teravet canım herkese tek tek cevap yazıyorsun süpersin.bende ilgiyle takip ediyorum. 15 aralıkta erken doğum yaptım ve şimdi ilk adetimide saatiyle beraber not aldım zamanı gelince yardımını istiycem canım. ancak kafama bir şey takıldı kız bebek için heryerde sık ilişki olsun diye yazıyor,ama sen kız içinde tek ilişki zamanı veriyorsun.bide keşke herkes geri dönse çünkü topik açolalı çok olmuş bir sürüde tarih alan olmuş hepsi geri dönse hepimiz netleşiriz.
kolay gelsin canım.
erkek bebek için bakarmısınız
merhaba teravet ben daha öncede yazmıştım adetlerimin tarihini yazdım bir kızım var birde oğlu olsun istiyorum.tabi sağlıklı ve hayırlı olur inşallah.adet tarihlerim,
18 kasım çarşamba sabah 11.00 civarı
17 aralık sabah 10.00 civarı
16 ocak akşam 22.00 civarı lütfen bakarmısınız
slm teravet bende adet günlerimi belirtsem banada bakarmisin
22 kasim aksam üstü yaklasik 18...
16 aralik saat aksam 17.00 civari
13 ocak 13.00 civari
teravet iki kisiden sonra sonuc getiren oldumuuu
bu y bana gun verdin ya kendimi kontrol edecem bakalim ovulasyon testi yapicamm sonucu bildiririm sana
slm teravet benim için de bakabilir misin?
Erkek için
15 ocak 14:00
16 aralık 01:00
21 kasım 13:00
teravetcim erkek icin bakmani istiyorum
teravett dun verdigin saatte kendimi kontrol ettim ve hic bir belirti yoktuu
ne kasik agrisi nede akinti bugun suan itibariylee
sag kasigimda batmalar basladi ve akinti kremle karisik yumurta aki kivaminda gelmeye basladiii
ne diyosunnn ne zaman catlar ama dun tik yoktuuu
merhaba TRAVET bende gaziantepliyim ama yurtdisinda yasiyorum benim 2007 yilinda bir kizim oldu herkes erkek bekliyodu ve simdi cok baski var biliyosun buzim oralalrda erkek onmeli ama benim adetlerim sprahil taktirdimdan belli duzensiz 35 40 de bir edet oluyorum bu hafta cikartracam duzene soktuktan sonra senden gun olacam erkek bebek icin ve ben birde klomen ve catlama ignesi tedavisinidr gorecem dr kemal bayindir onermisti acaba klomen kullanmam senin verdgin gunlerde etki edermi sen hic ilac alinmamasini soylemisisn ya yardimci olursan sevinirim hemserim
merhaba teravet benim için bakabilir misin? son adet tarihim 23/01/2010' u 24/01/2010' a bağlayan gece saat 00:15, bir önceki 28/12/2009' u 29/12/2009' a bağlayan gece 01:00 da, iki önceki 01/12/2009 saat 11:30. teşekkürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?