merhabaaa teravetttttttttttttt lütfen banada bakarmisin daha öncede yazmistim ama cvp alamadim lütfennn son 3 adet tarihimi veriyorum saatleriyle
22 kasim 08.00
22 ekim 15.00
24 eylül 06.00
tabi sunuda not olarak söylüyüm aralik ayi icin sormustum ama iliskide yasadim yinede olsun söylersen sevinirim eger hamis olmazsam diger ay icin sorarim sana simdiden tsk ederim 1 tane kizim var simdi erkek bebek icin soruyorum hayirlisi olsun...
3 aralık--------------------01.30
5kasım---------------------16.30
8ekim-----------------------16.45
benim için kız erkek farketmez sağlıklı olmaları önemli.şimdiden teşekkürler
teşekkürler teravet;evet 5 aralık saat 9 .30 da oldu yani dün. 15.12.tarihine kadarda ilişki yasak mı oluyor onuda açıklarsan sevinirim.
çok teşekkürler jarnana, güzelmiş gerçekten...
ben de yükledim şimdi balgisayarıma inndir.com dan..
ama kız veya erkek bebek için tercih kısmı silik,aktif değil yani seçime izin vermiyor...
onu nası yapcaz?...:1no2:
birşey değil ne demek ben aslında lady's calendar diye topic açmayı düşünüyorum herkes görsün ve bilsin diye.hayret benimkisi aktif ama sürümünden kaynaklı olabilir.sen lady calendarı kullan istersen ben onu daha çok seviyorum ama ingilizce almanca ve rusça bu advanced gibi türkçeye çevrilmiyor arkadaşım.
2 aralık'ı 3 ebağlayan gece 01.30 mu??
adet başlama günleriniz arası 27,6 gün civarı. uygun yani. istediğiniz cinsiyette bebeğe hamile kalabilirsiniz. ama öncelikle son adet başlangıcınızı netleştirelim.
evet canım gece 1.30 dan sonra gördüm kırmızıları
evet canım gece 1.30 dan sonra gördüm kırmızıları
ben şunu demek istedim . bazı arkadaşlar gece 24.00 ü geçince yeni birgün başladığını unutuyorlar. bu yüzden 2 sini 3 üne bağlayan gece mi yoksa 3 ünü 4 üne bağlayan gecemi diye sorayım dedim.
15.12.2009 saat öğle 15.30 da olsun. öncesinde 5 günlük bir cinsel perhzi olsun baba adayının.bu erkek bebek için. aamaa
saat anlaşılmadı yani dur canım 2 bitiyorya 24.00da ondan sonra 1.30 3 oluyor perşembe
canım sana zahmet birde kız için bakarmısın
bacım 22 ekim ve 22 kasım arasında 30 gün var. bu yöntem 28 günün üstünde süren bayanlarda tutmaz. sen saatiyle not et adet olunca
sen nerden indirdin ki ben de ordan indireyim...benimki de göstersin kız-erkek...(((
yada bi ayaro filan mı var ki yapmam gereken..ben sadece adet bilgilerimi girdim takvimin üstüne bide adet döngümü yazdım...onun yanında f ile başlayan bi yer var,orda da 14 yazıyo....fisfisfis
canım önce ayarlardan türkçe yi seç daha kolay olur..benim topicdede belirttim
kizlar banada söyleyin lütfennnn bende ögrenmek istiyorum o yeri:kedi:
Teravetcim ne güzel herkese yardımcı oluyorsun sagolasın canım
benimde bir kızım var erkek çocuk için bakarmısın
14 Ekim -- 08.00
8 Kasım-- 11.00
3 Aralık -- 07.00
tarih ve saatler bunlar canım şimdiden teşekkürler
adetlerin çok düzenliymiş. dediklerimi yaparsan mutlaka oğlun olur.
12 aralık'ı 13 aralık'a bağlayan gece saat 01.00'da olsun. ama baba adayı 5 günlük bir cinsel perhiz yapmış olacak.şansın %95 in üzerinde.
adetlerin çok düzenliymiş. dediklerimi yaparsan mutlaka oğlun olur.
12 aralık'ı 13 aralık'a bağlayan gece saat 01.00'da olsun. ama baba adayı 5 günlük bir cinsel perhiz yapmış olacak.şansın %95 in üzerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?