Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192

22 eylül sabahından başlayın. 23 eylülde silik olarak çıkabilir. 24 eylülde pozitif çıkacaktır 25 inde de pozitif çıkar ve bugün yumurtlama olacaktır.

17.09.2009 saat 22.00 sularında akıntım bir önceki günden miktar olarak daha fazla ve daha çok sünüyordu. ama ben galiba tam düzelemediğim, sizin yanıtınızı da bugün gördüğüm için dün akşam cesaret edemedim. sizin yöntemenize çok güveniyorum siz ne derseniz ona uyacağım teşekkür ederim.

Merhaba.
Bu forumu yeni gördüm.Cok ilgimi cekti dogrusu.Tarihlerimi biliyorum ama saatlerimi kaydetmemistim.Tahminen yazsam olabilirmi acaba?

adet olunca saatiyle yazarsınız.

merhaba teravet ben yeni katıldım.bende 29 yaşındayım 4 yaşında bir kızım var rabbimin izniyle bir oğlum olsun istiyorum.bugünden itibaren önümüzdeki 3 ay adet gün ve saatlerini not edeceğim.

ben bu konuyu internetten çok araştırdım.tabi herşeyin hayırlısı olsun.önce sağlıklı evlatlarımız olsun

merhaba teravetcimm
ben sana adet gunlerimi ve saatlerimi vermiştim hatırlıosundur belki
cinsiyetimiz belli oldu,,şu an 18 haftalık hamileyim ve oğluşşşşş geliooopuyorumnanaktan
tşekküür ederim cnm ilgine

canım bu sene bebek konusunda kararsızız aslında ama belki fikrimiz değişir o yüzden bu ay için gün almak istiyorum senden erkek bebek için 20.09 07:53 24.08 09:54 28.07 22:26 teşekkür ederim şimdiden

birde teravet benim eşim vejeteryan.hamilelik öncesi eşimin b vitamini hapları kullanmasına gerek varmı?erkek çocuklar için baba adayının fazla et tüketmesi gerekiyormuş doğrumu

teravet ben adet olmadan 2-3 gün önce koyu renkli bir akıntı geliyor.daha sonra adet oluyorum.benim sorum şu? koyu renkli akıntıdan sonra başlayan asıl adetin başlangıç tarihini istiyorsunuz değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…