Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
UOTE=teravet;11010288]adet verilerin çok uygun.uygularsan mutlaka olur.

16 ocak 2010 saa 23.30 da ilişki olsun baba adayı cinsel perhiz yapmış olsun.[/QUOTE]

cok tesekkur ederim. Peki o gun yumurtladigimi hissetmezsem yine de iliski olsun mu? Normalde kasik agrisi ve akintinin durumundan anliyorum. bilmiyorumkismile

aaaa esim yarin sehir disina gidip 18 i sabah geri donuyor.. 10 gibi evde olur muhtemelen. Bu ay sans yok mu acaba..

UOTE=teravet;11010288]adet verilerin çok uygun.uygularsan mutlaka olur.

16 ocak 2010 saa 23.30 da ilişki olsun baba adayı cinsel perhiz yapmış olsun.

cok tesekkur ederim. Peki o gun yumurtladigimi hissetmezsem yine de iliski olsun mu? Normalde kasik agrisi ve akintinin durumundan anliyorum. bilmiyorumkismile[/QUOTE]

aaaa esim yarin sehir disina gidip 18 i sabah geri donuyor.. 10 gibi evde olur muhtemelen. Bu ay sans yok mu acaba..

evet dediğim saatte akıntı vs belirtiler olmalı. ama dediğim zamanın öncesinde de akıntı vs olabilir.ovülasyondan 1-2 gün öncesinde başlayabiliyor bu tür belirtiler.

teravet satlarim soyle
21 kasim ogle 12 gibi
18 aralik gece 11
ve 13 ocak aksam 18 30
bi deginsen benim erkek bebege

teravet canımm kendime çok kızıyorummm
günlerii tuttumm kaç aydır amaa saatii hiçç tutmadımm ne güzell 26 günde bir oluyorum saten

Yeni adet tarihim:
21 Kasım 10:45
19 Aralık 11:30
14 Ocak 10:20
İnşallah uygundur erkek bebek için

bekleyemem dersen 27 ocağı 28 ocağa bağlayan gebe 03.00 gibi yap. ama bana sorarsan 1 adet dönemi daha yaz. çünkü son adet 26 gün sürmüş. çok iyi.böyle devam eder inş

Alıntı:
sesomu kullanıcısından alıntı
Merhaba teravet...maalesef bu ay da olmadı benim..yeni günümü ekliyorum..KIZ BEBİŞ için bakarmısın canım?
12.EYLÜL....öğlen saat 11.00-12.00 civarı
6.EKİM.....öğlen saat 12.00 civarı
29.EKİM....sabah 09.30 da belli belirsiz koyu renk akıntı,akşamüstü 16.00 gibi çok çok az kırmızılık,gece 23.30-24.00 da da tam olarak kanama başladı.
24.KASIM....öğlen 11.00 civarı koyu renk akıntı,25 kasım sabah 08.30'da kanama başladı.
19.ARALIK...sabaha karşı 05.30 da tam olarak başladı ama ondan önce 18 aralık akşamı 18.00 da nokta kadar kırmızılık oldu ama dikkate alınmayacak kadar oluyo heralde...
saatler çok önemli diyosun diye herşeyi yazıyorum ama bu saatlerden hangisini kabul edicez?bu sefer de tutmazsa (inşallah tutar) bi dahakine o saatleri yazarım...((

yeni tarihimi de ekleyeyim:
12.OCAK saat:14.00 gibi koyu renk akıntıyla başladı bu ay da tutmadı teravetcim...
acaba bi sorun mu var bende diye düşünmeye başlıycam valla bu ay da olmazsa...
müsait olunca bu ay için de bakarmısın bana canım?

adet verilerin uygun. zamanı geldiğinde olacaktır. 18.01.2010 23.00'te olsun.

Çoookkkk teşekkür ederim teravetcim....
hayırlıysa olsun artık canım ya,iyice heveslendim...:)
kaç aydır folic asid içe içe bi hal oldum valla...

erkek bebek icin hic bir ilac almamak gerekiyor, bu yontemde. folic acid, ilac kategorisine girer mi. Ben bir suredir basladim icmeye..

erkek bebek icin hic bir ilac almamak gerekiyor, bu yontemde. folic acid, ilac kategorisine girer mi. Ben bir suredir basladim icmeye..

evet ilaçlar adeti etkiliyor. Folic asit etkiler mi bu konuda bilgim yok. sesomu da içtiğini söyledi ama adeti düzenli. çok etkilemiyor sanırım.

evet ilaçlar adeti etkiliyor. Folic asit etkiler mi bu konuda bilgim yok. sesomu da içtiğini söyledi ama adeti düzenli. çok etkilemiyor sanırım.

cok tesekur ederim. Benim de adeimi etkilemedi. Bu ay sanirim biz calisma yapamayacagiz, esim pazartesi sabah gelecek. 1 subat gibi adet olacagim buyuk ihtimalle.. Tekrar yardimini isterim o zaman :)

teravet mrb,cnm bana da bakabilir misin
kız,erkek ikisinede canım

18.11.2009 09:00
16.12.2009 12:55
16.01.2010 12:45

çok tşk ederimmm:)

teravet canım herkese tek tek cevap yazıyorsun süpersin.bende ilgiyle takip ediyorum. 15 aralıkta erken doğum yaptım ve şimdi ilk adetimide saatiyle beraber not aldım zamanı gelince yardımını istiycem canım. ancak kafama bir şey takıldı kız bebek için heryerde sık ilişki olsun diye yazıyor,ama sen kız içinde tek ilişki zamanı veriyorsun.bide keşke herkes geri dönse çünkü topik açolalı çok olmuş bir sürüde tarih alan olmuş hepsi geri dönse hepimiz netleşiriz.
kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…