merhaba teravet geçen ay sana yazmıştım. Bu ay için yumurtlama günü ve saatini verebilir misin? bu ay ki adetimi 01/12/2009 saat 11:30 da, bir önceki adetimi 05/11/2009 saat 12:00 de, onda önceki adetimi de 07/10/2009 saat 12:00 de oldum. teşekkürler:)
merhabaaa teravetttttttttttttt lütfen banada bakarmisin daha öncede yazmistim ama cvp alamadim lütfennn son 3 adet tarihimi veriyorum saatleriyle
22 kasim 08.00
22 ekim 15.00
24 eylül 06.00
tabi sunuda not olarak söylüyüm aralik ayi icin sormustum ama iliskide yasadim yinede olsun söylersen sevinirim eger hamis olmazsam diger ay icin sorarim sana simdiden tsk ederim 1 tane kizim var simdi erkek bebek icin soruyorum hayirlisi olsun...
arkadaşlar takvimler var bununla ilgili gelecek adet tarihinizi ovulasyon gününü kız çocuğa ve erkek çocuğa hamile kalma günlerini belirtiyor hemde her ayın ben kullanıyorum hem ilişki günlerimide not ediyorum ölçersem vücut ısımıda sizde kendinizin takvimini kullanın hem her gün baktıkça insan mutlu hevesli oluyor gebe kalma şansınızın günlerinide belirtiyor ayrıca.
arkadaşlar takvimler var bununla ilgili gelecek adet tarihinizi ovulasyon gününü kız çocuğa ve erkek çocuğa hamile kalma günlerini belirtiyor hemde her ayın ben kullanıyorum hem ilişki günlerimide not ediyorum ölçersem vücut ısımıda sizde kendinizin takvimini kullanın hem her gün baktıkça insan mutlu hevesli oluyor gebe kalma şansınızın günlerinide belirtiyor ayrıca.
advanced woman calendar almanıza gerek yok google a yazın çıkar arkadaşlar ben 1aydır kullanıyorum sürekli her pc açtığımda gebe kama sansınız yüksek diye belirtmesi yada girip bakmam çok hoşuma gidiyor umarım sizde seversiniz
3 aralık--------------------01.30
5kasım---------------------16.30
8ekim-----------------------16.45
benim için kız erkek farketmez sağlıklı olmaları önemli.şimdiden teşekkürler
bebek cinsiyeti hesaplama programınıda indirebilirsiniz burdaki arkadaş nasıl cvp verecek herkese tek tek hem pcnizde masaüstünde olması çok daha iyi bence..
advanced woman calendar almanıza gerek yok google a yazın çıkar arkadaşlar ben 1aydır kullanıyorum sürekli her pc açtığımda gebe kama sansınız yüksek diye belirtmesi yada girip bakmam çok hoşuma gidiyor umarım sizde seversiniz
çok teşekkürler jarnana, güzelmiş gerçekten...
ben de yükledim şimdi balgisayarıma inndir.com dan..
ama kız veya erkek bebek için tercih kısmı silik,aktif değil yani seçime izin vermiyor...
onu nası yapcaz?...:1no2:
bebek cinsiyeti hesaplama programınıda indirebilirsiniz burdaki arkadaş nasıl cvp verecek herkese tek tek hem pcnizde masaüstünde olması çok daha iyi bence..
teravet ben uzun zamandır doğum kontrol hapı kullanıyordum bu ay bıraktım.adetlerim şöyle:
10 Ekim 2009: 10.30 civarı
7 Kasım 2009: 10.11.00 civarı
5 Aralık 2009: 09.30.
bugün regl oldum anlıyacağın 8 Aralıkta bitmiş oluyor kız bebek için bana tavsiyelerini söylersen çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler..
merhaba teravet geçen ay sana yazmıştım. Bu ay için yumurtlama günü ve saatini verebilir misin? bu ay ki adetimi 01/12/2009 saat 11:30 da, bir önceki adetimi 05/11/2009 saat 12:00 de, onda önceki adetimi de 07/10/2009 saat 12:00 de oldum. teşekkürler:)