Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192

bacım 22 ekim ve 22 kasım arasında 30 gün var. bu yöntem 28 günün üstünde süren bayanlarda tutmaz. sen saatiyle not et adet olunca

3 aralık--------------------01.30
5kasım---------------------16.30
8ekim-----------------------16.45
benim için kız erkek farketmez sağlıklı olmaları önemli.şimdiden teşekkürler

2 aralık'ı 3 ebağlayan gece 01.30 mu??

adet başlama günleriniz arası 27,6 gün civarı. uygun yani. istediğiniz cinsiyette bebeğe hamile kalabilirsiniz. ama öncelikle son adet başlangıcınızı netleştirelim.

Son düzenleme:
teşekkürler teravet;evet 5 aralık saat 9 .30 da oldu yani dün. 15.12.tarihine kadarda ilişki yasak mı oluyor onuda açıklarsan sevinirim.

yo o güne kadar ilişki olabilir.ama dediğim zamandan sonra olmasın. bir de ilişkiler çok sık olmasın arada 2 şer gün olsun en az.

birşey değil ne demek ben aslında lady's calendar diye topic açmayı düşünüyorum herkes görsün ve bilsin diye.hayret benimkisi aktif ama sürümünden kaynaklı olabilir.sen lady calendarı kullan istersen ben onu daha çok seviyorum ama ingilizce almanca ve rusça bu advanced gibi türkçeye çevrilmiyor arkadaşım.

sen nerden indirdin ki ben de ordan indireyim...benimki de göstersin kız-erkek...(((
yada bi ayaro filan mı var ki yapmam gereken..ben sadece adet bilgilerimi girdim takvimin üstüne bide adet döngümü yazdım...onun yanında f ile başlayan bi yer var,orda da 14 yazıyo....fisfisfis

evet canım gece 1.30 dan sonra gördüm kırmızıları

ben şunu demek istedim . bazı arkadaşlar gece 24.00 ü geçince yeni birgün başladığını unutuyorlar. bu yüzden 2 sini 3 üne bağlayan gece mi yoksa 3 ünü 4 üne bağlayan gecemi diye sorayım dedim.

15.12.2009 saat öğle 15.30 da olsun. öncesinde 5 günlük bir cinsel perhzi olsun baba adayının.bu erkek bebek için. aamaa

saat anlaşılmadı yani dur canım 2 bitiyorya 24.00da ondan sonra 1.30 3 oluyor perşembe
canım sana zahmet birde kız için bakarmısın

bacım 22 ekim ve 22 kasım arasında 30 gün var. bu yöntem 28 günün üstünde süren bayanlarda tutmaz. sen saatiyle not et adet olunca

saatlerinide yazmistim yanlarina ama neyse yinede tsk ederim normalde ilk defa bu ay 30 gün sürdü hep 28 günde bir oluyordum öyle denk geldi.tekrar tesekkürler...

canım önce ayarlardan türkçe yi seç daha kolay olur..benim topicdede belirttim

kizlar banada söyleyin lütfennnn bende ögrenmek istiyorum o yeri:kedi:

cnm google a ADVANCED WOMAN CALENDER yaz ara,ordan indir
bide LADY'S CALENDER yaz indir...
lady's calender la ilgili bi topic de açmış jarnana..oraya da bakabilirsin bilgi amaçlı...
ben lady's calender i de indirdim,o kız-erkek diye gösteriyo yani şöyle yumurtlama gününden önceyi KIZ sonrayı ERKEK diye göstermiş genel olarak ama "advanced woman calender" ın kız-erkek kısmı bende çalışmıyo..jarnananın çalışıyomuş....:sinifsinif:

Teravetcim ne güzel herkese yardımcı oluyorsun sagolasın canım
benimde bir kızım var erkek çocuk için bakarmısın

14 Ekim -- 08.00
8 Kasım-- 11.00
3 Aralık -- 07.00

tarih ve saatler bunlar canım şimdiden teşekkürler

adetlerin çok düzenliymiş. dediklerimi yaparsan mutlaka oğlun olur.
12 aralık'ı 13 aralık'a bağlayan gece saat 01.00'da olsun. ama baba adayı 5 günlük bir cinsel perhiz yapmış olacak.şansın %95 in üzerinde.

ahhh ahhh.....
ne güzel demişsin şansın %95...
arkadaş çok şanslıymış,ne mutlu....:))
benim de böyle yüksek şansım olsa,sağlıklı,hayırlı güzeller güzeli bi kız bebek büyüse içimde...
bakalım bu ay benimki tuttu mu?çok merak ediyorum...1 aralıktan sonra korundum...adet döngüme göre adetime 10 gün var....benneyaptımki

11 ekim 08.00
06 kasım 14.00
04 aralık 17.00

erkek bebek için bakabilirmisinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…