Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
Bir de ilk sayfada, yontemi uygulayanlarin listesini yapip bir istatistik cikartsak ve guncellesek bize de bir fikir olur. :)

21 ekim(13:00-14:00gibi)
15 kasım (13:00-14:00arası
14 aralık (23:00)
10 ocak gece (2:50) 1 ay daha beklememi söylemiştiniz. erkek bebek için sormuştum inşallah bu ay düzensizlik yoktur

Hamileydi sanirim, kac aylikti bilen var mi?? Doguma filan mi gitti acaba .. :)

Super bir yontem, usenmedim hemen hepsini okudum mesajlarin. Yontemi uygulayip da basarisiz olan yok. Herkes geridonum yapmamis ama, biz Turk milleti olarak hakkimizi aramayi pek severiz. Tutmasaydi, yeri gogu inletirlerdi. :) Teravet lutfen cabuk don Bu ay zaman gececek yoksa.. :) adetim bitti..

Sanki mesajlardan oyle birsey hatirliyorum, helencigim.. Ama hamile olmayabilir de.. :) Yanlis hatirliyorumdur belki. Neyse bakalim, bekliyoruz yolunu..

teravetciğime ne oldu acaba
ben de merak ettim
doğuma gittiyse eğer hayırlısıyla bebişini kucağına alır inşallah..
dualarım seninle teravet...

yeni tarihimi de ekleyeyim:
12.OCAK saat:14.00 gibi koyu renk akıntıyla başladı bu ay da tutmadı teravetcim...
acaba bi sorun mu var bende diye düşünmeye başlıycam valla bu ay da olmazsa...
müsait olunca bu ay için de bakarmısın bana canım?mafoldumben

Allah yardimcin olsun. Kiz bebek tutturmak erkege gore kolay. Ya da ben tutturdugum icin oyle dusunuyorum :) Senin ilk bebisin mi olacak.

Allah yardimcin olsun. Kiz bebek tutturmak erkege gore kolay. Ya da ben tutturdugum icin oyle dusunuyorum :) Senin ilk bebisin mi olacak.

ewet canım kısmetse ilk bebek...
Allah razı olsun canım,Allah hepimizin yardımcısı olsun..:)
Nasıl kolay kız bebek cnm yaa?bi tavsiyen var mı?...
bana da erkek kolaymış gibi geliyo...
tam yumurtan çatladığı an tek ilşkiyle hamile kalırsan büyük ihtimal erkek oluyo cnm.zaten gebelik ihtimalinin en yüksek olduğu an o an zaten...
kız bebek için yumurtlama öncesi diyolar ya,spermlerin o kadar yaşaması zor ihtimal işte,hem yumurtlama gününü de önceden kestirmk zor,ondan daha zor sanki kız bebek...
ama adetten sonra devamlı sık ilişki ile de olur diyosan onu tam bilemiyorum canım..

Adetten hemen sonra diyemiyorum, cunku kanama suresinin uzunluguna gore degisir. Spermin maksimum 5 gun yasadigindan yola cikarak, yumurtlamadan 5 gun once baslayarak 3 gun sureyle sık iliski yasanirsa yuksek ihtimalle kiz olur. Ilkinde bir yontem bilmiyordum fakat yeni evliydik ve genelde boyle oluyordu. Yani bu donemlerde mutlaka iliskimz olmus oluyordu ve kizimiz oldu. Ikincisinde de 3. gunden sonra(yumurtlamaya kadar olan 5 gunun 3. gunu) ne olur ne olmaz diye iliskiyi kestik. (yani ondan once hamileligin olusmamis olmasi ihtimaline karsi) Erkek icin yuksek ihtimalli olan tek gun ve hatta saat bile onemli. ama kiz cocuk icin daha fazla gun var.
Allah gonlune gore versin canim.
Teravet galiba sayfayi terk etti. Kadini bunalttik.. :) Tam da ben sorduktan sonra gitmis. Bende boyle seylerde cok sanssizim. Kismet bakalim. Bir umut bekliyoruz.. :hulya:aklinialirimsmile

Profilinden baktim Teravet in. Dun girmis, demek ki sagligi iyi, yani cok kotu birsey yok..

21 ekim(13:00-14:00gibi)
15 kasım (13:00-14:00arası
14 aralık (23:00)
10 ocak gece (2:50) 1 ay daha beklememi söylemiştiniz. erkek bebek için sormuştum inşallah bu ay düzensizlik yoktur

bu sefer 26.1 sürmüş çok iyi. 2 adet üstüste 28 altı ise sorun yok. önceki 29 du.bu ay da yaz bence bu da 26 civarı sürecek sanırım. sonra gün vereyim. üzülmemen için diyorum ben. sabırlı ol. bu ay deneme adet olunca saatiyle yaz..ok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…