Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
cnm ya parali degil degilmi hemen cvp yazarsan indircem,birde bana kisaca aciklarmisin nasil yapicaz bu takvimi yani anlatirsan sevinirim cok tsk ederim simdidenvereliniortak

11 ekim 08.00
06 kasım 14.00
04 aralık 17.00

erkek bebek için bakabilirmisinizz

siz daha önce de yazmıştınız hatırladım. o zamanlar adetiniz çok düzensizdi. şimdi 26.2 gün ve 28,1 gün sürmüş. aslında düzenli sayılmaz. ben bir adet dönemi daha bekleyelim ve düzene bakalım derim ama siz bilirsiniz. hemen denemek istiyorum derseniz 17.12.2009 saat 17.00de deneyin derim ama tutar mı o konuda bişey diyemem. emin değilim yani.

cnm ya parali degil degilmi hemen cvp yazarsan indircem,birde bana kisaca aciklarmisin nasil yapicaz bu takvimi yani anlatirsan sevinirim cok tsk ederim simdidenvereliniortak

yok canım paralı değil...
takvimdeki günlerin üstüne tıklayıp adeti belirle filan diye seçiyosun,sağ tarafta bi yer var,oraya adet döngünü yazıyosun ...o gösteriyo işte,bugün gebe kalma şansınız yüksek,yada düşük diye...

teravetcimm canımmm benimm benn adanalıı eda canımmm

tutann oldumm canımm sanaa hiçç yazdılarmııı

bendee bu ay artıkk denemeyee başlıyorumm

spraılii çıkarttırdımm

teravetcimm canımmm benimm benn adanalıı eda canımmm

tutann oldumm canımm sanaa hiçç yazdılarmııı

bendee bu ay artıkk denemeyee başlıyorumm

spraılii çıkarttırdımm

derm ve bcbc adlı arkadaş erkek günü almışlardı. oğluşlar yoldaymış .

başka geri dönen olmadı.

adet siklusu 28 den aşağı olmalı ama mutlaka.

ahhh teravet.bi olsa...ben de tuttu diye haber versem burdan herkese...
hayırlısıyla inşallah....
Allah herkese de bana da gönlümüzdekini nasip etsin...
çok sevap işliyorsun valla...:))

sesomu cok özür diliyorum rahatsiz ediyorsam peki bunu indirince cinsiyetide gösteriyormu?birde normalde yumurtlama gününü ben baska yerlerdede var oralardanda hesaplayabiliyorum bu takvim degisik biseymi?dün googldan yazdim ama eger lisansli kullanacaksan 29 ytl diyor anlamadimki paralimi degilmi eger burada yasak degilse sen indirdigin linki bana kopy yapabilirsin cok teskkür ederim tekrar tekrar a.s. a.s.

ahhh teravet.bi olsa...ben de tuttu diye haber versem burdan herkese...
hayırlısıyla inşallah....
Allah herkese de bana da gönlümüzdekini nasip etsin...
çok sevap işliyorsun valla...:))

valla benimki yumurtlama günü bile zor tutuyor sanirim erkek veya kiz icin gün alsam hic tutmaz delikafadulden

tabiki cok haklisin ALLAH BILIR HAYIRLI SAGLIKLISI OLSUNDA TEK DILEGIM BU a.s

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......................:)
çok korkuyorum bu kadar çok isteyince Allahın gücüne gider diye korkuyorum valla..
önce sağlıklı,hayırlı evlatlar olsun....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......................:)
çok korkuyorum bu kadar çok isteyince Allahın gücüne gider diye korkuyorum valla..
önce sağlıklı,hayırlı evlatlar olsun....

INSALLAH GÖNLÜNE GÖRE OLSUN DAHA DOGRUSU TÜM ISTEYENLERIN BEKLEYENLERIN GÖNLÜNE GÖRE OLSUN RABBIM BIZLERE BAGISLASIN HERSEYIN BASI SAGLIK :Saruboceq: :Saruboceq:

teravetcim selamlar evet ben hamileyim 8 haftalık. erkek bebek için gün vermiştin. beklemedeyiz bakalım. kızım da mide bulantılarım ve kusmalarım çoktu. bunda ise hiçbir bulantım ve kusmam yok. herkes cinsiyeti farklı olduğu için diyor hayırlısı bakalım ne olacak. gelişmelerden haberdar ederim sevgiler...

bulantı, kusma vs cinsiyetle hiçbir alakası yok.
ben sana 04.11.2009 saat 24 te ilişki olsun demiştim. tam bu zaman da mı oldu? baba adayı cinsel perhiz yaptı mı 5 gün.
ayrıntılardan bahseder misin?

sevgili teravet evet senin verdiğin gün ve saatte çalışma oldu. ancak 5 günlük perhiz değil de 3 günlük perhiz oldu. bu kusma ve bulantı için de zaten ben öylesine dedim büyükler öyle söylüyor diye...

adetime 2 gün var...acaba hamilemiyim çok merak ediyorum...gebelik testi yapsam doğru sonuç verir mi ki?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…