Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
teravetcım merhaba sen bana 11 mart persembe 14.30 vermıstın saatımı ben cuma gunu yanı dun doktora gıttım öğlenn 1 gıbı doktorum yumurtamın yenı catladıgını soyledı bende dun aksam ve gece calısma yaptım ama salı gunude yapmıstım inşallah salı gunkuler ölmüştüğr dıyorum ama..bende bırde polip cıktı önemsız dedı doktorum adet olursan gel alırız olmazsa dedı hamılelıge engel degıl dedı ama bı bılgın varmı yada bılgısı olan kızlar

inan polip konusunda hiçbilgim yok. mantar gibi bişey mi acaba?

teravet siz doktormusunuz veya hemsire? bu arastirmaya ne zaman basladiniz? veya nerde ilim aldiniz okudunuz veya su an nerde calisiyor veya egitim veriyorsunuz bu konu hakkinda?
biraz daha genis olarak aciklama yapabilirmisiniz

teravet siz doktormusunuz veya hemsire? bu arastirmaya ne zaman basladiniz? veya nerde ilim aldiniz okudunuz veya su an nerde calisiyor veya egitim veriyorsunuz bu konu hakkinda?
biraz daha genis olarak aciklama yapabilirmisiniz

hayır ben sağlıkçı veya tıpçı değilim programcıyım. bu konu hakkında eğitim vermek mi? yo eğitim verdiğim de yok. bu araştırmaya 1,5 yıl kadar önce başladım. turkbayragi

Canım benim adet süzensizliğim vardı ama son 6 ay 35 günde hastalanmışım hemde tam gününde... Son 3 ayımın adet tarihleri 21.12.2009 25.01.2010 01.03.2010 bu ay hem hormon testi yaptırdım hemde rahim filmi çektirdim herşeyim normal canım banada yardımcı olursan sevinirim kız ve rekek konusunda olmazsanda canının sağlığı...a.s.

teravetcıgım ben bıraz bos verdım aslında bu cınsıyet olayına zaten 3 aydır hamıle kalamıyorum dıye..bırde bende bu ay polip cıktı doktor önemsız dedı ama belkı o engellıyordur gebelıgı...canım rabbım derse salıdakıler ölur yenılerı dölleme yapar bol bol dua edıyorum

hayırlısı olsun bacım. adet olursan saatiyle ve günüyle bana iletmeyi unutma.

bacım elimden geleni yapardım ama 28 gün üstü adetlerde bir şey yapamam.

selam travet .....
12 haftalık hamileyim adet tarihleri
25 ekim
21 kasım
18 aralık
ilişki 29-30 aralık 12
3 ocak 12
29ve 30 ilişki oldu 30- 3 ocak arası olmadı...
hesaplayıcılara göre 1 ocak çıkıyor ama o gün ilişki yok aklım karıştı.

Son düzenleme:
Selam travet öncede yazdım ama görmedin galiba bana da yardımcı olabilirmisin?
12 haftalık hamileyim adet tarihleri
25 ekim
21 kasım
18 aralık
ilişki 29 aralık 12
3 ocak 12

kaç ilişki oldu?daha önce 30 aralık demiştin?
sadece 29 aralıkta ve 3 ocakta mı oldu yoksa 28,30 ocakta da oldu mu?

Teşekkürler canım... Baktığım her takvim öyle tam kritik zamanda sadece rus takvimi erkek diyor.. Cinsiyeti önemli değil sağlıklı olsun yeter ama yinede merak işte çok merak ediyorum sonucu mutlaka yazarım buraya belli olunca.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…