı. şuanda kullanmam gereken ilaçlar var onları içiyorum ve yatıyorum bizimki dünyaya gelmeden gitmeye çalışıyor yine adat döngüm 21 gün olduğundan daha bebeğim sadece 3 haftalık sayılır allahım eğer hayırlıysa buna ölür verir inşallah bu mübarek günde ve gecede hepimiz dua edelim inşallah .yardımların çok teşekkür ederim cinsiyet tahminini gebe kalırsan söylerim demiştin

evet hatırladım sizi. daha önce de düşük yaşamıştınız. o yüzden hiç kalkmadan istirahat edin, maydonoz, nane, lahana ve kiraz sapından uzak durun.
siz bana hamile kalamadığınızı belirtince hamileliğe en uygun zamanı vermiştim size. cinsiyet seçimi için bakmamıştım.

merhaba arka arkaya iki üç tane yazışmayı alıntı yapmayı bilemiyorum haliyle siz de geçmiş yazışmaları aklınızda tutamazsınız sayfa 56, 57 de sizle yazışmıştık teşekkür etmek istedim gebe kalmadan önce cinsiyeti hiç farketmez diyor insan gebe kalıncada merak etmeden duramıyor.

ilişkimizde 27.08 tarihinde saat 14.00 gibi oldu tek ilişki

evet haklısınız. bakayım hemen.22.08.2009 00.15 tarihi 21'ini 22'sine bağlayan gece olduğuna emin siniz değil mi? pek çok kişi not alırken saat 24'ü geçtikten sonra yeni bir gün olarak saymıyor. o tür not alma hataları oluyor.

ilk çocuğunuz mu?

Son düzenleme:
şayet 22.08.2009 00.15 tarihin 21'ini 22'sine bağlayan gece olduğuna emin iseniz bebeğiniz yüksek ihtimalle erkek.

Sevgili teravet çok üzgünüm bana dün akşam yani 16.09.2009 tarihinde saat 22.30 a erkek bebek için gün vermiştiniz ama ben birkaç gündür iyi değildim midemi üşütmüşüm o yüzden dün söylediğiniz saate uyamadım. Belirtilerimi takip ettim akıntım vs gelmişti ama çok üzülerek söylüyorum olmadı. Bugün akşam olabilir mi acaba diye merak ettim erkek bebek için. Dün gece ovulasyon testi yaptım markasından mı (markası Galenik) yoksa zamanlamamı doğru değildi bilemiyorum sonuç negatif çıktı. Bu konuda da öneriniz var mı? Sizi meşgul ediyorum ne olur kusura bakmayın. Cevap veremezseniz anlarım. teşekkurler....

Son düzenleme:

adelerin çok düzenli olduğu için yumurtlamanın dün olduğuna eminim. belki testtendir çünkü ov. testlerinin bazıları gerçekten kalitesiz oluyor. bugün olacak ilişkiden hamile kalman çok zor bence. akıntın yumurta akı kıvamında 4-5 cm sünen bir akıntı mı? bugü akıntı durumun nasıl?

slm teravet,ben dun sizinle baska bi yerde yazismisitim.bu topikki biraz arastirdim galiba 3 ay adet gun ve saat grekiyomus ama ben sadece gunlerimi kaydetmistim,temmuz 20,agustos16,,eylul 13 de oldum ovelosyon testimi hangi gun yapmam gerekiyor ban yardimci olurmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…