slm teravet,ben dun sizinle baska bi yerde yazismisitim.bu topikki biraz arastirdim galiba 3 ay adet gun ve saat grekiyomus ama ben sadece gunlerimi kaydetmistim,temmuz 20,agustos16,,eylul 13 de oldum ovelosyon testimi hangi gun yapmam gerekiyor ban yardimci olurmusun
adet döngüsü 28 ve altı olan bir bayan verdiğim gün ve saatte ilişki yaşarsa çok yüksek şansı olur.. tebrik ederim. yöntemimi kullandığın için teşekkürler.
adelerin çok düzenli olduğu için yumurtlamanın dün olduğuna eminim. belki testtendir çünkü ov. testlerinin bazıları gerçekten kalitesiz oluyor. bugün olacak ilişkiden hamile kalman çok zor bence. akıntın yumurta akı kıvamında 4-5 cm sünen bir akıntı mı? bugü akıntı durumun nasıl?
17.09.2009 saat 22.00 sularında akıntım bir önceki günden miktar olarak daha fazla ve daha çok sünüyordu. ama ben galiba tam düzelemediğim, sizin yanıtınızı da bugün gördüğüm için dün akşam cesaret edemedim. sizin yöntemenize çok güveniyorum siz ne derseniz ona uyacağım teşekkür ederim.
17.09.2009 saat 22.00 sularında akıntım bir önceki günden miktar olarak daha fazla ve daha çok sünüyordu. ama ben galiba tam düzelemediğim, sizin yanıtınızı da bugün gördüğüm için dün akşam cesaret edemedim. sizin yöntemenize çok güveniyorum siz ne derseniz ona uyacağım teşekkür ederim.
merhaba teravet ben yeni katıldım.bende 29 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var rabbimin izniyle bir oğlum olsun istiyorum.bugünden itibaren önümüzdeki 3 ay adet gün ve saatlerini not edeceğim.
merhaba teravetcimm
ben sana adet gunlerimi ve saatlerimi vermiştim hatırlıosundur belki
cinsiyetimiz belli oldu,,şu an 18 haftalık hamileyim ve oğluşşşşş geliooopuyorumnanaktan
tşekküür ederim cnm ilgine
canım bu sene bebek konusunda kararsızız aslında ama belki fikrimiz değişir o yüzden bu ay için gün almak istiyorum senden erkek bebek için 20.09 07:53 24.08 09:54 28.07 22:26 teşekkür ederim şimdiden
birde teravet benim eşim vejeteryan.hamilelik öncesi eşimin b vitamini hapları kullanmasına gerek varmı?erkek çocuklar için baba adayının fazla et tüketmesi gerekiyormuş doğrumu
teravet ben adet olmadan 2-3 gün önce koyu renkli bir akıntı geliyor.daha sonra adet oluyorum.benim sorum şu? koyu renkli akıntıdan sonra başlayan asıl adetin başlangıç tarihini istiyorsunuz değilmi?