Doğuma Hazırlık Adetlerinizin analizi ile cinsiyet seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kaç günde bir adet görüyorsunuz?

• 21 ve altı

OY: 59 2,7%
  • 22-24

OY: 141 6,4%
  • 25-28

OY: 942 43,0%
  • 29-31

OY: 727 33,2%
  • 32 ve üstü

OY: 323 14,7%

• Ankete Katılan
    2.192
ovulasyon 21 i görünüyor .önceki tarihler de olsa daha net olurdu son 2 dönem 28 gün civarı sürmüş.hep 28 gün mü sürer?

evet genelde sasmaz adetlerim duzenlidir. stress vs haric. ben en son 3 ayinkini biliyordum ama digerleride 28 gunde birdir eminim. Bugunde kesin ogrendim hamile oldugumu ama 2 haftaligim suan. Kucuk te olsa tahminde bulunabilirmisiniz?

evet genelde sasmaz adetlerim duzenlidir. stress vs haric. ben en son 3 ayinkini biliyordum ama digerleride 28 gunde birdir eminim. Bugunde kesin ogrendim hamile oldugumu ama 2 haftaligim suan. Kucuk te olsa tahminde bulunabilirmisiniz?

tahmin zor.28 günde bir adet gören birinin 17. gün gebe kalması da ilginç.

Ben en iyisi 3 gun arka arka yaptigim 3 farkli tesleri size gostereyim. Adet gunumu gectim. Ben neden hamile kalinmaz onu anlamadim.
Birde su var adetime 2 gun kala test yaptigimda birsey cikmamisti.
Yurt disinda oldugum icin gec yumurtlama filan onlari anlamiyorum kusura bakmayin. Burda hamileysen kanini veriyorsun sonra sonucu telefonla bildiriyorlar.

ilgilenip cvp yazdigin icin tsk ederim

Ilkini bugun yaptim
ortadakini iki gun once
en alttakini dun yaptim

slm teravetcim
daha önce sana yazmistim bu ayki adet günümüde yaziyim sen ona göre bakarsan sevinirim.erkek bebek icin
16.12.2009 17:00 civari
13.01.2010 13:00
08.02.2010 11:00 - 12:00 gibi adet oldum
07.03.2010 gece 23.30
erkek bebek icin bakarsan sevinirim tesekkürler
subat ayinda tam 14. gün 21.subatta denedim ama tutmadu mart ayinda tekrar hastalandim
lütfen bu ay icin bakarmisin
tesekkür ederim

Sevgili teravat,

Sizden ricam banada bir tahminde bulunabilirmisiniz

14-12-200912:00
11-1-2010 11:00
8-2-2010 11:30

iliski 23-02.2010 saat 21:00

Simdiden tsk ederimmm

Adetin 15. gunu hamile kalmissin. 14 uncu gun yumurtluyorsun genelde. Buna gore erkek olma ihtimali fazla gorunuyor. SAT a gore 4 hafta 4 gunluk hamilesin.

13. gün yani 20 sinde yumurtlamışsın.

bu verdiğin tarihlere ait dönemlerde herhangi bir ilaç almış mıydın?

adetlerin uygun, hamile kalamazsan mutlaka saatiyle yaz ve herhangi bir ilaç alma.

20 mart saat öğle 11.30

Son düzenleme:
Selam.. 12 haftalık hamileyim aklm karıştı bana da yardımcı olur musunuz arkadaşlar?
Cinsiyeti yakında belli olacak...
25 ekim
21 kasım
18 aralık

ilişki 30 aralık
3 ocak bu iki tarih arasında ilişki olmadı eminim..

burdan gün alıpta hamile kalan var mı ? ya da cinsiyeti istediği tutan çok merak ettim. varsa paylaşırmısınız

papatya sen adetten sonraki üç gün ve adetin 17.günü yapmışsın...ama hangisinden hamile kaldın..keşke sonuncuyu yapmasaydında adetten sonraki ilk üç gün olursa oğlan olur tezini ıspatlasaydın..bende merak etim bebeğinin cinsiyetini..mutlaka yazarmısın merak ederiz...12. haftada azıcıkta olsa bişi demedimi drun....

slm teravet
ben ilac kullanmadim bu süre zarfinda
benim iki tane kizim var ilk kizim mikroenjeksiyonla ilk denemede tutmustu bir kizim oldu 2006 yilinda daha sonra cocugum olmaz diye korunmuyodum ama ekim 2008 yilinda bir süpriz oldu adetim bitmisti ve tek iliskiyle 12. gün hamile kalmisim 2009 yilinda ikinci kizim dünyaya geldi.bazen bir cocugum daha olsun iki kizim var bitanede oglum olursa isterim.kizlarimla cok mutluyum erkek takintim yok aslinda ama etrafimdaki erkek anneleri böbürlendimi cok sinirleniyorum sanki kiz anneleri anne degilmis erkek doguranlar anne gibi konusmalar olunca üzülüyorum.oyüzdende olursa tabii allah nasip ederse bitene oglum olsun etraftakiler konusunca ozaman kiz cocuk erkek cocuk hakkindaki görüslerimi daha rahat ifade edebilirim.simdi kalkipta kizlar daha iyi dedimmi bile tabii oglun yok tadini bilmiyoyun diyolar rahat cevap veremiyorum.allah banada nasip etsin bende erkek annalerine cevap verebiliyim.kizlarim iyiki var bicir bicir aralarinda tam 3 yas var simdiden hayal ediyorum büyümüsler arkadas gibi herseylerini paylasiyorlar ben cok mutluyum bebislerimle etraftakiler beni rahatsiz etmesi belki bu oglan cocuk isteme olmazdi ve baska cocuk yapmazdim.seninde kafani sisirdim kusura bakma bu konuda cok doluyum esimle paylasamiyorum cünkü o erkek kiz cocuk olayina cok kiziyo onun icinde kizlar kiymetli erkek kiz ne farki var önemli olan iyi yetistirmek hayirli evlat olmasi bu zamanda bunu erkegi kizi yok diyor.
ben bu ay yine denemek istiyorum allah verirse tabiiki.
yardimlarin icin cok tesekkür ederim

haklısın. malesef toplumumuzun kültür seviyesi çok düşük. benim de bir arkadaşım var 1 oğlu olduğu için anlamsız şekilde övünürdü. anlam veremezdim, sonuçta kadının veya erkeğin elinde değil Allah dilediğine dilediğini verir.. şimdi doktor çocuğunun olma şansının çok düşük olduğunu söylemiş.

Allah herkese gönlündekini versin.

sen dediğim zamanda deneme yap. eşin 4-5 günşük cinsel perhizi olmalı.

28 29 30 aralık ve 3 0cak gece 12

kaç ilişki oldu?
sadece 30 aralıkta ve 3 ocakta mı oldu yoksa 28,29 ocakta da oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…