cnm ya parali degil degilmi hemen cvp yazarsan indircem,birde bana kisaca aciklarmisin nasil yapicaz bu takvimi yani anlatirsan sevinirim cok tsk ederim simdidenvereliniortakcnm google a ADVANCED WOMAN CALENDER yaz ara,ordan indir
bide LADY'S CALENDER yaz indir...
lady's calender la ilgili bi topic de açmış jarnana..oraya da bakabilirsin bilgi amaçlı...
ben lady's calender i de indirdim,o kız-erkek diye gösteriyo yani şöyle yumurtlama gününden önceyi KIZ sonrayı ERKEK diye göstermiş genel olarak ama "advanced woman calender" ın kız-erkek kısmı bende çalışmıyo..jarnananın çalışıyomuş....:sinifsinif:
11 ekim 08.00
06 kasım 14.00
04 aralık 17.00
erkek bebek için bakabilirmisinizz
cnm ya parali degil degilmi hemen cvp yazarsan indircem,birde bana kisaca aciklarmisin nasil yapicaz bu takvimi yani anlatirsan sevinirim cok tsk ederim simdidenvereliniortak
teravetcimm canımmm benimm benn adanalıı eda canımmm
tutann oldumm canımm sanaa hiçç yazdılarmııı
bendee bu ay artıkk denemeyee başlıyorumm
spraılii çıkarttırdımm
yok canım paralı değil...
takvimdeki günlerin üstüne tıklayıp adeti belirle filan diye seçiyosun,sağ tarafta bi yer var,oraya adet döngünü yazıyosun ...o gösteriyo işte,bugün gebe kalma şansınız yüksek,yada düşük diye...
ahhh teravet.bi olsa...ben de tuttu diye haber versem burdan herkese...
hayırlısıyla inşallah....
Allah herkese de bana da gönlümüzdekini nasip etsin...
çok sevap işliyorsun valla...:))
valla benimki yumurtlama günü bile zor tutuyor sanirim erkek veya kiz icin gün alsam hic tutmaz delikafadulden
hakkımızda hayırlısı canım..hiçbişeyin garantisi yok sonuçta,herşey Allahtan...
tabiki cok haklisin ALLAH BILIR HAYIRLI SAGLIKLISI OLSUNDA TEK DILEGIM BU a.s
derm ve bcbc adlı arkadaş erkek günü almışlardı. oğluşlar yoldaymış .
başka geri dönen olmadı.
adet siklusu 28 den aşağı olmalı ama mutlaka.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......................:)
çok korkuyorum bu kadar çok isteyince Allahın gücüne gider diye korkuyorum valla..
önce sağlıklı,hayırlı evlatlar olsun....
sevgili teravet evet senin verdiğin gün ve saatte çalışma oldu. ancak 5 günlük perhiz değil de 3 günlük perhiz oldu. bu kusma ve bulantı için de zaten ben öylesine dedim büyükler öyle söylüyor diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?